Prisma halpuuttaa hintoja ja palvelee pankkiasioissa

Prisma halpuuttaa hintoja ja palvelee pankkiasioissa

3715
Prisma Malmintori
Sini-Meri Loijas ja Mirva Neva-aho-Simonsen kertovat, että hintojen halpuuttaminen jatkuu.

Malmin Prisma on sopivan kokoinen koko perheen ostospaikka. Sieltä saa myös jatkuvasti kasvavan joukon S-Pankin kilpailukykyisiä tuotteita. Niistä uusin on luotettava, helppo ja edullinen S-Laina. Tämän kertalainan saantiin ei tarvita vakuuksia. Rahan voi käyttää omien tarpeidensa mukaan.

Hintojen halpuuttaminen alkoi Prismassa toden teolla tammikuussa ja jatkuu sekä laajenee edelleen tasaiseen tahtiin. Halpuuttaminen koskee asiakkaille tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita esimerkiksi leipää, maitoa ja juustoa. Asiakkaiden toivomuksesta myös gluteenittomien tuotteiden hintoja alennettiin.

– Tämä on meidän tapamme tulla asiakkaita vastaan näinä vaikeina aikoina, jolloin kuitenkin asuminen ja perheen muut kulut kallistuvat monien pienenevistä tuloista huolimatta. Mehän olemme asiakkaiden omistama yritys ja myös voitto jaetaan heille bonuksina ja muina etuina, muistuttaa Prismajohtaja Mirva Neva-aho-Simonsen.

Prosessien tehostaminen mahdollistaa halpuuttamisen

Halpuuttamisen mahdollistavaa taustatyötä on tehty pitkään. Se perustuu Prismajohtajan mukaan prosessien tehostamiseen ja tietotekniikan entistä parempaan hyödyntämiseen.
– Meillä on automaattiset tilausjärjestelmät ja todella tehokas taustatuki. Henkilökunta voi keskittyä tuotteiden esillelaittoon ja asiakaspalveluun. Koulutuksemme pyrkii moniosaamiseen. Se hyödyttää asiakasta ja lisää henkilöstön motivaatiota. Jos myyjää ei näy hyllyjen takaa, asiakas voi aina käyttää myyjäkutsupuhelinta ja saa pian tarvitsemaansa apua.
Malmin Prisman henkilöstömäärä on pysynyt kutakuinkin ennallaan. Kesäksi saadaan avuksi tutut kesäapulaiset ja kymmenkunta uuttakin.

Prisma uudistuu kaiken aikaa
Prisma Malmintori Ajankohtaiset tuotteet
Kohta on kevät. Ajankohtaiset tuotteet löytyvät Malmin Prismasta helposti.

Ajankohtaiset tuotteet ja uutuudet löytyvät Malmin Prismasta toisen kerroksen sisääntuloista ja pääkäytävien varsilta. Näin esimerkiksi pääsiäiseen ja äitienpäivään osaa varautua ajoissa, puutarhureitakaan unohtamatta.
Leipäpuolen valikoimaan on lisätty maistuvia paistopistetuotteita, jotka ovat erityisen edullisia. Tuotteet tulevat pakasteina Prismaan, jossa ne vain paistetaan.
– Edelleen meillä jatkaa myös Fazerin leipomo, jossa kaikki leivotaan itse alusta alkaen. Kun leipähyllystä löytyy lisäksi monipuolinen leipä- ja leivonnaisvalikoima, jokaiselle löytyy hänen oman makunsa mukainen vaihtoehto.
Muutenkin asiakkaat kiittelevät Mirva Neva-aho-Simonsenin mukaan Malmin Prismaa siitä, että vaikka myymälän valikoimat ovat mahdollisimman laajat, liike on mukavan kokoinen eikä siellä tarvitse juosta kilometrikaupalla.
– Veikkaus- ja arpatuotteet saa nyt myös kätevästi suoraan kassoilta ostosten maksamisen yhteydessä.

S-Laina on mutkaton apu
Prisma Malmintori S-Laina
S-Lainan saa nyt myös suoraan Malmin Prisman
asiakaspalvelupisteestä. Sini-Meri Loijaksen
mukaan se on selvästi asiakkaita kiinnostava
tuote.

S-Pankin 5.000-20.000 euron S-Lainan myöntämiseen ei vaadita vakuuksia eikä takaajia.
Laina on ollut saatavissa Prisman palvelupisteestä tämän vuoden alusta alkaen.
– Toki sen voi hakea myös verkosta, mutta meillä lainan saa kauppareissun yhteydessä vuoronumerolla toimivasta palvelupisteestä näppärästi opastuksen kera, kertoo kassavastaava Sini-Meri Loijas.
S-Lainan käyttötarkoitusta ei ole rajattu. Sitä voi Loijaksen mukaan hakea esimerkiksi kodin hankintoihin tai remonttiin. Lainaa voi hakea jopa 12 vuodeksi. Hakijan on oltava vähintään 25-vuotias ja hänen säännöllisten vuositulojensa vähintään 24.000 euroa. Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Sen voi maksaa halutessaan pois milloin vain, jolloin lainakulutkin pienenevät. Lainan korko on sidottu kolmen kuukauden Euriboriin.
– Korko ja avausmaksu ovat kilpailukykyisiä mihin tahansa vastaavaan tuotteeseen verrattuna.

Esimerkki S-Lainasta
  • Lainan summa 5. 000 euroa.
  • Laina-aika 60 kuukautta.
  • Korko 3 kk:n Euribor + 8 %-yksikköä.
  • Avausmaksu 100 euroa.
  • Kuukausierä lainalle (tammikuu 2015) on 110,60 €/kk 60 kuukauden ajan. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 6636,00 €.
Yhteystiedot

Prisma Malmintori
Malmin kauppatie 18
00700 Helsinki
Puh. 010 76 67 400
Avoinna ma–pe klo 8–21,
la klo 8–18 ja su klo 12–18 (21)
www.prisma.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä