OmaHammaslääkäri takaa turvallisen ja luotettavan kokonaisvaltaisen hammashoidon

OmaHammaslääkäri takaa turvallisen ja luotettavan kokonaisvaltaisen hammashoidon

2390
Oma Hammaslääkäri
Kuvassa hammaslääkäri Johanna Rouhiainen ja hammashoitaja Anniina Korhonen

OmaHammaslääkäri on lämminhenkinen, korkeatasoista ja yksilöllistä hammashoitoa tarjoava täyden palvelun dynaaminen hammaslääkärikeskus. Laadusta vastaavat osaavat ja sitoutuneet ammattilaiset, joilla on apunaan huippumodernit laitteet.

OmaHammaslääkäri Helsinki tarjoaa kattavat ja korkealaatuiset hammaslääkäripalvelut neljässä eri toimipisteessä Helsingin kantakaupungissa.

Yleishammashoitoon kuuluvat kaikki tavanomaiset hammashoitotoimenpiteet. Erikoishammaslääkärit vastaavat erikoisosaamista edellyttävistä vaativammista toimenpiteistä ja hoidoista. Suuhygienistit ovat suu- ja hammassairauksien ehkäisyn sekä varhaishoidon ammattilaisia, jotka huolehtivat hammaskiven poistoista ja ientulehduksen hoidosta sekä antavat kotihoitovinkkejä.

Huippumoderneja laitteita edustavat esimerkiksi 3D-kartiokeilatutkimuslaitteet sekä CEREC-tekniikka, jolla voidaan valmistaa kestävät keraamiset paikat, kruunut, laminaatit ja implanttikruunut vaikka odottaessa ilman väliaikaisia ratkaisuja.

Omahammaslääkäri, oma hoitosuhde

Henkilökohtaisessa ja yksilöllisessä palvelussa huomioidaan huolellisesti myös pelkopotilaiden tarpeet. Oman tutun hammaslääkärin hoidossa pelko hälvenee parhaiten. Tarvittaessa hoidot voidaan tehdä myös nukutuksessa.

– OmaHammaslääkäri -vastaanotot ovat paikkoja, joissa ihmisten on sekä kiva tehdä töitä että asioida. Oma hammaslääkäri tuntee potilaansa. Hänellä on kyky käsitellä jokaista potilasta yksilönä. Oma hoitosuhde sinetöi luottamuksen, kuvaa johtava hammaslääkäri Erkki Virta OmaHammaslääkäri -ketjusta, johon kuuluu 21 hammaslääkäriasemaa.

OmaHammaslääkäri on osa Mehiläinen-konsernia, jota myynti- ja kehitysjohtaja Kari Mäkipää kuvaa arjessa moderniksi ja ketteräksi, mutta perinteisiä arvoja kunnioittavaksi palvelukonserniksi.

– Meille asiakaskokemus on erityisen tärkeä asia, ja intohimoinen tavoitteemme on 100-prosenttinen asiakastyytyväisyys.

Pitkäjänteisyys palkitsee

Pitkäaikainen potilaiden hoito ja heidän suunsa terveydenhuollosta huolehtiminen on OmaHammaslääkäri -toiminnan peruspilari. Asiakkaalle tehdään yhdessä oman hammaslääkärin kanssa kokonaisvaltainen ja pitkän tähtäimen hoitosuunnitelma.

– Meillä kannetaan huolta hoitosuunnitelman teosta, hoidosta ja kotihoidosta. Panostamme hyvään hinta-laatusuhteeseen. Kokeneet hammaslääkärimme etsivät eri hoitotilanteisiin potilaalle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Hoitosuhde omaan tuttuun ja turvalliseen hammaslääkäriin on parasta hampaiden ylläpitohoitoa ja johtaa myös hammashoidon kustannusten pienenemiseen hoidontarpeen vähentyessä, Virta kuvaa.

Hammashoito osana työterveyshuoltoa

Hammashoito liitetään Mäkipään mukaan entistä useammin työterveyshuollon osaksi. Monet työnantajat tarjoavat sitä henkilöstölleen lisäetuna.

– Hyvä suun terveys on tärkeä osa kokonaishyvinvointia, sillä se ehkäisee myös muita sairauksia ja sairauspoissaoloja. Hammashoidon tarjoaminen osoittaa työnantajalta huolenpitoa henkilöstöstä ja on hyvä lisä kilpailtaessa osaavista työntekijöistä. Hammashoidon tarjoaminen on kustannustehokas palkitsemistapa. Se on työnantajalle vähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle veroton etuus. OmaHammaslääkäri -palvelut tuovatkin hyvän lisän Mehiläisen työterveyspalveluihin.

Lisätietoja netistä, yhteydenotot: sopimukset@omahammaslaakari.fi.

Yhteystiedot

Helsinki, Esplanadi
Eteläesplanadi 22 A, 2. krs.
Puh 010 273 8140
Ma-Pe 8-20, Päivystys La-Su 8-21

Helsinki, Forum
Mannerheimintie 20 B, 5. krs
puh. 010 273 8240
ma-to 8-20, pe 8-16
Päivystys lauantaina 10-14

Helsinki, Mannerheimintie
Mannerheimintie 12 B, 2. krs
puh. 010 273 8190
ma – to 8 – 19, pe 8 – 15

Helsinki, Hämeentie
Hämeentie 16 D
Puh. 010 273 8010
Ma – To 8 – 20, Pe 8-15
www.omahammaslaakari.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä