Tervetuloa palvelevampaan Silmäset-optikkoliikkeeseen!

Tervetuloa palvelevampaan Silmäset-optikkoliikkeeseen!

1959
Silmäset
”Tervetuloa palveltavaksi yksityiseen ja yksilöllisempään optikkoliikkeeseen ja silmälääkäripalveluun Silmäsetille”, toivottavat silmälääkärit Leo Classen ja Olli Kantoluoto.

Silmäset irtautui kesällä 2016 Silmäasema-ketjusta 15 vuoden jälkeen ja jatkaa itsenäisenä sekä riippumattomana kotimaisena optisen alan ja silmälääkäripalvelujen yrityksenä. Tutut asiantuntevat optikkomme ja silmälääkärimme ottavat edelleen vastaan Arabianrannassa, Ympyrätalossa ja Vuosaaressa.

Ketjuihin kuulumattomuus mahdollistaa entistä paremman palveluiden räätälöinnin asiakkaalle. Se näkyy myös aiempaa monipuolisimpina kehys-, linssi- ja aurinkolasimallistoina.

Optikkomme ja lääkärimme toimivat välittömässä yhteistyössä asiakkaan parhaaksi vaivattomasti, tehokkaasti ja edullisesti. Tervetuloa asiakkaaksemme yksilölliseen, palvelevaan ja itsenäiseen Silmäset-liikkeeseen!

Tarjoamme yrityksellenne seuraavia näönhuoltopalveluita ja etuja

• Optikon näöntarkastus yleislasien tarpeen arviointia varten. Näöntutkimukseen sisältyvät esitutkimus, objektiivisen ja subjektiivisen taittovirheen määrittely, silmien yhteistoiminnan tutkimus, lähilisän määritys ja silmänpaineen mittaus sekä silmälasimääräyksen kirjoittaminen.
• Työnäköoptikon tutkimukset ja erityistyölasilausunnot työterveyshuollon lähetteellä
• Työnäköoptikko toimii asiantuntijana työnäkemiseen liittyvissä erityistilanteissa, joissa ratkaistaan työympäristön tuomia näköhaasteita. Optikko arvioi erityistyölasien tarpeen ja antaa tutkimuksistaan lausunnon.
• Työterveyshuollon lähetteellä tehdyistä optikon tutkimuksista yritys voi hakea Kelakorvauksen.
• Silmälääkäripalvelut jokaisessa Silmäsetliikkeessä.
• Meillä on kokenut ja ystävällinen lääkäritiimi. Silmälääkäreillämme on laaja kokemus silmäsairauksien eri osa-alueista, kuten glaukoomasta, silmänpohjan ikärappeumasta, diabeettisista silmäsairauksista, allergioista, tulehdussairauksista ja kuivasilmäisyydestä, lasten silmäsairauksista sekä karsastuksesta. Meidän kauttamme pääset tarvittaessa joustavasti myös harmaakaihileikkaukseen.

Silmälaboratoriopalvelut
OCT-Cirrus silmänpohjakamera

Käytössämme on Helsingin tehokkain silmänpohjakamera, Zeissin huippuoptiikalla varustettu Cirrus HD-OCT.

Silmänpohjakamerasta on viime vuosien aikana tullut yksi tärkeimmmistä laitteista makulasairauksien sekä glaukooman diagnosoinnissa ja seurannassa. OCT-silmänpohjakameran ansiosta silmälääkärimme voivat pitää entistä parempaa huolta silmien hyvinvoinnista. OCT-tutkimus on erinomainen apu mm. kuivan ja kostean tyypin silmänpohjarappeuman, diabeteksen sekä kaihileikkauksen jälkitilan seurannassa ja hoidossa.

Näkökenttätutkimus

Silmäset -liikkeillä on käytössään uusi menetelmä glaukooman eli silmänpainetaudin analysoimiseksi. Helsingin yliopiston Silmäsairaalan ohella vain meillä on käytössämme FDT-näkökenttätutkimuslaite, jolla pystytään tunnistamaan glaukooma tai näköhermon vaurioita jo ennen merkittävän näköhäiriön syntyä. Tästä on paljon etua tavanomaiseen näkökentän tutkimukseen verrattuna.

SLT – selektiivinen lasertrabekuloplastia

On tärkeää tarkistuttaa silmänpaine säännöllisesti. Selektiivinen Lasertrabekuloplastia, (SLT) on yksinkertainen, tehokas ja kivuton laserhoito, joka voi laskea silmänpainetta merkittävästi. Silmälääkäri suorittaa hoidon vastaanoton yhteydessä.

MPOD

MPOD-mittaus kartoittaa riskin sairastua silmänpohjan ikärappeumaan. MPS II-laitteella mitataan makulan pigmenttikerroksen tiheyttä eli sen kykyä suodattaa haitallista sinistä valoa.

Erityistyölasit ja suojalasit

Optikoillamme on työnäköpätevyys. He on koulutettuja määrittelemään eri ammateissa tarvittavia erityislaseja teollisuuden suojalaseista toimistojen tietokonelaseihin.

Lisätutkimuksia
• Liikennenäkötutkimus
• Näönseulonnat

Yhteystiedot

Silmäset Ympyrätalo
Siltasaarenkatu 18–20
Puh. 09 727 90720
ympyratalo@silmaset.fi

Silmäset Arabianranta
Hämeentie 111
p.0927800160
arabianranta@silmaset.fi

Silmäset Vuosaari
Vuotie 45
p. 093211074
vuosaari@silmaset.fi

www.silmaset.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä