Monipuolista terveyttä edistävää yksilöllistä hoitoa

Monipuolista terveyttä edistävää yksilöllistä hoitoa

1422
Herttoniemen fysikaalinen hoitolaitos
Jukka Laaksonen ja Inari Degener lupaavat, että asiakas saa osaavalta tiimiltä aina yksilöllistä hoitoa.

Kun keho kipuilee jostain kohtaa tai kaipaa huoltoa tai rasituksesta palautumista, kannattaa kääntyä ajoissa luotettavan terveydenhoitoalan ammattilaisen puoleen. Herttoniemen Fysikaalisessa Hoitolaitoksessa heitä työskentelee neljän hengen tiimi, joilla jokaisella on oma erikoisosaamisalueensa.

Yhteistyötä, hyvää ammattitaitoa ja kokemusta hyödyntäen pystytään asiakkaalle tarjoamaan yksilöllinen hoito ja kuntoutus sekä tarvittava opastus.

Perinteisiä ja uudempia keinoja

Lihas- ja nivelkipuihin saadaan lievitystä perinteisiä fysikaalisia hoitoja ja erilaisia manuaalisia käsittelyjä käyttäen.
– Omassa kuntosalissamme voimme yhdessä asiakkaan kanssa harjoitella ja tarkistaa liikkeiden oikean tekotavan, kertoo fysioterapeutti Jukka Laaksonen.

Fysioterapeutti Inari Degener antaa myös akupunktiohoitoja, joilla saattaa saada nopean lievityksen kipuun tai lihasjännitykseen. Hoito sopii silloinkin, jos keho on kosketusarka esimerkiksi hermokivun vuoksi.

Tarjolla on myös heikentynyttä mikroverenkiertoa parantavaa, fysioterapiaa luontevasti täydentävää Bemer-terapiaa. Sitä käytetään esimerkiksi leikkaukseen valmistautumisessa tai siitä toipumisen edistämisessä.

Helpotusta kipuihin päästä varpaisiin

Osteopaatti (AMK) Tero Honkanen kertoo osteopatian soveltuvan hyvin esimerkiksi alaselän kipujen ja päänsäryn hoitoon, hengitysvaikeuksien lievittämiseen sekä ylä- ja alaraajojen puutumisoireiden selvittämiseen ja hoitoon.

Manuaalista jalkaterapiaa ja Vodder-lymfaterapiaa tarjoaa AMK-koulutettu Anna Rask. Hän kertoo, että jalkaterapiassa tutkitaan ja kuntoutetaan alaraajojen, varsinkin nilkan ja jalkaterän kiputiloja, asentomuutoksia, lihaskireyksiä ja liikerajoituksia.

– Lymfaterapia on hyvin kevyttä ja rytmikästä. Otetekniikalla elvytetään kehon imusuoniston ja aineenvaihdunnan toimintakykyä. Terapialla hoidetaan turvotuksia, mutta myös esimerkiksi koko kehon kiputiloja, migreeniä ja tinnitusta sekä helpotetaan urheilusuorituksen jälkeistä palautumista.

Yhteystiedot

Herttoniemen Fysikaalinen Hoitolaitos
Niittaajankatu 1, 00810 Helsinki
Puh. 09 783 856
fysioterapia@hfh.fi
www.aikaitsesihoidolle.fi
www.hfh.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä