Myytävistä asunnoista pulaa

Myytävistä asunnoista pulaa

2758
Kiinteistömaailma Arabia Mira Milan
Mira Milan kehottaakin asiakkaita pistäytymään kahville uusiin tiloihin.

Nyt on loistava hetki laittaa asunto myyntiin, sillä kauppa käy Kiinteistömaailma Arabia Kalasataman tiimin mukaan hyvin. Asuntomarkkinat ovat selvästi virkistyneet. Yrittäjä Mira Milanin mielestä asunnon omistajien kannattaisi nyt todella aktivoitua ennen kuin markkinoille alkaa tulla paljon enemmän tarjontaa. Kevät on perinteisestikin parasta kodinvaihtoaikaa.

Kiiinteistömaailman slogan ”Helpoin tapa ostaa – varmin tapa myydä” on osuva. Meillä on omassa asuntomyymälässämme pitkäjänteisesti ja suoraselkäisesti toimivia huipputason osaajia. Henkilökuntamme tekee tiivistä yhteistyötä sekä keskenään että koko ketjun välittäjien kanssa. Kun teemme työtämme ammattitaidolla ja suurella sydämellä, se on innostavaa ja takaa asiakkaalle turvallisen ja tuloksekkaan asuntokaupan.

Mira Milan kiittelee Kiinteistömaailmaketjun nopeaa kykyä reagoida markkinoihin, hakea uusia tuulia ja luoda nopeasti uusia toimintatapoja.

– Hyvät tuotteet ja tuki ovat tärkeitä. Meille on annettu ihan ykkösluokan mahdollisuudet tarjota asiakkaillemme parasta palvelua. Työvälineet tekevät sujuvan yhteydenpidon sekä työnteon missä ja milloin vain helpoksi. Myös sosiaalisesta mediasta asiakkaamme ovat löytäneet meidät jo pitkään. Tärkeintä kuitenkin on luottamuksen syntyminen kasvotusten meidän ja asiakkaamme välillä.

Vahva ja toimiva yhdistelmä: Videot + Tarjouskauppa

– Kohdevideot ovat tuoneet meille paljon asiakkaita. Laadukkaan videon avulla kodissa on asuntoesittely 24/7. Ostaja voi selata kohteita ja katsella videoita esimerkiksi puhelimestaan. Kiinnostavan kohteen löytyessä käy yksityisesittelyn tilaaminen käden käänteessä. Video tehdään lähes joka asunnosta ellei omistaja toisin toivo, Mira Milan kertoo.

Kiinteistömaailman Tarjouskauppa on yrittäjän mielestä ylivoimainen kaupantekotapa melkeinpä kaikkiin kohteisiin.

– Myynti etenee usein hyvinkin nopeassa tahdissa. Tilastojen mukaan myyntiaika lyhenee keskimäärin kahdella viikolla. Tarjouskauppa on avointa ja luotettavaa, kun tarjoukset ovat kaikkien nähtävillä. Ostaja voi luottaa siihen, että unelmien kohde ei hänen huomaamattaan mene sivu suun ja myyjä tietää saavansa parhaan markkinahinnan.

Kiinteistömaailma Arabia Kalasatama

Viisi tasaisen kasvun vuotta

Kiinteistömaailma Arabia Kalasataman 5-vuotismerkkipäivä tuli täyteen helmikuussa ja sitä juhlistetaan toukokuussa.

– Päivääkään en vaihtaisi pois tästä yrittäjäajasta enkä Kiinteistömaailma-ketjuun kuulumisesta, toteaa kokenut ammattilainen.

Asuntomyymälän liikevaihto kasvoi viime vuonna yli neljänneksellä vuoteen 2014 verrattuna. Myös tämä vuosi on käynnistynyt hyvin ja etenee toistaiseksi tavoitteet ylittävää vauhtia.

– Kasvu on mahdollista hyvän porukan ansiosta. LKV-tutkinnon on suorittanut seitsemästä työntekijästäni kuusi. Tuen työntekijöitteni kouluttautumista alan vaatimalla tavalla. Pitkä kokemus tuo toki suuren osan vaadittavia tietoja ja taitoja.

Tervetuloa Helsingin Yrittäjätalon asuntomyymälään Kalasatamaan

Kiinteistömaailma Arabia Kalasataman asuntomyymälä sijaitsee nyt Helsingin Yrittäjätalossa.

– Olemme hyvien yhteyksien päässä ja valmiiksi lähempänä tulevaa vilkasta asiointipaikkaa REDIä. Valoisassa ja rauhallisessa tilassa on hyvä tehdä työtä ja tavata asiakkaita.

Mira Milan kehottaakin asiakkaita pistäytymään kahville uusiin tiloihin.

Asuntomyymälän toiminta-alueena on koko pääkaupunkiseutu, mutta vahvin osaamisalue ja tuntemus kohdistuvat itäiseen kantakaupunkiin. Asuntomyymälä on avoinna maanantaista torstaihin kello 10– 17, perjantaisin 10–16 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Päivystysnumero vastaa aamusta iltaan.

Yhteystiedot

Kiinteistömaailma Helsinki Arabia
Kalasatama
Yrittäjätalo Kalasatama
Työpajankatu 10 A, 3. krs
00580 Helsinki
Puh. 040 355 0208
arabia@kiinteistomaailma.fi
www.kiinteistomaailma.fi/helsinki-arabia
www.facebook.com/kiinteistomaailmaarabia

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä