Myyjät ja ostajat kohtaavat Ison Omenan Kiinteistömaailmassa

Myyjät ja ostajat kohtaavat Ison Omenan Kiinteistömaailmassa

1929
Kiinteistömaailma Iso Omena
Leena Pennanen (vas.), Maria Sivonen, Eeva-Liisa Sarakorpi, Juha Parviainen ja Robert Lindfors sekä kuvasta puuttuvat Tuija Sahlman ja Susanna Salo palvelevat asiakkaita Kiinteistömaailman Ison Omenan asuntomyymälässä, joka on avoinna kuutena päivänä viikossa.

Isoon Omenaan on helppo tulla mistä vain. Tulevan metron ansiosta kulku on pian vieläkin sujuvampaa. Kauppakeskuksessa sijaitseva Kiinteistömaailma onkin helppo ja luonteva kohtauspiste ja paikka jutella mistä tahansa asuntoasiasta kokeneen ammattilaisen kanssa.

Kiinteistömaailma Espoo Matinkylä löytyy Ison Omenan toisesta kerroksesta. Suuret ikkunat houkuttelevat ikkunaostoksille. Ovi on avoinna arkisin kello 10–19 ja lauantaisin 10–15. Muulloin ammattilaisen tavoittaa helposti puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Kolmekymmentä vuotta kiinteistönvälittäjänä toiminut Robert Lindfors kehuu vuolaasti Isoa Omenaa ja Kiinteistömaailman sijaintia siellä.

– Tämä on asuntomyymälälle ylivoimaisesti paras paikka, jossa ostaja ja myyjä tapaavat toisensa sekä kokeneen alan ammattilaisen. Ei ihme, että meille tulee asiakkaita ja välitettäviä kohteita eri puolilta pääkaupunkiseutua. Olemme ripeitä ja ketteriä toimijoita ja keskustelemme mielellämme kaikista asuntoasioista, myös vuokrausmahdollisuuksista.

Kauppa on vilkastumaan päin

Nyt on Robert Lindforsin mielestä hyvä aika myydä asunto, sillä ostajia on liikkeellä paljon, mutta myytävää vähemmän.

– Ammattitaitoinen myyntitiimimme tekee pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä asiakkaiden tyytyväisyyden varmistamiseksi. Hyvä yhteistyö Danske Bankin kanssa mahdollistaa puolestaan sen, että rahoitusjärjestelyistä voidaan neuvotella joustavasti 24/7.

Kiinteistömaailma palvelee Isossa Omenassa normaalisti myös koko kesän ajan.

Yhteystiedot

Kiinteistömaailma Espoo Matinkylä
Kauppakeskus Iso Omena
Piispansilta 11
02230 Espoo
Puh. 010 622 3500, 0400 606 331
matinkyla@kiinteistomaailma.fi
www.kiinteistomaailma.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä