Tyylikkäitä säilytysratkaisuja

Tyylikkäitä säilytysratkaisuja

2376
Inaria Studio
Jari Tossavaisen Inaria Studio palvelee uusissa tiloissa.

Inaria Studiosta löytyvät laadukkaat liukuovet ja –kaapistot. Asiakas saa kaiken valmiina mittauksesta ja suunnittelusta asennukseen.

Liukuovikaapisto on tyylikäs ja kätevä ratkaisu niin eteiseen, olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseen, erityisesti silloin, kun tilaa on niukasti. Esimerkiksi pienessä makuuhuoneessa liukuovikaappi voi olla yöpöydän vieressä, jolloin sen saa helposti auki.
Ihmiset suosivat tuttuja ja turvallisia ratkaisuja myös väreissä, mutta voimme pistää kaappeihin vaikka mitä herkkuja, kuten hopeanharmaata lasia tai harmaata peiliä, halutessaan kaapin saa vaikka oranssilla tai mintunvärisellä lasilla, kertoo vuodesta 2001 Inaria Studio Arabian yrittäjänä toiminut Jari Tossavainen.
Kaappi voidaan varustaa säilytyskoreilla, kenkätelineillä ja vaatetangoilla, jopa silityslautatelineellä. Laatikoissa on erilaisia syvyyksiä ja leveyksiä. Kaapin piiloon mahtuvat niin lasten kurasaappaat
kuin takitkin.

Kaappeihin saa valotkin

Kaapistot ovat kalustelevyä, ovet lasia, peiliä tai kalustelevyä. Kaapistot voi varustaa led- tai hyllyvaloilla. Tuotteet valmistetaan Sastamalassa, jonkin verran tavaraa tulee myös Euroopasta. Inarian tekijä Finnmirror on jo vuodesta 1923 toiminut perheyritys.
Teemme myös kirjahyllyratkaisuja lasista tai kalustelevyistä ja tasoja esimerkiksi viihde-elektroniikalle. Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja annamme vinkkejä, Tossavainen toteaa.

Yhteystiedot

Inaria Studio Arabia
Toukolankatu 13, 00560 Helsinki
Puh. 09 – 763 070, Avoinna arkisin 10 – 18, la 10 – 14
inariastudio.arabia@inaria.fi
www.inariastudio.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä