Tikkurilan Ykkösapteekissa puhaltavat uudet tuulet

Tikkurilan Ykkösapteekissa puhaltavat uudet tuulet

2110
Tikkurilan Ykkösapteekki
Tilojen tuunaus toi Tikkurilan Ykkösapteekkiin kokonaan uuden ilmeen.

Reippaasti pidentyneet aukioloajat, raikastuneet ja selkeytyneet tilaratkaisut sekä uudet tietotekniikkajärjestelmät ja -laitteet tutun hyvän palvelun tukena tekevät asioinnista Tikkurilan Ykkösapteekissa entistäkin mukavampaa.

Moni Tikkurilan Ykkösapteekkiin asioimaan poikennut tuttu asiakas on hieraissut hämmästyksestä silmiään. Näkymä on avara ja raikas ja valkoiset hyllyt houkuttelevat käymään helposti peremmälle. Reseptilääkkeiden noutoon on sivummalla kuusi selkeää palvelupistettä.

– Vain reseptitiskit on uusittu. Kaikki muu on tehty vanhaa tuunaten ja järjestystä uusien, kertoo maaliskuussa apteekkarina aloittanut Christel Monni apteekin kasvojenkohotuksen taustasta.

Apteekkari iloitsee lopputuloksesta, ja kiitosta on tullut paljon myös asiakkailta.
– Henkilöstö lähti mukaan työhön suurella sydämellä ja innolla. Se näkyy kaikessa. Toiminnallisista muutoksista asiakkaille merkittävin on varmaan se, että nyt kaikissa reseptilääkkeiden palvelupisteissä on kassa, jonne voi maksaa reseptilääkkeiden lisäksi samalla muutkin ostokset. Asiointi sujuvoituu eikä kahdelle kassapaikallemme pääse juurikaan muodostumaan jonoja.

Tikkurilan Ykkösapteekki
Tikkurilan Ykkösapteekkiin on esteetön kulku.
Ainoana Tikkurilassa myös sunnuntaisin

Tikkurilan Ykkösapteekki on Vantaan ensimmäinen apteekki ja ainoa apteekki, joka Tikkurilassa palvelee sunnuntaisin.

– Pidensimme juuri aukioloaikojamme. Nyt ne on helppo muistaa; arkisin kello 8–22 ja viikonloppuisin kello 10–18. Aukioloaikoihin tuli siis melkoinen lisäys. Se on minusta paikallaan, ovathan kaupatkin nykyisin auki pitkään ja ihmiset tottuneet myöhäiseenkin asiointiin, Christel Monni perustelee.

Laajat tuotevalikoimat

Tikkurilan Ykkösapteekin valikoima on laaja niin reseptilääkkeissä kuin itsehoitopuolella.
– Suurin osa on esillä, joten itsehoitopuolen tuotteisiin on helppo tutustua. Ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa löytämään oikeat tuotteet. Teemme myös asiakkaita kiinnostavia kampanjoita, apteekkari lupaa.

Tikkurilan Ykkösapteekki
Apteekkari Christel Monni lupaa jatkaa yhdessä henkilöstön kanssa palvelun kehittämistä alan edelläkävijän tapaan.

Apteekissa on nyt otettu ensimmäiset uudistusaskeleet ja lisää on luvassa. Christel Monni kertoo mielessään pyörivän monenlaisia ajatuksia, henkilöstön koulutusta unohtamatta.

– Olen aina pitänyt uudistustyöstä. Olin Oulussa yli 30 vuotta. Tuntui, että sain siellä olevan apteekkini sellaiseen pisteeseen, että sen voi kunnialla luovuttaa seuraavalle apteekkarille. Siksi puhkun nyt intoa jatkaa työtä Tikkurilan Ykkösapteekin kehittämisessä. Se on meille jokapäiväistä arkea, sillä tavoitteenamme on tarjota vastuuntuntoista, ystävällistä ja luotettavaa palvelua kehittyvässä toimintaympäristössä. Ennakoimme alalla tapahtuvia muutoksia ja pyrimme toimimaan edelläkävijänä.

Yhteystiedot

Tikkurilan Ykkösapteekki
(Terveysaseman talo)
Kielotie 11
01300 VANTAA
Puh. (09) 836 2540
www.tikkurilanykkosapteekki.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä