Peilisalista toimiva kotimainen ratkaisu kaikkiin säilytystarpeisiin

Peilisalista toimiva kotimainen ratkaisu kaikkiin säilytystarpeisiin

1669
Peilisali Teemu ja Pentti Piitulainen
Peilisalin omaa valmistusosaamista edustaa listattomasti toteutettu peili-lasi-jako-ovi, josta monet asiakkaat Teemu (vas.) ja Pentti Piitulainen mukaan pitävät.

Peilisali myy vain laadukkaita kotimaisia tuotteita. Asiakkaan tarpeisiin voidaan vastata todella yksilöllisesti, koska yritys pystyy tarjoamaan säilytysratkaisuja, joiden osat poimitaan haluttaessa usean eri valmistajan valikoimista.

Peilisali on toiminut liukuovikaapiston erikoisasiantuntijana lähes 20 vuotta. Pitkä kokemus ja vahva ammattitaito ovat mahdollistaneet innovatiivisen tuotekehityksen sekä yhteistyön useiden kotimaisten valmistajien kanssa.

– Olemme supistaneet oman tuotantomme lähinnä joihinkin ovimalleihin ja tiivistäneet yhteistyötä luotettaviksi osoittautuneiden kotimaisten valmistajien kanssa, kertoo Peilisalin perustaja Pentti Piitulainen. Yrittäjäkumppanina ja osaomistajana hänellä on nyt poikansa Teemu Piitulainen, joka on työskennellyt Peilisalissa 17-vuotiaasta, heti yrityksen alusta alkaen.

Yhdistelemällä edullisemmin

Peilisalin laajasta valikoimasta löytyvät sellaiset tunnetut valmistajanimet kuin Lakeus design, Kabinetti, Lupin sekä Kurikan interiööri Liminette-taiteovineen.

– Eri valmistajien laadukkaita vaihtoehtoja yhdistelemällä on vaihtoehtojen määrä lähes rajaton. Yhdistelyllä voidaan vaikuttaa myös ratkaisun kokonaishintaan.

Peilisali Sturenkatu 31 Helsinki
Peilisali erottuu näyttävästi vilkasliikenteisen kadun varrelta, josta löytyy yleensä helposti pysäköintitilaa.
Hyvä paikka ja remonttiosaamista

Peilisali palasi huhtikuussa 2016 entiseen osoitteeseen Sturenkadulle Vallilaan. Paikka on keskeinen ja yrittäjät ovat huomanneet, että kadulta löytyy lähes varmasti päiväsaikaan parkkitilaakin.

Ennen Peilisalin paluuta tilat remontoitiin täydellisesti. Remontointi ja saneeraus onkin Pentti Piitulaiselle liukuoviosaamisen ohella toinen vahva ammattiala. Vaativatkin huoneistoremontit sujuvat pitkällä kokemuksella.

Jokainen kaappi on yksilö

Liikkeessä on esillä mallikalusteita. Niistä saa vinkkejä ja näkee vaihtoehtoja. Jokainen Peilisalin toimittama kaappi on kuitenkin yksilö, joka suunnitellaan ja räätälöidään asiakkaan toiveiden, tilan ja tarpeen mukaan havainnollisella 3D-suunnitteluohjelmalla.

– Ei ole harvinaista, että suunnitelmat vähän muuttuvat paikan päällä. Esiin voi tulla monia kaappien toimivuuteen ja ulkonäköön liittyviä asioita. Näin käy varsinkin silloin, kun asiakas haluaa säilyttää kaappien vanhat rungot. Pelkkien ovien asennus onnistuu toki hyvin, mutta siinä on otettava huomioon monta käyttöön liittyvää asiaa. Kun käymme itse mittaamassa tilat paikan päällä, vastuu säilytystilojen toimivuudesta on meidän, painottavat ammattilaiset. Sisustuksen viimeisteleviä liukuovia voidaan käyttää myös tilanjakajina.

Nopeat toimitukset

Noin 80 prosenttia Peilisalin asiakkaista haluaa kaappinsa ammattilaisen valmiiksi asentamana. Osa noutaa tavarat omaa asennustyötään varten. Sekin on mahdollista, että tuotteet lähetetään asiakkaalle suoraan tehtaalta.

– Toimitukset ovat yleensä aika nopeita riippuen valmistajan senhetkisestä tilanteesta. Ovet tulevat usein jopa alle viikossa.

Peilisali on avoinna maanantaista torstaihin kello 11–17, perjantaisin ja lauantaisin sopimuksen mukaan. Yhteyden ammattilaisiin saa aina nopeasti ja varmasti sähköpostitse tai puhelimitse.

Yhteystiedot

Peilisali
Sturenkatu 31
00550 HELSINKI
Puh. 09 274 5670
peilisali@peilisali.fi
www.peilisali.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä