Mehiläisen tehokolmiosta monipuoliset terveyspalvelut myös kesällä

Mehiläisen tehokolmiosta monipuoliset terveyspalvelut myös kesällä

3041
Mehiläinen Matinkylä Leppävaara ja Myyrmäki
Mehiläisen vastaanotosta saa aina asiantuntevaa opastusta.

Mehiläisen toimipisteet Espoon Matinkylässä ja Leppävaarassa sekä Vantaan Myyrmäessä muodostavat tehokkaasti yhdessä toimivan kolmion. Siitä löytyvät joustavasti kaiken ikäisille monipuoliset terveyspalvelut tarjoavat lääkärikeskus- ja työterveysyksiköt.

Kesä ja erityisesti juhannuksen jälkeinen aika hiljentävät suomalaista arkea. Terveyspalveluitakin on saatavilla niukemmin. Mehiläisen Matinkylän, Leppävaaran ja Myyrmäen lääkärikeskus- ja työterveysyksikköjen tiivis kokonaisajattelu ja yhteinen esimieskunta helpottavat kuitenkin oleellisesti resurssien ohjausta tarpeen mukaan myös kesäaikaan.

– Palvelua on saatavissa kaikissa yksiköissä. Ennen kesää kannattaa kuitenkin hoitaa kuntoon kaikki ei-akuutit terveys- ja reseptiasiat. Silloin pääsee varmasti vähemmällä ja aikoja on saatavissa varsin hyvin sekä yleis- että erikoislääkäreille. Netissä ajanvaraus hoituu useimmissa tapauksissa kaikista kätevimmin, toteaa yksikönjohtaja Kristiina Aalto.

Kaiken ikäisten hyvän palvelun ohella Mehiläisessä huomioidaan nyt erityisesti 60+-ikäiset sekä nuoret naiset, joiden tarpeisiin vastaavaa erikoisosaamista löytyy yleislääketieteen lisäksi erityisesti gynekologiasta, ihotaudeista ja plastiikkakirurgiasta.

– Moni asia, esimerkiksi haavahoidot, hoituvat kesälläkin näppärästi sairaanhoitajan vastaanotolla. Myös työterveyspalvelut ovat tarjolla läpi kesän.

OmaMehiläinen-myös mobiilisti

OmaMehiläinen on Mehiläisen maksuton ja turvallinen verkkoasiointipalvelu. Se tuo joustoa perinteisten palvelujen tueksi ja mahdollistaa omien sekä läheisten terveystietojen hallinnan. Nyt palvelu on saatavissa myös iPhone-puhelimiin ja siitä on tulossa kesällä Android-versio.

Uusi OmaMehiläinen-sovellus helpottaa ja sujuvoittaa asiointia lääkärikeskuksissa. Sen kautta voi varata lääkäriajan, ilmoittautua vastaanotolle ja tarkistaa helposti älypuhelimesta reseptit sekä laboratoriotulokset. Sovelluksessa näkyvät lisäksi muun muassa avoimet lähetteet tutkimuksiin sekä ajankohtaiset tarjoukset.

Työterveyden uusi suunta

Mehiläisen uudistunut työterveyden palvelutarjonta huomioi työelämän merkittävästi muuttuneet vaatimukset ja työntekijän kokonaisuutena. Tarjonta kattaa koko henkilöstön tarpeet tarjoten työterveyshuollon ja työkykyjohtamisen rinnalle myös edistyksellisimmät hyvinvointipalvelut ja sähköiset ratkaisut.

– Työkyvyn hallintaan ja tukemiseen kehitettyjen TyökykyKompassin ja Esimies- Kompassin avulla on asiakasyrityksissä pystytty esimerkiksi vähentämään sairauspoissaoloja jopa 20 prosenttia. Kompassit ovat yhteistyökaluja työntekijöiden, esimiesten, henkilöstöhallinnon, työterveyshuollon, työeläkevakuutusyhtiöiden ja muiden sidosryhmien välillä, kertoo Kristiina Aalto.

Uutta on myös, että pk-yritykset voivat tehdä työterveyspalvelusopimukset netissä. Sieltä löytyy kaikki tarvittava opastus sekä mahdollisuus tutustua lääkäreihin ja hoitajiin kuvien kera.

Ajankohtaisia tarjouksia

Mehiläisen lääkärikeskuksista löytyy myös aina ajankohtaisia tarjouksia. Kesäkuun loppuun asti ovat voimassa seuraavat tarjoukset:

  • Punkkirokote sairaanhoitajan antamana 55 euroa/rokoteannos (normaalisti 65 euroa)
  • Veren rasva-arvojen tarkistus ilman lähetettä ja ajanvarausta 35 euroa (normaalisti 61,70 euroa)
Yhteystiedot

Mehiläinen Leppävaara
Panorama Tower, Hevosenkenkä 3, 4. krs, 02600 Espoo

Mehiläinen Matinkylä
Piispanportti 10 A, 3. krs, 02200 Espoo

Mehiläinen Myyrmäki
Liesikuja 5, 3. krs, 01600 Vantaa

Ajanvaraus netissä tai puh. 010 414 00
Työterveyden ajanvaraus puh. 010 414 0666
www.mehilainen.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä