Myyrmannin apteekista saa helposti arvokasta tietoa

Myyrmannin apteekista saa helposti arvokasta tietoa

1359
Myyrmannin apteekki
Tervetuloa palveltavaksi”, toivottaa Elina Kokko kaikkien ammattilaisten puolesta.

Myyrmannin apteekista saa asiantuntevaa palvelua kaikissa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa joka päivä aamuvarhaisesta myöhäiseen iltaan. Kokonaan uusituissa tiloissa on mukava asioida ja tuotteet sekä palvelut löytyvät sieltä helposti omilta paikoiltaan.

Myyrmannin apteekin tilat kauppakeskuksen katutasolla ovat saaneet viimeisen vuoden aikana uuden raikkaan ja selkeän ilmeen. Tuoteryhmien kyltit ohjaavat näkyvästi oikean hyllyn ääreen. Reseptilääkkeiden hakua varten on omat tilat apteekin takaosassa.

Osaava henkilöstö ja asiantunteva palvelu on reilun vuoden Myyrmannissa apteekkarina toimineen Juha Nuutilan mukaan koko toiminnan ydin.

– Tarpeet resepti- ja itsehoitopuolella ovat erilaiset, mutta palvelun tarjoaminen kaikille on yhtä tärkeää. Remontin yhteydessä otimme käyttöön lääkerobotin. Se nopeuttaa palvelua reseptilääkkeissä ja vapauttaa henkilöstöä rutiinitehtävistä. Niiden tilalle on löytynyt työtä esimerkiksi sosiaalisen median hyödyntämisessä apteekin arjessa.

Mukana somessa

Apteekkari haluaa panostaa someen ja uskoo mainostamisen siirtyvän entistä enemmän sinne. Facebookin nopeudesta ja tehosta apteekilla on jo hyvää kokemusta palveluiden markkinoinnissa.

Myyrmannin apteekissa työskentelee yhteensä nelisenkymmentä alan ammattilaista. Apteekki on toiminut pitkään myös opetusapteekkina ja se on kertaalleen palkittu tästä työstään. Työ on Nuutilan mukaan erittäin tärkeää ja mielekästä.

– Sen myötä olemme saaneet palkattua apteekkiimme myös uusia osaajia.

Kanta-asiakkuus palkitsee

Apteekin itsehoitopuolelle on koottu laaja valikoima itsehoitolääkkeitä, terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon sopivia tuotteita, piilolinssejä ja lukulaseja sekä apteekkikosmetiikkaa. Täällä asiakas voi tutustua rauhassa valikoimiin. Tuotteet tuntevat farmaseutit ja kosmetologi ovat paikalla apuna neuvomassa oikean tuotteen valinnassa ja käytössä.

– Itsehoito-osastolla on myös reseptipuolelta vapautuneita, pitkään käytettyjä ja tutkittuja tuotteita pieninä kokeilupakkauksina. Näitä lisäneuvontaa vaativia itsehoitotuotteita (LVI) löytyy särky-, jälkiehkäisy-ja laihdutuslääkkeistä, apteekkari kertoo.

Apteekin maksullisista lisäpalveluista Nuutila mainitsee esimerkkeinä lääkehoidon tarkistuksen, lääkehoidon kokonaisarvioinnin, inhalaatiohoidon tarkistuksen ja annosjakelun. Uusia palveluita kehitellään jatkuvasti. Apteekin yhteydessä toimii myös internetapteekki.fi-verkkoapteekki.

Liittymällä Myyrmannin apteekin kantaasiakkaaksi asiakas saa erikoispalveluja ja hän voi ostaa kuukausittain vaihtuvia itsehoitotuotteiden kanta-asiakastarjouksia. Ne ovat hyviä ja niitä on runsaasti. Lisäksi ostosten keskittäminen tuo lisää rahallista etua.

Yhteystiedot

Myyrmannin apteekki
Iskoskuja 3 A 37
Käyntiosoite: Rajatorpantie 5
01600 Vantaa
Puh. 09 530 8850
www.myyrmanninapteekki.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä