Rakkaus työhön näkyy laadussa

Rakkaus työhön näkyy laadussa

3073
Maison Luumi
Maison Luumin myyntitiimin muodostavat Veli Myllylä, Heidi Luumi ja Linda Sjöberg.

Maison Luumi on aidosti erilainen kiinteistönvälitysyritys. Rakkaus työhön saa tehotiimin puhaltamaan tiiviisti yhteen hiileen niin, että palvelun laatu on alusta loppuun parasta mahdollista, mitä asiakas voi odottaa.

Maison Luumissa tehdään työtä vahvana tiiminä. Kolmen myyntiin keskittyvän välittäjän tukena on kolmihenkinen kuukausipalkkainen taustatiimi. Tällä varmistetaan, että asiat hoidetaan aina parhaalla mahdollisella tavalla ja asiakaspalvelulle jää riittävästi aikaa. Kaikilla Maison Luumin ammattilaisilla on LKV-tutkinto ja oma vahva osaamisalue. Työnjako on selkeä ja laadun jatkuva tarkkailu on sopivan pienessä toimistossa luontevaa ja helppoa.

– Kiinteistönvälitystoimisto niin kuin mikä tahansa yritys on juuri niin hyvä kuin sen henkilöstö. Työmme on henkilöbisnestä. Menestyä voi vain olemalla empaattinen, ymmärtämällä erilaisten asiakkaiden erilaiset elämäntilanteet ja olemalla aidosti kiinnostunut työstään, toteaa kokenut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen Heidi Luumi, joka on työskennellyt viimeiset seitsemän vuotta kiinteistönvälitysalalla ja on yksi Suomen menestyneimpiä kiinteistönvälittäjiä.

– Tiimini tekee kaikkensa
jokaisen asiakkaan ja
myyntikohteen hyväksi.

Suositukset ansaitaan

Maison Luumin ensimmäinen oma toimisto avattiin kaksi vuotta sitten Espoon Tapiolaan. Yritys on tosin perustettu jo vuonna 2012 ja se on ehtinyt tulla monelle tutuksi.

– Yksin toimiessani havahduin pian siihen tosiasiaan, ettei aika yksinkertaisesti riittänyt kaikkeen siihen, mitä halusin tehdä hyvän asiakaspalvelun ja yhteydenpidon varmistamiseksi. Niinpä palkkasin aika nopeasti avukseni assistentin. Lisää taustatiimiä olen palkannut työmäärän vuosittain lisääntyessä, Heidi kertoo yrityksensä toimintatavasta.

Laadukas työ on tuonut runsaasti suosituksia ja sitä myötä lisää asiakkaita. Yrittäjä laskee, että 95 prosenttia uusista asiakkaista tulee suositusten kautta.

– Uskallan sanoa, ettei ole toista toimistoa, jolta asiakas saa kaiken sen, minkä hän meiltä saa. Tiimini tekee kaikkensa jokaisen asiakkaan ja jokaisen myyntikohteen hyväksi. Näin toiminta soljuu eteenpäin ja kasvaa luontaisesti. Viime vuonna myimme yli sata asuntoa. Tulos siis puhuu puolestaan.

Avoimuutta bisnekseen

Heidin toiveena on, että kiinteistönvälitysalan toiminta tulisi entistä avoimemmaksi, kuten maailmalla.

– Se olisi toimeksiantajiemme etu. Teemme nyt jo yhteistyötä eri toimistojen kanssa, ja näen selvästi, että näin saadaan paras mahdollinen tulos. Järjestämme säännöllisesti kollegoillemme suunnattuja kohde-esittelyitä, jotta hekin voivat tarjota myyntikohteitamme omille asiakkailleen.

Kaikenlaisia koteja mallikkaasti

Maison Luumi on pystynyt herättämään asiakkaiden vahvan luottamuksen kaikenlaisten asuntojen, myös kiinteistöjen taitavana ja ripeänä myyjänä. Taustatiimillä on työssä merkittävä osuus.

– Emme välitä pelkästään arvoasuntoja, vaan paljon myös tavallisia pieniäkin koteja. Noin 80 prosenttia asunnoista on Espoossa. Se johtuu varmaan toimistomme sijainnista. Koko pääkaupunkiseutu on kuitenkin alueemme. Jokaisesta kohteesta teemme laadukkaat kuva- ja esitemateriaalit ja tarvittaessa hyödynnämme stailausta. Markkinoinnissa käytämme monipuolisesti asuntoportaalien lisäksi niin printtiä, somea kuin vaikka Helsingin keskustan isoa mainosscreeniä, Heidi toteaa.

Yhteystiedot

Maison Luumi LKV
Länsituulentie 10, 7. krs
(kesäkuusta 2017 alkaen Tapiolan keskustorni)
02100 Espoo
Puh. 045 135 1967 Heidi Luumi
www.maisonluumi.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä