Tapiolan apteekki palvelee joka ikinen päivä

Tapiolan apteekki palvelee joka ikinen päivä

1911
Tapiolan apteekki
Tapiolan apteekin henkilöstöltä saa aina maksutta ystävällistä, monipuolista ja osaavaa opastusta ja palvelua.

Tapiolan apteekki on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Osaavaa ja ystävällistä palvelua saa aamusta iltaan riippumatta siitä, onko arki, pyhä tai muu juhlapäivä. Maaliskuussa kauppakeskus AINOAn 2-vaiheen valmistuessa perinteinen apteekki muuttaa uusiin tiloihin.

Tapiolan apteekissa on palveltu asiakkaita jo pitkään vuoden jokaisena päivänä. Hyvästä tavasta pidetään tiukasti kiinni. Arkisin apteekki on auki aamukahdeksasta iltakahdeksaan, lauantaisin kello 9–18 ja pyhäpäivisin kello 10–18.

– Apteekki on ollut nykyisellä paikallaan 50 vuotta. Kun se muutti tähän taloon vuonna 1966, maailma oli aika toisenlainen kuin se, missä nyt elämme. Pieniksikin tilat ovat käyneet, mutta purkutuomion saaneessa kiinteistössä ei ole ollut mielekästä lähteä tekemään isoja remontteja, kertoo tammikuussa apteekkariksi tullut Risto Kanerva.

Maaliskuussa uusiin tiloihin

Kun kauppakeskus AINOAn 2-vaihe valmistuu maaliskuussa, Tapiolan apteekki siirtyy erittäin keskeiselle paikalle kauppakeskuksen M-tasolle. Naapureikseen se saa Stockmannin herkun, K-supermarketin ja Alkon.

– Uusista tiloista tulee nykyaikaiset ja toimivat ja niissä näkyvät minun ajatukseni, apteekkari kertoo.

Vaikka tilaa tulee lisää, itsehoidon tuotteiden valikoimaa ei ole tarkoitus kasvattaa kasvattamisen vuoksi.

– Otamme valikoimiimme vain tuotteita, joilla on perusteltu selkeä hoidollinen ominaisuus ja osoitettu teho. Meiltä ei tule löytymään mitään, mitä emme pysty suosittelemaan hyvällä omallatunnolla, lupaa Risto Kanerva.

Kivijalkana osaava henkilöstö

Niin nykyisissä kuin tulevissakin Tapiolan apteekin tiloissa kulkee apteekkarin mukaan taustalla vahvana poikkeuksellisen osaavan henkilökunnan taito ja palveluhalu.

– Tämän voin sanoa täydestä sydämestäni. Meillä ei ole ainoastaan tyytyväisiä asiakkaita, vaan moni on saanut kokea, miten farmaseuttisen osaamisen huolellinen käyttäminen ja jakaminen on auttanut arjessa ja lisännyt hyvinvointia, Risto Kanerva toteaa.

Apteekkari muistuttaa, että asiakkaiden luottamus apteekkia kohtaan on luotu vuosien, jopa vuosisatojen saatossa.

– Sitä pitää vaalia. Henkilöstön pitää osata kaikki valikoimissamme olevat tuotteet ja pystyä välittämään niistä asiakkaalle asiantuntevaa tietoa. Potilasturvallisuus ja lääkehoidon kokonaisarvio omat meille ammattilaisina äärimmäisen tärkeitä asioita.

Yhteystiedot

Tapiolan apteekki
Kauppamiehentie 6
02100 Espoo
Puh. (09) 452 0130
www.tapiolanapteekki.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä