Näkyvin kiinteistönvälittäjä on myös huippu asiakaspalvelija

Näkyvin kiinteistönvälittäjä on myös huippu asiakaspalvelija

3722
aninkainen.fi
”Terveiset Itävallan Hallstatista! Onnelliset Laihokuja 1:n myyjät Leppäset ja vielä onnellisemmat ostajat Suominen/Nislin! Ilman Sinua ei tämäkään kuva olisi mahdollista.”

aninkainen.fi on Suomen näkyvin ja kokenein yksityinen kiinteistönvälitysketju. Tarina alkoi jo vuonna 1964. Viime vuodet ovat olleet dynaamisen ja aktiivisen toiminnan ja asiakaspalvelun ansiosta ripeää kannattavan kasvun ja laajenemisen aikaa.

Kiinteistönvälittäjä on ennen kaikkea asiakaspalvelija. aninkainen.fi -ketjulla on edelleen perinteisesti toimiva asiakaspalvelu ja henkilöstö, joka haluaa aina tarjota parhaan asiakaskokemuksen.

Turun toimiston kiinteistönvälittäjä (LKV, KiAT) Eija Herttuainen tekee työtä koko sydämellään ja saa tasaisesti asiakkailta lämmintä palautetta:

Eija: Kiitos teille! Oli kiva saada terveisenne vielä näinkin pitkän ajan takaa! Olette ilmeisen tyytyväisiä kauppaan 🙂

Tomi: Kyllä! Asiointi myös sinun kanssasi oli mutkatonta ja helppoa. Erityisesti näin myyjä osapuolena arvostamme sitä, että sinulle tärkeämpää kuin nopea kauppa, oli löytää juuri ne oikeat ostajat. Siinä onnistuit yli kaikkien odotusten ja meistähän tuli hyvät ystävät!

Räätälöitävää asiakaspalvelua
aninkainen.fi
aninkainen.fi-kiinteistönvälitysketjussa työskentelee noin sata ammattilaista. Ketjun toimitusjohtajana tunnetaan Jethro Rostedt (oik.). Konsernin liiketoiminnan johdossa työskentelee Timo Moilanen.

Liiketoimintajohtaja Timo Moilanen toivoo, että kun omalla yrityksellä menee hyvin, niin menisi myös koko alalla.

– Se olisi kaikkien etu. Me olemme tehneet hyvää tulosta kovasta kasvusta huolimatta omin pienin resursseinemme. Työtä tehdessä pitää muistaa, että kiinteistönvälitys on maratonlaji. Tarvitaan pitkäjänteisyyttä, ahkeraa sekä sitoutunutta asiakastyöskentelyä ja fokuksen pitämistä kirkkaana. Hyvä työ lisää luottamusta ja nostaa asiakastyytyväisyyttä. Pitkää päivää pitää usein painaa, mutta kun aikaa ei tuhlaannu virheiden selvittelyyn, oma ajankäyttö säilyy hallinnassa.

Markkinoinnissa monikanavaisuus on tätä päivää

Kohdehinnoittelussa välittäjän kokemus antaa isosti asiakkaalle lisäarvoa. Loppujen lopuksi kuitenkin markkinat määrittelevät asunnon oikean hinnan.

– Kun valtaosalla on käytettävissään samat lähteet, ei suurille arvioeroille ole perustetta. On asiakkaan oikeus haastaa ja vaatia ammattilaiselta laaja-alaista näkemystä kohteen markkinointiin ja hinnoitteluun. Välityspalkkio taas perustuu aninkaisella kokonaan yksilöllisesti räätälöitävien palveluiden käyttöön. Uskallan sanoa, että hintalaatusuhde on meillä kaikessa tekemisessä kohdallaan.

Kohdemarkkinoinnin edelläkävijäksi aninkainen.fi nousee Moilasen mukaan sillä, että markkinointitoimenpiteitä voidaan tehdä todella monikanavaisesti.

– Ennakko- ja kohde-esittelyt tehdään aina huolella, kuvat ovat todella korkealaatuisia, voimme käyttää 3D-videointia ja helikopterikuvausta niin sisä- kuin ulkokuvauksissa, kuitenkaan edelleen perinteisiäkään keinoja unohtamatta. Tärkeintä on kuitenkin jokaisen välittäjän halu ja tahto palvella asiakasta juuri hänen haluamallaan tavalla. Ketjun tehtävä on luoda työlle parhaat mahdolliset edellytykset.

aninkainen.fi yhteystiedot Helsinki

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä