Seikun Valinta sai uudet asukkaat

Seikun Valinta sai uudet asukkaat

3392
Estacon
Estacon ja Rock-kivitalot toimivat nyt omissa tiloissa entisessä Seikun Valinnan talossa.

Kiinteistönvälitystoimisto Estacon Oy LKV ja Rock-kivitalot ovat muuttaneet perinteiseen Seikun Valinnan kiinteistöön keskelle Vartiokylää. Uudet asukkaat toivottavat naapurit lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan ja keskustelemaan asuntoasioista.

Estacon on vuodesta 2002 Itä-Helsingin alueella toiminut kiinteistönvälitystoimisto, jonka toiminta on laajentunut Itä-Uudellemaalle asti. Päätoimenkuva on tavallisten kotien välittäminen. Samalla yrityksessä on kehitetty osaamista erikoistumalla rakentamiseen ja tonttien kehittämiseen.

– Nyt on kova puute maasta. Olisi hienoa, jos saisimme muutaman viiden tuhannen neliön tontin lähialueilta. Yhdessä omistajien kanssa voisimme miettiä tontin ja rakennusten tulevaa käyttöä. Näissä asioissa pitää olla todella tarkka ja tietää mitä tekee, jotta välttyy myös ikäviltä veroseuraamuksilta, toteaa toimitusjohtaja Santtu Syväpuro. Hän on työskennellyt kiinteistönvälitysalalla yli kaksikymmentä vuotta.

Pitkää alan kokemusta ja syvällistä asiantuntemusta on myös muilla Estaconissa työskentelevillä.

– Erikoisosaaminen on yrityksemme vahva valttikortti. Omakotitalojen myynnissä tarvitaan myös rakennusteknistä osaamista. Asemaamme vahvistaa edelleen selkeä kotikenttäetu, hyvä ja pitkäaikainen paikallistuntemus. Sitä paitsi olemme ainoa LKV-yritys Vartiokylässä. Koko toiminta-aikamme olemme panostaneet harvinaisen erikoisosaamisen lisäksi valtavasti myös asiakaspalvelun kehittämiseen.

Estacon Santtu Syväpuro
Santtu Syväpuro toivottaa naapurit tervetulleiksi juttelemaan asuntoasioista.
Rakentajille täydellinen palvelu

Rakentajien asiakaspalvelu alkaa Estaconissa sopivien tonttien hausta. Päätösten jälkeen hoidetaan haluttaessa materiaalien ja työn kilpailuttaminen. Samoin järjestetään yhdessä Rock-kivitalojen kanssa koko projekti aina avaimet käteen asti.

– Maanomistajille palvelumme kattaa kaavamuutokset sekä maankäytön jalostamisen mahdollisimman tehokkaasti. Olemme erikoistuneet kehittämään asiakkaalle erilaisia ratkaisuja, joilla optimoimaan myynti niin, että kokonaisuudesta saadaan paras mahdollinen hinta. Tämä tapahtuu esimerkiksi tonttia jakamalla ja hallinnanjakosopimuksia tekemällä.

Kiinteistönvälitystoimisto Estaconin ja Rock-kivitalojen yhteistyö on Syväpuron mukaan rakentajalle turvallinen ja helppo vaihtoehto varmistaa järkevä talosuunnittelu, kilpailukykyinen hinta ja toimitusehdot.

Rockimpi kivitalo

Rock-kivitalot myy edustajiensa kautta yksilöllisiä kivitaloja asiakkaan haluamalla valmiusasteella ympäri maata. Kumpikin yritys toimii itsenäisesti omalla osaamisalueellaan, mutta yhdessä ne muodostavat poikkeuksellisen vahvan, turvallisen ja toimivan kokonaisuuden.

– Konseptimme sopii hyvin sekä yksityisasiakkaalle että rakennusliikkeelle. Asiakkaalle tulee tuntuvia säästöjä, kun hoidamme projektin suunnittelusta lähtien yhteistyökumppaniemme kanssa. Useimmiten toimitussisältö on niin sanottu vesikattovalmis asennettuna. Pääkaupunkiseudulla pystymme tarvittaessa toteuttamaan myös avaimet käteen -ratkaisut, Santtu Syväpuro kertoo.

Kivitalo sopii Syväpuron mukaan rakennettavaksi minne tahansa. Tarjolla on kaikenkokoisia vaihtoehtoja.

– Kaavoissa määritellään ainoastaan julkisivuja, ei rungon materiaalia. Materiaaleja voidaan myös yhdistellä kekseliäästi. Itä- Helsingistä löytyy useita kymmeniä talojamme, myös parhaillaan rakenteilla olevia. Niissä pääsee näkemään läheltä rakentamisen kiinnostavia yksityiskohtia.

Yhteystiedot

Kiinteistönvälitystoimisto Estacon Oy LKV
Puh. 09 321 6464
Kiviportintie 37
00950 Helsinki
www.estacon.com

Rock-kivitalot
Kiviportintie 37
00950 Helsinki
Puh. 020 741 2100
www.rockkivitalot.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä