Suomalaisen iho vaatii lisää suojaa

Suomalaisen iho vaatii lisää suojaa

1305
Tina´s Hoitola
Tiina Bäckmanin Tina´s Hoitola palvelee arkisin kello 10–18 tai sopimuksen mukaan.

Kokenut SKY-kosmetologi Tiina Bäckman on huomannut, että enemmän kuin koskaan aiemmin asiakkaat kaipaavat nyt rentouttavia ja ihoa helliviä klassisia kasvohoitoja hierontoineen. Viherlaakson ostoskeskuksessa sijaitseva Kauneushoitola Tina´s on tarjonnut yksilöllistä ihonhoitoa ja ihon hoidon opastusta jo vuodesta 1994.

Käden kosketukseen perustuvien hoitojen lisäksi Tina´s tarjoaa konehoitoja moderneilla alan laitteilla. Suosituimpia hoitoja perinteisten kasvo- ja vartalohoitojen ohella ovat kiinteyttävä radiofrekvenssi, Image-kuorintahoidot, Hydra Facial -ihonpuhdistukset, hiilidioksiditerapia, mikroneulaus ja neulaton mesoterapia.

Vastuuntuntoista ammattilaistyötä

Asiakkaan ihotyypin arviointi ja oikeiden tuotteiden valinta edellyttää ammattitaitoa ja on Tiina Bäckmanin mielestä kouluttautuneen ja vastuuntuntoisen kosmetologin tärkein tehtävä.

– Hyvä asiakas-kosmetologisuhde on luottamusasia. Useimmat haluavat, että ihon kuntoa seurataan säännöllisesti ja valitaan hoidot tilanteen mukaan. Ammattilaisen tekemä kasvohoito parantaa näkyvästi ja tuntuvasti ihon kuntoa, kun se perustuu ihoanalyysiin ja ihon tarpeisiin sekä yksilölliseen hoitosuunnitelmaan.

Uudeksi huolenaiheeksi on Tiina Bäckmanin havaintojen mukaan noussut se, että suomalainen iho vaatii enemmän suojaa kuin useimmat tuotteet antavat.

– Tarvitaan riittävän täyteläisiä aineita. Ei voida vain kuoria ja käyttää happohoitoja. Ihon kosteuttamisessa ja suojaamisessa on tärkeää, miten estetään liiallinen haihtuminen ja lisätään kosteuden sitomiskykyä. Olen uudelleen ihastunut Suomessakin vuosikymmeniä saatavana olleeseen saksalaiseen Dr. Eckstein -biokosmetiikkasarjaan. Laadukkaista raaka-aineista valmistetut tuotteet tukevat ihon luonnollista toimintaa ja sopivat hyvin suomalaisille. Käytän niitä mielelläni hoitolassa ja ohjaan asiakkaitani oikeiden tuotteiden valintaan sekä terveellisiin elämäntapoihin.

Yhteystiedot

Tina´s Hoitola
Viherlaakson ostoskeskuksen alataso
Rajamännynahde 2, 02710 ESPOO
Puh. 0500 892 844
www.tinaskauneushoitola.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä