Tikkurilan Ykkösapteekki on Laatuapteekki

Tikkurilan Ykkösapteekki on Laatuapteekki

1642
Tikkurilan Ykkösapteekki
Apteekista saa luotettavaa ja ystävällistä palvelua. Kassavuorossa farmaseutti Kersti.

Tikkurilan Ykkösapteekki palvelee aamusta myöhäiseen iltaan kaikkina viikonpäivinä. Laatuapteekit-ketjuun kuuluvassa apteekissa laatu näkyy kaikessa: palvelussa, toimintaympäristössä, huolella valitussa tuotevalikoimassa ja ketjun yhteisissä hyvissä kampanjoissa. 

Tikkurilan Ykkösapteekin aukioloajat on helppo muistaa. Arkisin asiakkaita palvellaan kello 8–22 ja viikonlopun kumpanakin päivänä lauantaina ja sunnuntaina kello 10–18. Vuodessa on vain kaksi päivää, jolloin ovia ei avata, joulu- ja juhannuspäivä.

Tikkurilan Ykkösapteekki
Apteekkituotteet valikoidaan aina tarkasti.

Hyvällä paikalla sijaitsevan apteekin mukavan asiallisesti ja avarasti sisustettuihin esteettömiin tiloihin on helppo tulla, ja asiat hoituvat joustavasti. Reseptilääkkeiden noutopisteissä voi maksaa paitsi sieltä saatavat lääkkeet myös muut apteekkiostokset. Itsehoitopuolen tuotteet on ryhmitelty selvästi ja uudet elektroniset hintalaput ovat selkeät ja varmasti aina ajan tasalla.

– Kun hintamuutoksia voi tulla kahden viikon välein, hinnoittelutyö on vienyt aikaa. Uuden tekniikan ansiosta tuo aika voidaan käyttää mielekkäämmällä tavalla asiakkaiden hyödyksi. Ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa mielellään löytämään oikeat tuotteet ja neuvoo tarvittaessa niiden käytössä, lupaa apteekkari Christel Monni.

Uusinta luotettavaa tietoa

Apteekkialalla tulee jatkuvasti paljon uutta tietoa ja muutoksia. Jatkuva kouluttautuminen on ammattilaisille jopa lakisääteinen velvoite. Tikkurilan Ykkösapteekin koko henkilöstö osallistuu säännöllisesti erilaisiin, ei pelkästään farmasia-alan koulutuksiin. Apteekkari suorittaa parhaillaan Personal Trainerin tutkintoa ja tietää, että kaikki hyvinvointiin, liikuntaan ja ravintoon liittyvä oppi on hyödyllistä myös apteekkityössä.

– Alkuvuosi on ollut meille poikkeuksellisen koulutustäyteinen, kun esimerkiksi lääkekorvauksiin tuli muutoksia. Moni asiakas on ollut hämillään viranomaisten taholta tulleista tiukennuksista. Meidän tehtävämme on ollut selvittää, perustella ja motivoida. Mitään ei tehdä kiusan vuoksi, vaan tavoitteena on, että muutoksista hyötyvät lopulta kaikki, muistuttaa Christel Monni.

Tikkurilan Ykkösapteekki on opetusapteekki ja lähes aina on joukossa joku opiskelija. Hänen perehdyttämisensä on jaettu usean ammattilaisen kesken. Työ motivoi ja opiskelijalta saadaan puolestaan alan uusinta opetustietoa.

Tikkurilan Ykkösapteekki

Tarkasti valikoidut tuotevalikoimat

Kaikki apteekkiin myyntiin otettavat itsehoitopuolen tuotteet kulkevat tiukan seulan läpi.

– Mietimme, mitä otetaan ja mitä kannattaa ottaa myyntiin? Lisäksi vaadimme, että tuote soveltuu ammattietiikkaamme. Tietysti myös hinta-laatusuhteen on oltava kohdallaan, ja esimerkiksi apteekkikosmetiikassa meillä on sekä kalliimpia että edullisempia sarjoja.

Laatuapteekit-ketjun yhteiset kampanjat ovat apteekkarin mukaan hyviä ja säästävät valmiiksi suunniteltuina oman henkilöstön työaikaa.

– Ketjun apteekkikohtaisesti yksilöidystä säännöllisesti ilmestyvästä asiakaslehdestä löytyy paljon mielenkiintoista ja luotettavaa tietoa kampanjatuotteiden esittelyn lisäksi. Yksityisten apteekkien ketjuun kuuluu yli 50 apteekkia ympäri maata. Ketjuyhteistyö mahdollistaa sen, että joka puolella Suomea tarjotaan asiakkaille laadukkaita kampanjaetuja, kertoo ketjujohtajana toimiva apteekkari Christel Monni.

Yhteystiedot

Tikkurilan Ykkösapteekki
(Terveysaseman talo)
Kielotie 11
01300 VANTAA
Puh. (09) 836 2540
www.tikkurilanykkosapteekki.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä