Oma koti on osa sijoitusomaisuutta kokonaisvarallisuutta kartoitettaessa

Oma koti on osa sijoitusomaisuutta kokonaisvarallisuutta kartoitettaessa

1750
Handelsbanken Tikkurila
Aira Koli (vas.), Mari Sonck, Pauli Ranta ja kuvasta puuttuva Jaana Saarenketo lupaavat, että asiakas saa Tikkurilan Handelsbankenista henkilökohtaista, laadukasta ja paikallista palvelua kansainvälisillä mausteilla.

Tikkurilan Handelsbankenin kokeneet asiantuntijat muistuttavat, että myös oma koti on osa asiakkaan kokonaisvarallisuutta sijoituksia mietittäessä ja että hyvä sekä vastuullinen sijoitussuunnittelu perustuu aina asiakkaan nykytilanteeseen.

Asiakkaan kokonaistilannetta mietittäessä huomioidaan olemassa olevat omistukset, kuten oma koti, mahdollinen sijoitusasunto sekä osake- tai korkosijoitukset. Varoja voi olla sijoitettuna myös metsään ja raaka-aineisiin.

– Näiden tietojen pohjalta suunnittelemme asiakkaan kanssa hänelle sopivan sijoituskokonaisuuden. Joskus kannattaa harkita myös sijoituksen vivutusta lainarahalla erityisesti sijoitusasunnon hankinnassa, kertoo sijoitusasiantuntija Aira Koli Handelsbankenin Tikkurilan konttorista.

Vahva toimija jo vuodesta 1871

Handelsbankenin toiminta perustuu luottamukseen, henkilökohtaiseen palveluun ja yksilöllisiin ratkaisuihin. Jokaisella pankin asiakkaalla on oma henkilökohtainen yhteyshenkilö, joka on helposti tavoitettavissa.

Tänä vuonna 145 vuotta täyttävä Handelsbanken on Bloombergin mukaan yksi Euroopan vahvimmista pankeista.

– Vakaus ja laatu ovat asioita, joita pankkimme haluaa tarjota asiakkailleen. Tätä osataan arvostaa. Asiakastyytyväisyydessä olemme olleet useamman vuoden kärkipaikoilla niin yksityis- kuin yrityspuolella, konttorinjohtaja Pauli Ranta kertoo tyytyväisenä.

Maailmassa on Handelsbankenin lisäksi vain kaksi yksityistä pankkia, joiden luokitus on samalla tasolla.

Handelsbankenin pitkäjänteinen ja menestyksekäs liiketoimintamalli sai luottoluokittaja Fitchin nostamaan pankin luottoluokitusta huhtikuussa 2016 tasolle AA. Handelsbanken on ainoa yksityinen pankki Euroopassa, jolle Fitch on antanut näin korkean luottoluokituksen. Maailmassa on Handelsbankenin lisäksi vain kaksi yksityistä pankkia, joiden luokitus on samalla tasolla.

Private Banking ja muut laadukkaat sijoituspalvelut omasta konttorista

Handelsbanken tunnetaan erityisen hyvin laadukkaista sijoituspalveluistaan. Nämä kaikki palvelut ovat tarjolla myös Tikkurilan konttorissa, jossa toiminnan ytimenä on helpottaa asiakkaan arkea ja auttaa häntä kasvattamaan varallisuuttaan pitkäjänteisesti.

Isona pankkikonsernina Handelsbanken voi tarjota asiakkaille kattavan valikoiman palveluita omatoimisesta sijoittamisesta Private Banking -palveluihin. Pankilla on kotimarkkinoillaan Pohjoismaissa merkittävät resurssit tutkimus- ja analyysipuolella sekä salkunhoidossa.

– Menestyksekkäästä salkunhoidosta kertoo muun muassa Pohjoismaisen laatuyhtiörahaston saamat tunnustukset puolueettomalta rahastoluokittelija Morningstarilta. Varainhoidon asiakkaat voivat valita myös suoran osakevarainhoidon Pohjoismaihin. Tuttujen tuotteiden lisäksi on myös mahdollisuus sijoittaa vahvasti näkemystä ottaviin tuotteisiin, kuten sertifikaatteihin. Handelsbankenin asiakas saa kaikki tarvitsemansa palvelut omasta konttoristaan, painottavat sijoitusasiantuntijat Jaana Saarenketo ja Mari Sonck.

Konttorin aukioloajat:

Ma–pe klo 10–16.30 tai sopimuksen mukaan.
Handelsbankenin puhelinpalvelu numerossa 010 444 2442 pankkipäivinä klo 8–18.30.

Yhteystiedot

Handelsbanken Tikkurila
Kielotie 28
01300 Vantaa
Puh. 010 444 3120
www.handelsbanken.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä