Runsaasti asunnonvaihtajia liikkeellä Itä-Helsingissä

Runsaasti asunnonvaihtajia liikkeellä Itä-Helsingissä

1308
Kiinteistömaailma Itäkeskus ja Kiinteistömaailma Vuosaari
Kiinteistömaailma Itäkeskuksen ja Kiinteistömaailma Vuosaaren ammattilaisilta löytyy vahvaa paikallistuntemusta, aitoa palveluhalua, kokemusta ja nuoruuden intoa.

Kun etsit kiinteistönvälityksen osaavaa ammattilaista, arvostat valinnassa varmasti paikallistuntemusta ja henkilökohtaista palvelua. Kun kaikki osuu kohdalleen, matka kohti uutta kotia sujuu mukavasti ja turvallisesti.

Kiinteistömaailma Itäkeskus ja Kiinteistömaailma Vuosaari on yli kaksikymmentä vuotta Itäkeskuksessa ja lähes yhtä kauan Vuosaaressa toiminut perheyritys. Tänä aikana alue on kasvanut reippaasti ja asuntokauppa monimuotoistunut entisestään.

– Meillä on todella osaava henkilöstö ja tunnemme alueen perin pohjin taloyhtiöitä ja salaisia uintipaikkoja myöten. Teemme tiivistä yhteistyötä yhtenä perheenä, kuvaa Kukka Kauppila. Hän on yhdessä puolisonsa Marko Välimäen kanssa yrittäjänä kummassakin yrityksessä.

Kiinteistömaailmaan on helppo piipahtaa keskustelemaan asuntoasioista, sillä kauppakeskusten asuntomyymälät palvelevat maanantaista perjantaihin kello 9–17. Iltaisin ja viikonloppuisin tavoittaa kiinteistönvälittäjän puhelinpäivystyksen kautta.

Ammattilaisten mukaan asunnonvaihtajia on tällä hetkellä liikkeellä runsaasti.

Koteja joka tarpeeseen

Itä-Helsingin ja Sipoon asuntokannan runsaus ja monimuotoisuus tarjoaa ostajalle Kukka Kauppilan mielestä huimat mahdollisuudet ja asettaa välittäjälle kiinnostavia haasteita.

– On todella osattava lait ja pykälät, jotta pystyy hoitamaan asiat varmasti oikein. Esimerkiksi käyvät vaikka kiinteistöpuolella monimutkaiset tonttien lohkomiseen liittyvät asiat.

Itä-Helsingistä ja Sipoosta löytyy merenrantaa ja metsää ja kaikkea siltä väliltä. On eri ikäisiä koteja kerros-, pien- ja omakotitaloissa. Uudiskohteet ovat ammattilaisten mukaan tosi haluttuja.

– Uudiskohteen saaminen myyntiin osoittaa rakennuttajalta luottamusta kiinteistönvälittäjää kohtaan. Rakennuttajat vaativat tulosta ja välittäjällä tulee olla erityisosaamista. Välittäjämme ovat koulutettuja moniosaajia, yrittäjät kertovat.

Varmin tapa myydä, helpoin tapa ostaa

Kiinteistömaailma-ketjun koko myyntivoima; toimivat, modernit ja tehokkaat markkinointikanavat sekä noin 700 ammattilaista varmistavat osaltaan sen, että Kiinteistömaailman kautta vanhan kodin myynti sujuu varmasti ja uuden kodin osto käy helposti.

– Autamme asiakasta kaikissa kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Kun liikkeelle lähdetään huolellisesti asiakkaan tilanteesta ja tarpeista, matka uuteen kotiin sujuu turvallisesti ja mukavasti. Ostaja-asiakasta voimme palvella parhaalla mahdollisella tavalla tekemällä hänen kanssaan ostotoimeksiannon.

Kohteen esittelyssä Kukka Kauppila painottaa asunnon visuaalisen näyttävyyden miettimistä, laadukkaiden kuvien ja videoiden tuottamista sekä oikeiden markkinointikanavien käyttöä sosiaalista mediaa unohtamatta.

Kiinteistömaailma tunnetaan modernina alan suunnannäyttäjänä. Nyt ketju on kehittänyt käyttöön sähköisen ostotarjouksen. Ostaja voi allekirjoittaa ostotarjouksensa helposti sähköisesti ja myyjä voi puolestaan samalla lailla hyväksyä tarjouksen.

Tiivis yhteistyö Danske Bankin kanssa helpottaa osaltaan asuntorahoituksen järjestelyjä. Kahden ketterän toimijan kesken asiakkaat saavat palvelua myös pankin aukioloaikojen ulkopuolella.

Yhteystiedot

Asuntovirta Oy
Itäkeskus
Tallinnanaukio 6
00930 Helsinki
Puh. 09 343 6370
itakeskus@kiinteistomaailma.fi
www.kiinteistomaailma.fi/helsinki-itakeskus

Vuosaari
Kauppakeskus Columbus
Vuotie 45, 00980 Helsinki
Puh. 09 8563 5020
vuosaari@kiinteistomaailma.fi
www.kiinteistomaailma.fi/helsinki-vuosaari-kauppakeskus-columbus

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä