Vaadi kiinteistönvälittäjältäsi aitoa välittämistä ja ammattitaitoa

Vaadi kiinteistönvälittäjältäsi aitoa välittämistä ja ammattitaitoa

1270
Kiinteistömaailma Ristikko
Kiinteistömaailman myymälä sijaitsee Kauppakeskus Ristikon 2.kerroksessa. Myymälätilassa on helppoa tavata asiakkaita ja lisäksi viihtyisät neuvottelutilat antavat tarvittaessa omaa rauhaa.

Kiinteistömaailma Konalassa Kauppakeskus Ristikon toisessa kerroksessa työskentelee innostunut työyhteisö. Tiedot ja taidot vahvistuvat ja kehittyvät monipuolisesti jatkuvan monimuotoisen kouluttautumisen myötä. Aito ammattitaito näkyy ja tuottaa tulosta.

Kiinteistömaailma Konalan yrittäjä Tuomas Hinkkuri on vannonut aina aidon ammattilaisuuden nimeen ja korostanut, miten tärkeää on, että koko kiinteistönvälitysala huolehtii työntekijöidensä laaja-alaisesta osaamisesta.

– Vain sitä kautta valitettavan alamaissa ollut alan arvostus saadaan nousuun. LKV-lain muutoksen tuoma muutos, että vähintään puolella toimiston työntekijöistä pitää olla LKV-pätevyys on todella hyvä asia, mutta ei se ole vastaus kaikkeen. Työssä vaaditaan tämän osa-alueen lisäksi paljon muutakin.

Ykkössijalle kiinteistönvälittäjän ammattitaidossa Hinkkuri nostaa sosiaaliset taidot, aktiivisuuden ja perushyvät käytöstavat; sen miten välittäjä toimii asiakaspalvelussa, miten hän viestii kasvotusten, puhelimessa tai s-postissa.

LVK, KiAT, Trainee-ohjelma ja kouluttautuminen työtä tekemällä

Kiinteistömaailma Konalan välittäjät suorittavat keskittyneesti työn ohessa vaativia alan ammattitutkintoja ja joukkoon on liittynyt juuri myös kohta korkeakoulusta valmistuva lupaava nuori myyntineuvottelija, jonka kanssa on nyt koulutusta viety eteenpäin muutama viikko. Useilla ammattilaisilla on myymälässä jo LKV-tutkinto ja myös Kiinteistöalan ammattitutkinto eli KiAT on monilla suoritettuna. Myös Kiinteistömaailma- ketjun omasta uudesta Trainee-ohjelmasta on tarkoitus palkata uusi huipputekijä nyt joulukuussa, jonka kanssa aloitetaan moninainen kouluttautuminen.

– Oppisopimustyylisen koulutuksen tavoitteena on saada työn ohessa suoritettua LKV -tutkinto jo ensimmäisen vuoden jälkeen. Ohjelmaan haki noin 400 hakijaa. Olen todella tyytyväinen hakijoihin. Saimme erittäin lupaavia ihmisiä. Kun uudet työntekijät kulkevat kokeneiden välittäjien matkassa, vuorovaikutus tuo molempien työhön ihan uusia ulottuvuuksia.

Muutenkin Hinkkuri on tyytyväinen yrityksen henkilöstön erilaisuuden tuomaan kokonaisuuteen, joka on iso arvo sinänsä.

– Aito osaaminen näkyy työssä. Valinnanvapaus on asiakkaallekin tärkeää. Omaksi välittäjäkseen voi meiltä saada miehen tai naisen ikähaitarilla 23–60 vuotta. Toisilla on tutkintoja ja toisilla taas erittäin vankka kokemus alan haasteellisista tehtävistä. Kaikkea tätä tarvitaan, jotta saadaan kokemus ja osaaminen asiakkaan käyttöön. Yhdistävänä tekijänä voisi sanoa että kaikilla tulee olla vahva asiakaspalveluhenkisyys mukana kaikessa toiminnassa.

Välittävää johtamista

Yrittäjä kokee tärkeimmäksi tehtäväkseen auttaa omaa porukkaansa tekemään työt mahdollisimman hyvin. Tukea hän on saanut johtamiskoulutusohjelmista, joista parhaillaan on menossa ketjun oma ”Välittävä Johtaminen” -esimiesvalmennus. Hinkkuri kehuu suuresti Trainers´ Housen Marc Mobergin vetämää kokonaisuutta.

– Erittäin laadukkaasta valmennuksesta on saanut mahtavaa tukea omaan johtamiseen ja yhdessä Kiinteistömaailman upeiden yrittäjäkollegoiden kanssa on pystytty monin paikoin viemään asioita oikeaan suuntaan ja tämä näkyy varmasti myös mukana olevien yritysten asiakkaille asti.

– Lisäksi esimerkiksi työhyvinvointi ja jaksaminen ovat kestokeskusteluaiheita. Levännyt onnistuu paremmin kaikessa, siksi vapaapäivät ja lomat ovat meillä täällä jo pakollisia asioita, jotka meinaavat joskus välittäjiltä unohtua.

Kodit esitellään mallikkaasti

Kiinteistömaailma Konalan välitettävänä on kaikenlaisia koteja kerrostaloyksiöstä omakoti- ja rivitaloihin sekä tontteihin, 1940-luvun rintamiestalosta 2017 valmistuvaan kerrostalokotiin. Tuomas Hinkkuri on tyytyväinen, että valikoiman täydennykseksi on saatu myös uudistuotantoa.

Kaikki myyntikohteet esitellään monipuolisilla nykyaikaisilla tavoilla siten kuin asiakas toivoo. Ammattivalokuvaajaa käytetään jo suurimpaan osaan myyntikohteista. Samoin lisääntyvät videot ja tarvittaessa jopa esittelytekstit tuotetaan ammattilaisvoimin.

– Myyjät ovat tyytyväisiä, kun koti on hyvin esillä ja tietoja pystyy jakamaan näppärästi sosiaalisessa mediassa. Ostajat taas pitävät siitä, että voivat tutustua kohteeseen monipuolisesti ennen näytölle lähtöä.

Video ja ammattikuvaajan kuvat kaupanpäälliseksi

Ammattikuvaus ja videon teko on melko kallis operaatio, mutta usein se kannattaa, joten jos olet harkitsemassa kodinvaihtoa niin ota yhteyttä Kiinteistömaailma Konalaan. Tuomas Hinkkuri lupaa laadukkaat ammattikuvaajan kuvat, sekä laadukkaan videon myytävästä kodista kaupanpäälliseksi tämän lehden lukijoille.

Yhteystiedot

Kiinteistömaailma Kauppakeskus Ristikko, Helsinki
Ajomiehentie 1, 00390 Helsinki
Puh: 010 622 4555
ristikko@kiinteistomaailma.fi
www.kiinteistomaailma.fi/helsinki-konala-kauppakeskus-ristikko
https://www.facebook.com/ristikko/

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä