Viherlaakson kampaamon uusi ilme ihastuttaa

Viherlaakson kampaamon uusi ilme ihastuttaa

1662
Viherlaakson kampaamo
Viherlaakson kampaamon ammattilaiset tekevät työtä uudistuneissa tiloissa koko sydämellään tavoitteenaan iloinen ja tyytyväinen asiakas.

Viherlaakson kampaamo ja parturi sai helmikuussa uudet innostuneet omistajat, kun Raimo Ryhänen yhdessä puolisonsa Riam Maijasen kanssa osti perheyritykselleen ostoskeskuksessa reippaasti yli 30 vuotta toimineen kampaamon. Työ koko perheen kampaamona ja parturina jatkuu ammattitaidolla tuttuun tapaan. Uusien omistajien myötä puhaltavat kuitenkin luontevasti myös uudet tuulet.

Kampaamon sisustusta on uudistettu ja kevennetty ja viihtyisyyttä lisätty pienin yksityiskohdin. Lisääntynyt avaruus ja valoisuus on ollut selvästi asiakkaiden mieleen.

Trendikkyyttä ja uusia palveluja

Viherlaakson kampaamossa työskentelee neljä taitavaa parturikampaajaa ja usein alan työharjoittelija. Kevään aikana on haettu kursseilta lisäoppia muun muassa erilaisten värjäystekniikoiden ja trendikkäiden leikkausten hallintaan. Näin varmistetaan, että asiakkaan hiuksiin voidaan suunnitella ja toteuttaa ammattitaidolla vaikka kokonaan uusi muodikas tyyli.

Kampaamossa on tarjolla erikoisosaamista hiuspohjan ongelmien tutkimiseen ja hoitoon. Sitä varten on käytössä mikrokamera, jolla tehty analyysi on hoidon perustana.

Uusina kauneudenhoitopalveluina kampaamossa hoidetaan ammattitaidolla nyt lisäksi kynnet, kädet, ripset ja jalat.

Viherlaakson Kampaamo jalkahoitoMyös nettiajanvaraus

Kampaamo ja parturi palvelee ma–pe klo 9–18 ja la 9–15. Käytössä myös nettiajanvaraus.

Yhteystiedot

Viherlaakson Kampaamo Oy
Viherlaakson ostoskeskus, 02710 Espoo
Puh. 0400 524 990
www.viherlaaksonkampaamo.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä