Perinteiset ja trendikkäät herkut kaikenlaisiin tilaisuuksiin

Perinteiset ja trendikkäät herkut kaikenlaisiin tilaisuuksiin

1461
Vantaan Pitopalvelu
Neea Mutanen on tyytyväinen keittiötiloihin ja toivoo löytävänsä juhlakäyttöön sopivat vuokrattavat tilat.

Vantaan Pitopalvelun ammattilaiset valmistavat taidolla sekä perinteisiä että trendikkäitä ruokia, juomia ja leivonnaisia asiakkaiden toiveiden mukaisesti. He myös auttavat erilaisten pienten ja suurten juhlien suunnittelussa ja järjestelyissä haluttaessa tarjoilua myöten.

Vantaan Pitopalvelusta on helppo tilata herkullinen ja näyttävä valikoima huolella valmistettuja herkkuja monenlaisiin tilaisuuksiin, juhliin tai arjen piristykseksi. Yrityksen nettisivuilta löytyy suuri valikoima valmiita tarjoiluehdotelmia hintoineen sekä yksittäisten tuotteiden tuotehinnasto.

Tilaamansa tuotteet voi noutaa yrityksen Koivukylän tiloista tai ne voidaan toimittaa perille asti. Tilauksen voi tehdä myös puhelimessa tai pistäytymällä paikan päällä.

Vantaan Pitopalvelu
Aleksanterin pikkuleivät valmistuvat asiakkaan tilaukseen.

Pitopalvelun yrittäjät Neea Mutanen ja Milla Peltokangas ovat huomanneet, että useat asiakkaat arvostavat tilaamisen helppoutta ja selkeyttä.

– Toki keskustelemme paljon myös asiakkaan toiveista ja varsinkin suurempien juhlien suunnittelussa mietitään yhdessä monia tarjoiluun ja ruokailuun liittyviä asioita. Mielellämme kerromme omista kokemuksistamme ja suosittelemme esimerkiksi ainakin harkitsemaan tarjoiluhenkilökunnan käyttöä suuremmissa juhlissa. Siitä moni on kiitellyt jälkikäteen.

Menu aina oman mielen mukaan

Vantaan Pitopalvelu on tullut monelle tutuksi tuotteistaan ja palveluistaan perheiden erilaisissa syntymäpäivä-, ristiäis-, rippi-, ylioppilas-, hää- ja muissa juhlissa, muistotilaisuuksissa, pikkujouluissa, harjannostajaisissa, yritystilaisuuksissa ja kokouksissa.

Uusille yritysasiakkaille on toimitettu erityisesti kokouslounaita. Moni on myös keksinyt, että Pitopalvelusta voi tilata vaikka vain yhden kakun kotoisaan viikonlopun herkutteluhetkeen.

– Perinteiset pitopalvelutarjoilut ovat säilyttäneet vahvan asemansa, mutta nyt toivotaan paljon myös pientä tapastyyppistä seurusteluruokaa. Myös erikoisruokavalioita kysytään aiempaa enemmän. Jokainen menukokonaisuus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti, mutta usein valmiit ehdotelmamme toimivat pohjana, yrittäjät kertovat.

Vantaan Pitopalvelun palvelut
• ruoka- ja kahvitarjoilut
• konditoriatuotteet
• astiat ja pöytäliinat
• tarjoilu
• kuljetukset

Laatua hyvään hintaan

Pitopalvelu työllistää vakituisesti kuusi ammattilaista. Tarvittaessa käytetään tuttua tilapäistä apua esimerkiksi tarjoiluhenkilökuntana.

Vantaan Pitopalvelu
Vadelmahyydykekakku

– Olemme riittävän pieni, mutta sopivan suuri pitopalveluyritys, jotta pystymme toimimaan joustavasti ja kustannustehokkaasti. Teemme itse lähes kaiken alusta alkaen. Näin voimme taata tuotteiden tuoreuden, aitouden ja luonnollisen maun.

Vantaan Pitopalvelusta löytyy tarvittaessa myös astiastoja erilaisiin tilaisuuksiin. Juhlasesonkiaikaan kannattaa vuokrausta kysyä hyvissä ajoin.

Pitopalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8–15. Lauantaisin tuotteita voi noutaa kello 8–11 ja sunnuntaisin sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

Vantaan Pitopalvelu Oy
Kuusitie 8
01400 Vantaa
Puh. 09 823 5242
myynti@vantaanpitopalvelu.fi
www.vantaanpitopalvelu.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä