Nauti tehohoidoista ja käden kosketuksesta

Nauti tehohoidoista ja käden kosketuksesta

1592
Beautiful Wellness Porvoo
Kristina Helander käyttää hoitolassaan ja myy kotikäyttöön laadukkaita Biolinekosmetiikkatuotteita. Tuoreimmat hoitolan uutiset löydät facebookista.

Monipuolisesti kouluttautunut ja kokenut kauneudenhoitoalan ammattilainen Kristina Helander tarjoaa hoitolassaan kokonaisvaltaisia kauneus- ja hyvinvointipalveluja kasvohoidoista erikoishoitoihin ja asiakkaiden toivomuksesta kehitettyihin hemmotteluhoitoihin asti. Nyt Kristina on laajentamassa edelleen hyvänolon palvelujaan.

– Kouluttauduin yin joogaohjaajaksi saadakseni työvälineitä hoitaa kehoani ja mieltäni. Nyt voin myös ohjata kiinnostuneiden asiakkaiden pienryhmiä. Yin jooga rauhoittaa ja rentouttaa, mutta samalla voimaannuttaa.

Radiofrekvenssi ja muut laitteet tehostavat kosketusta

Koskettavan käden läsnäoloon kauneus- ja hyvinvointihoidoissa vahvasti uskova Kristina hankki oman kokemuksensa jälkeen muutama vuosi sitten ensimmäiset hoitolaitteet.

– Minulla on käytössäni Nannicin tehokkain radiofrekvenssilaite NBE 1000, joka soveltuu sekä kasvoille että keholle. Hoitotulokset ovat olleet todella innostavia. Elektromagneettinen lämpöenergia lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä parantaa mikroverenkiertoa ja lymfanestekiertoa. Se myös aktivoi ihon solutoimintaa.

– Laitteella voidaan hoitaa velttoa ihoa, ryppyjä, ihon pigmenttimuutoksia, couperoosaa, ruusufinniä, arpia, selluliittia ja aknea. Näkyviä tuloksia saadaan jo ensimmäisellä hoitokerralla, mutta sarjahoidossa tulokset toki paranevat. Hoito on tehokas ja lämpöenergian ansiosta myös miellyttävä ja rentouttava. Toinen suosittu ja näyttäviä tuloksia aikaansaava hoito on Nannicin Deep Skin -mikroneulauskasvohoito.

Aina yksilöllinen hoitohetki

Uutena palveluna hoitolassa on Toskani Cosmeticsin kemiallinen happokuorinta. Se on tuloksellinen ja turvallinen ihoa tasoittava ja heleyttävä esteettinen hoitomenetelmä.

Hoitojen räätälöinti yksilöllisesti asiakkaan ja hänen tilanteensa mukaan on luontevaa, koska Kristinalla on muun muassa Sky-kosmetologin, energiahoitajan, Rejuvanessence A.L.T -sidekudoshierojan, kosketusterapeutin, homeopaatin ja yin joogaohjaajan koulutus ja pitkä työkokemus.

Yhteystiedot

Beautiful Wellness
Kristina Helander
Välikatu 9 sisäpiha as. 3, 06100 Porvoo
Puh. 041 469 5141
www.beautifulwellness.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä