Sydämellistä palvelua ja laadukkaita kukkia

Sydämellistä palvelua ja laadukkaita kukkia

3065
Pakilan Kukkatalo
Kukat piristävät ja tuovat toivoa, kertoo yrittäjä Heidi Kaitanen.

Pakilan Kukkatalossa palvelee ammattitaitoinen henkilökunta, joka loihtii kauniit sidonnat niin yrityksiin, messuille kuin perhejuhliinkin.

Kukat piristävät arkea ja tuovat toivoa tulevasta. Juhlien tunnelma luodaan ja viimeistellään kukilla. Pakilan Kukkatalosta saa yksilöllisten toiveiden mukaan niin kukkakimppuja, asetelmia ja leikkokukkia, kuten myös kesäkukkia terassille ja parvekkeelle. Orkideoita lukuun ottamatta lähes kaikki ruukkukukat ovat suomalaisia. Lähimmät tulppaanit tulevat Vantaalta.

Ihmiset eivät hae vain ruukkunarsissia tai esikkoruukkua, vaan yhä enemmän erilaisia istutuksia, jotka ovat myös mainio tuliaisidea kukkakimpun sijaan, kuvailee vuodesta 2007 perinteikästä Pakilan Kukkataloa luotsannut, yli 20 vuotta alalla toiminut floristi Heidi Kaitanen.

Kukkalaitteita, kuten äiti-lapsi –kimppuja, morsiuskimppuja sekä muistoseppeleitä tehdään päivittäin. Tarjolla on paljon valmiita kimppuja ja leikkokukkia, mutta isommat työt, kuten muistokukat, kannattaa tilata muutama päivä ennen juhlaa. Jokainen työ on uniikki, kahta täysin samanlaista kimppua ei ole.

Laventelia ja kermaa

Kukkakaupan arkea piristävät sesongit, kuten ystävänpäivä ja naistenpäivä. Pääsiäisenä hehkuvat narsissit, tulppaanit ja krookukset. Kesän kynnyksellä juhlitaan tuoreita ylioppilaita ja valmistuneita.

Hittivärit kulkevat usein käsikkäin muodin ja sisustusvirtausten kanssa. Persikka, laventeli, vanilja ja kerma ovat herkullisia värejä jopa pojille ja miehille. Morsiuskimppuihin halutaan keltaista ja laventelinsinistä ja yleensäkin hempeitä pastellisävyjä, neilikan ja ruusun ohella myös pioni on nostanut suosiotaan, Heidi kertoo.

Pakilan kukkataloLiikkeestä voi ostaa persoonallisia ruukkuja ja astioita kukkaistutuksiin, esimerkiksi äiti-vauva –kimppuja tehdään pieniin, suloisiin savitossuihin. Kukka-asetelmia voidaan loihtia vaikka asiakkaan omaan perintömaljakkoon, koriin tai laatikkoon. Myymälästä saa myös kukkien istutuspalvelua.

Kukkia myös verkosta

Jos ei pääse tai ehdi myymälään, kannattaa hyödyntää verkkokauppaa. Sieltä saa muutamalla klikkauksella tuoreet ja kauniit kukat haluamaansa osoitteeseen pääkaupunkiseudulla. Valikoimassa on sekä leikkokukkia, kimppuja ja asetelmia. Interfloran kautta kukkia välitetään pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ja ulkomaille.

Ja mikä olisikaan parempi idea kuin lahjakortti. Kortin saaja voi tällöin valita mieleisensä kukat ja vastaanottaa ne silloin, kun haluaa.

Kukkia yritystiloihin

Pakilan Kukkatalo palvelee yrityksiä joustavasti. Yritys saa sieltä viikkokukat vastaanottoaulaan, työpöydälle ja kokoushuoneeseen. Yhteistyötä tehdään myös Vantaan Pitopalvelun kanssa. Pitopalvelu hoitaa tarjoilut, Kukkatalo juhlatilan koristelut.

Keväällä Kukkatalo on täynnä huumaavaa tuoksua ja värejä, kun tulppaanit, narsissit, helmililjat ja orvokit puhkeavat kukoistukseensa.

Kevään aukioloajat
ma – la 9 – 18
su 10 – 16

Pidennetyt aukioloajat 4.5 – 14.6.2015
Ma – pe 9 – 19
La 9 – 18
Su 10 – 16
Äitienpäivänä: 9 – 17
Vappupäivänä: 10 – 16

Yhteystiedot

Pakilan Kukkatalo
Pakilantie 69
00660 Helsinki
pakilan.kukkatalo@elisanet.fi
Puh. 09 – 7544 255
www.pakilankukkatalo.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä