Porvoon Autokatsastuksessa palvelu pelaa mallikkaasti

Porvoon Autokatsastuksessa palvelu pelaa mallikkaasti

1090
Porvoon Autokatsastus
William Roberts on tyytyväinen saumattomaan yhteistyöhön korjaamopuolen osaajien kanssa.

Porvoon Autokatsastus löytyy helposti Tarmolan teollisuusalueelta samasta talosta kattavat autoilijan palvelut tarjoavan Porvoon Autopalvelun kanssa.

Paikallisessa yksityisessä Porvoon Autokatsastuksessa työskennellään ripeällä ammattitaidolla edullisin hinnoin. Asiakas säästää aikaa ja rahaa siinäkin, kun tarvittaessa ajopelin viat voidaan korjata nopeasti ja joustavasti saman katon alla. Porvoon Autokatsastuksessa tehdään kaikki kevyen kaluston määräaikaiskatsastukset vahvalla ammattitaidolla ja viimeisen päälle olevilla nykyaikaisilla laitteilla. Täällä katsastetaan myös ralliautoja.

Toimiston puolella hoidetaan osaavasti kaikki rekisteröintipalvelut. Toimistossa on samat pitkät palveluajat kuin katsastuksen puolella, eli arkisin kello 7–17 ja lauantaisin kello 9–13. Kaikki palvelut sujuvat suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Yhteistyöstä hyötyvät kaikki

Porvoon Autokatsastus on toiminut vuodesta 2014. Se on yksi ensimmäisistä korjaamopalveluiden yhteydessä toimivista katsastusasemista ja ensimmäinen, jossa saman katon alla on myös varaosamyynti.

– Yhteistyöstä on suurta hyötyä meille ja varsinkin asiakkaalle. Pienet viat saadaan korjattua saman tien eikä asiakkaan tarvitse niiden takia ajella aikaa kuluttaen paikasta toiseen. Jos katsastuksessa ilmenee jälkitarkastusta vaativia suurempia korjaustarpeita, teemme jälkitarkastuksen puoleen hintaan, kun korjaustyöt tehdään omassa talossa, kertoo katsastustoimipistepäällikkö William Roberts.

Porvoon Autokatsastus
Porvoon Autokatsastus palvelee asiakkaita sekä katsastus- että rekisteröintiasioissa arkisin aamuseitsemästä kello 17 saakka sekä lauantaisin kello 9–13.
Tule rohkeasti kysymään

Katsastuksen ammattilainen vinkkaa autoilijoiden muistinvirkistykseksi, että ennen katsastukseen tuloa kannattaa itse tarkistaa sellaiset perusasiat kuin valot ja renkaiden kunto.

– Niistä on turha ottaa huomautuksia tai korjauskehoitusmerkintöjä. Jos on epävarma, kannattaa pyörähtää korjaamon kautta tarkistuttamassa asia. Ja meiltä voi aina tulla kysymään, jos jokin asia askarruttaa mieltä.

Porvoon Autokatsastuksessa on kolme nosturipaikkaa ja sama määrä katsastajia, joten työt sujuvat joustavasti.

Katsastusajan voi varata netin kautta, puhelimitse tai käymällä paikan päällä. Ilman ajanvaraustakin katsastus hoituu tavallisesti nopeasti.

Yhteystiedot

Porvoon Autopalvelu & Porvoon Autokatsastus
Autopalvelu korjaamo. Puh. 019 524 7767
Työpajatie 21, 06150 Porvoo
autopalvelu@porvoonautopalvelu.fi
Autokatsastus Puh. 010 281 2180
asiakaspalvelu@porvoonautokatsastus.fi
www.porvoonautopalvelu.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä