Solana Fitness on monipuolinen hyvän palvelun ja mielen kuntosali

Solana Fitness on monipuolinen hyvän palvelun ja mielen kuntosali

1875
Solana Fitness Center Sami Maaniemi
Sami löysi Espanjasta muotoillut taljakahvat, enää ei tarvita vetoremmejä.

Hakaniemen torin laidalla sijaitseva Solana Fitness pärjää erittäin kilpailtulla kuntosali-alalla erikoisuudellaan, ammattitaidollaan ja ammattimaisilla personal trainereilla. Sali on avoin kaikille kuntoilijoille aloittelijasta pitkän linjan konkariin.

Solana Fitness Center
Mikael on käynyt Solana Fitnessissä jo 15 vuotta ja nähnyt salin kehityskaaren koko ajalta. Hän on kuntoutunut välilevyn pullistumasta ammattitaitoisten personal traineiden avulla.

Solana Fitnessin saliyrittäjä Sami Maaniemi toteaa, että ammattitaito korostuu näinä aikoina. Hän kertoo, että uusien harrastajien myötä on tullut vastaan tapauksia, joissa asiakas on ostanut salikortin muulta kuntosalilta, mutta palannut kokemuksensa jälkeen takaisin Solana Fitnessiin.
– Olemme saaneet paljon palautetta ammattimaisuudestamme, ja salillamme on uniikki henki.

Sami on käynyt 20 vuotta eri saleilla ja saanut näin valtavasti kokemusta ja näkemystä muista saleista.
– Tämän ansiosta osaan kehittää omaa salia. Esimerkiksi laitteiden sijoittelu kuntosalilla on tärkeää tehdä oikein. Kokeneet treenaajat osaavat arvostaa tällaisia yksityiskohtia.

Kaikkien sali

Sami Maaniemen lisäksi Solana Fitnessissä työskentelee kolme ammattitaitoista personal traineria. Kymmenen vuoden aikana sali on uudistettu 95-prosenttisesti. Lähiaikoina Solana Fitness uusiutuu edelleen.

Solana Fitness Center Sami Maaniemi
”Hyvinvointia ammattitaidolla” on hyvän mielen kuntosalin motto.

– Solana Fitness on erinomainen paikka aloittaa kuntoilu, ja sali täyttää kaikkien kuntoilijoiden vaatimukset. Olemme kaikkien sali. Salilla on oma lihashuolto ja myynnissä on ravinteita. Solana Fitnessin kilpailutiimi on myös menestynyt ja saanut määräänsä nähden eniten mitaleja fitness- ja kehonrakennuslajien kilpailuissa.

Hyvinvointia ammattitaidolla
Solana Fitness Center infrapunasauna
Salilla on hienojen sauna- ja peseytymistilojen lisäksi myös infrapunasauna.

Sami Maaniemi sanoo, että salilla on ammattitaitoa treenaamisessa ja ravintopuolessa aloittelijasta aina kilpailijaksi tahtovalle. Hän myös lupaa, että kaikki uudet asiakkaat otetaan vastaan hyvin, ja asiakas tuntee nopeasti paikan kotoisaksi.

– Solana Fitness pärjää rautaisella ammattitaidolla. Valmennus- ja ravinto-asioissa ollaan aina ajan hermolla. Jos haluat tutustua meihin ennen liittymistä, katso Solana Fitnessin Facebook ryhmän arkipäivää. Vieläkään Solana Fitness ei lähde yrittäjän mukaan kilpailemaan hinnalla vaan ammattitaidolla, jota korostetaan koko ajan.

Solana Fitness jalkahuone
Jalkahuone
Yhteystiedot

Solana Fitness Center
Viherniemenkatu 9
00530 Helsinki
Puh. 09 701 5944
www.solanafitness.com

 

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä