Pankki joka tekee elämästäsi helpompaa

Pankki joka tekee elämästäsi helpompaa

1640
Ålandsbanken Bulevardi
Ålandsbankenin konttorissa saa henkilökohtaista palvelua maanantaista perjantaihin kello 10–16.15 tai sopimuksen mukaan. Konttoriin on helppo tulla myös autolla, sillä Erottajan Q-Park on vieressä.

Ålandsbanken on lähes satavuotias ahvenanmaalainen pankki, jonka Manner-Suomen ensimmäinen konttori avattiin Helsingin Bulevardille vuonna 1982. Tänään löydät Bulevardin konttorista kaikki tarvitsemasi pankkipalvelut. Konttorin päivittäispalvelu on avoinna arkisin klo 10.00-16.15. Konttorista saa myös käteistä rahaa.

Ålandsbankenin asiakkaana huolehdimme perheesi kaikista pankkiasioista

Jokainen Ålandsbankenin asiakas voi olla Premium-asiakas. Premium-asiakkaana saat oman nimetyn asiakasvastuullisen henkilön, jonka suoraan puhelinnumeroon voit soittaa oli pankkiasiasi mikä tahansa. Saat henkilökohtaista apua, sinulle räätälöityä pankkipalvelua sekä perheoikeuteen perehtyneen juristin palvelut helposti ja nopeasti.

Pankin asiakastyytyväisyys ja –uskollisuus on todella korkea. Jopa 88 prosenttia asiakkaista on valmis suosittelemaan pankkia tuttavilleen.

– Luku on huima. Pitkien asiakassuhteiden lisäksi myös henkilöstömme on viihtynyt pankissa pitkään. Olemme kuin pientä perhettä. Niinpä tuntui ihan luontevalta, kun asiakas remontin valmistuttua kutsui oman asiakasvastaavansa katsomaan yhdessä aikaansaatua tulosta, konttorinjohtaja Maarit Vesala kertoo tyytyväisenä.

Hyviä välineitä vaurastumiseen

Ålandsbankenin omat Premium-varainhoitorahastot tarjoavat helpon tavan säästää ja päästä mukaan sijoitustoimintaan. Matka säästäjästä sijoittajaksi voi alkaa jopa 50 eurolla kuukaudessa.

– Varsinkin nyt, kun markkinat heiluvat jyrkästi, kannattaa antaa päätöksenteko rahastoja aktiivisesti hoitaville asiantuntijoille, konttorinjohtaja toteaa.

– Vuoden 2012 lopulla lanseerasimme ensimmäisenä Suomessa rahaston, joka sijoittaa vain asuntoihin – Ålandsbanken Asuntorahaston. Mukaan pääsee 500 euron minimisijoituksella. Rahasto on ollut suurimpia uusien asuntojen ostajia viime vuosina. Näin rahastolla on myös merkittävä rakennusalaa työllistävä vaikutus.

– Alkuvuodesta olemme startanneet Suomessa jälleen täysin uudentyyppisen rahaston, eli tontteihin sijoittavan Ålandsbanken Tonttirahaston, jota pidän varsin vakaana sijoituskohteena.

Vastuullinen pankki kantaa osansa

Ålandsbanken on vastuullinen pankki, jolle Itämeri on äärimmäisen tärkeä. Pankki on antanut puhtaan luonnon ja ympäristön suojelemiseen Luontotilinsä kautta jo 1,2 miljoonaa euroa.

– Viime vuonna aloitimme erityisen Itämeri-projektin, jolla kannustamme kaikkia Itämeren ystäviä aktiivisuuteen vakavasti sairaan lähimeremme hyväksi. Jokainen voi tehdä hyvää omilla pienillä teoillaan. Avaamalla Ålandsbankenin Luontotilin olet mukana Itämeri-projektissa, Maarit Vesala kertoo.

”Tervetuloa Ålandsbankenin asiakkaaksi, löydät meidät osoitteessa Bulevardi 3.”

Ålandsbankenin kehitys on vakaata

Ålands Aktiebank, sittemmin Ålandsbanken, aloitti toimintansa vuonna 1919. Sen perustivat paikalliset yrittäjät, jotka halusivat oman, ahvenanmaalaisen pankin. Vuonna 1942 pankki listattiin Helsingin pörssiin.

Pääkonttori on edelleen Maarianhaminassa. Manner-Suomessa pankilla on konttorit Helsingissä, Tampereella, Vaasassa, Turussa ja Paraisilla. Ruotsissa on kolme konttoria. Pankki työllistää yhteensä noin 700 henkeä.

Yhteystiedot

Ålandsbanken
Bulevardi 3, 00120 Helsinki
Puh. 0204 29 011
www.alandsbanken.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä