Monipuoliset hius- ja kauneudenhoitopalvelut huipputuottein

Monipuoliset hius- ja kauneudenhoitopalvelut huipputuottein

2642
Salon Josefina
Salon Josefina palvelee ma 9–18, ti–pe 9–19 ja la 8–15.

Salon Josefinasta koko perhe saa monipuoliset hius- ja kauneudenhoitopalvelut vankalla ammattitaidolla ja huipputuottein. Nykyiselle paikalleen avariin ja valoisiin tiloihin parturi-kampaamo ja kauneuskeskus tuli reilut kaksikymmentä vuotta sitten. Viimeksi vuosi sitten tiloja remontoitiin uuteen kuosiin.

Salon Josefina on täyden palvelun parturi-kampaamo sekä kauneuskeskus Tikkurilan keskustassa. Siellä on ehditty palvella asiakkaita useassa sukupolvessa, sillä perheyritys perustettiin jo vuonna 1967. Halki vuosien on mottona ollut hyvä, asiantunteva ja monipuolinen asiakaspalvelu.

Studio Linja Tuusula Riihikallio
Salon Josefina on avannut toisen liikkeen, Studio Linjan, Tuusulan Riihikallioon. Löydät lisää tietoa osoitteesta studiolinja.fi.
Salon Josefina volyymiripset

Hyvin tehdyt volyymiripset ovat luonnollisen kauniit.

Parturi- ja kampaamopalveluihin kuuluvat niin leikkaukset, värjäykset, permanentit, erikoispermanentit kuin hiustenpidennykset. Lisäksi tarjolla on kosmetologin palveluita sekä muun muassa ripsienpidennyksiä ja värjäyksiä, sokerointeja, meikkauksia ja aromaattista kuumakivihierontaa.

– Nopeat suihkurusketukset ovat kysyttyjä. Ripsissä suositaan nyt tuuheita ja luonnollisia volyymiripsiä. Ja tietysti juhlakauden lähestyessä lisääntyy juhlakampausten ja -meikkien kysyntä, kuvaa toimitusjohtaja Jaska Hellstén, toisen polven kampaamoyrittäjä.

Salon Josefinassa työskentelee toistakymmentä kauneudenhoitoalan ammattilaista, joten tarvittavan palvelun saa usein myös ilman ajanvarausta. Liikkeessä järjestetään myös erilaisia yritystapahtumia ja vaikka pikkujouluja. Hääseurueille varataan valmistautumiseen oma tila, jossa voidaan toteuttaa omat jutut.

Parranajo on nyt pop
Salon Josefina parranajo
Jaska Hellstén muistuttaa, että parranajossa on tärkeää valita eri ihotyypeille sopivat laadukkaat aineet ja välineet.

Jaska Hellstén muistuttaa, että parranajossa on tärkeää valita eri ihotyypeille sopivat laadukkaat aineet ja välineet.

Salon Josefinan miesten puolella tehdään paitsi hiustenleikkausta ja -hoitoa myös vanhanaikaista parranajoa. Myynnissä on klassisia parranajovälineitä.

– Perinteinen parranajo edustaa vanhaa hyvää kulttuuria. Parranajo on hauska haaste. Miehilläkin on oikeus pitää itseään hyvänä, kertoo itse pari vuotta sitten parranajoon hurahtanut yrittäjä.

– Amerikkalainen parranajo on tyyli, jolla saadaan aikaan huomattavasti normaalia ajoa laadukkaampi, pehmeämpi ja sileämpi lopputulos lämpöhauteen, parranajotuotteiden sekä korkealaatuisen parranajoterän ansiosta. Parta ajetaan asiakkaan toiveiden mukaan joko veitsellä tai höylällä. Lopputulos on ylivoimainen verrattuna normaaliin parranajoon, sillä iho jää erittäin sileäksi ja pehmeäksi eikä punoita.

Tuotteen pidettävä lupauksensa

Salon Josefinassa on käytössä ja myynnissä vain tarkoin valittuja laatutuotteita, joita ei halpamyynneistä löydy.

– Rahalle on saatava vastiketta ja jokaisen tuotteen on tehtävä sitä, mitä se lupaa, toteaa Jaska Hellstén, joka on ollut itsekin mukana kehittämässä suomalaista Seven-hiustenhoitosarjaa, jossa hinta-laatusuhde on taatusti kohdallaan.

Muista sarjoista hän suosittelee esimerkiksi todella korkealaatuista kms californiaa ja Olaplex-tehohoitoja hiusten rakennevaurioiden korjaamiseen. Miesten sarjoista esimerkiksi kelpaa Top Shelf 4 Men.

Yhteystiedot

Salon Josefina
Peltolantie 2, 01300 Tikkurila
Puh. 09 873 1854
Ajanvaraukset myös netissä:
www.salonjosefina.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä