Porvoon Autopalvelulla on nyt myös automyynti

Porvoon Autopalvelulla on nyt myös automyynti

2293
Porvoon Autopalvelu Automyynti
Kokenut autokaupan ammattilainen Mika Haakana lähti innolla mukaan kehittämään Porvoon Autopalvelun täysin uudenlaista automyyntikonseptia.

Porvoon Autopalvelun palveluketju on täydentynyt automyynnillä. Sen kehittäminen lähti liikkeelle asiakkaiden toivomuksesta ja tarpeista. Tuloksena on nyt kokonaan uudenlainen autokauppa.

Kaikki Porvoon Autopalvelun automyynnin yksilöt ovat huolellisesti tarkastettuja, huollettuja ja hyvin varusteltuja laadukkaita vaihtoautoja. Valtaosa niistä on leasingkäytöstä palautuneita hyväkuntoisia, 3–4 vuotta vanhoja autoja, joilla on ajettu alle 100 000 kilometriä.

– Ostamme autoja pääasiassa leasingyrityksiltä tai omien ostoväyliemme kautta Keski-Euroopasta tai Ruotsista. Edellytämme, että jokaisella ostamallamme autolla on selkeä dokumentoitu huolto- ja käyttöhistoria, toteaa Porvoon Autopalvelun automyynnistä vastaava Mika Haakana.

Tarkastettuja laatuvaihtoautoja

Jokainen ajoneuvo tutkitaan oston jälkeen huolellisesti Porvoon Autokatsastuksen tarkastuslinjalla. Havaitut viat ja mahdolliset puutteet dokumentoidaan ja korjataan. Kaikki tämä tieto annetaan myös tulevalle ostajalle.

– Ajoneuvot, jotka eivät täytä meidän tarkkoja kriteereitämme, myymme edelleen käytettyjen autojen myyntiliikkeille. Jokaiselle myymällemme autolle on kuuden kuukauden takuun lisäksi mahdollisuus hankkia tekniikkavakuutus aina 24 kuukauteen asti.

Myynnissä on pääasiassa Premium-luokan autoja hintaluokassa 20 000–50 000 euroa, mutta myös edullisempia vaihtoehtoja löytyy.

– Vaihdossa otamme asiakkaan vanhan auton merkistä ja vuosimallista riippumatta, kertoo Mika Haakana.

Porvoon Autopalvelu

Yhteystiedot

Porvoon Autopalvelu
Työpajatie 21
06150 Porvoo

Porvoon Autopalvelu korjaamo
Puh. 019 524 7767
autopalvelu@porvoonautopalvelu.fi

Auto-Ring korjaamo
Puh. 050 527 0092
korjaamo@autoring.fi

Varaosat
Puh. 019 549 401
huolto@porvoonautopalvelu.fi

Automyynti
Puh. 010 2812 182
automyynti@porvoonautopalvelu.fi
www.porvoonautopalvelu.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä