Mehiläinen Forumista kaikki terveydenhuoltopalvelut nopeasti

Mehiläinen Forumista kaikki terveydenhuoltopalvelut nopeasti

1709
Mehiläinen Forum
Mehiläinen Forumin lääkärikeskuksessa työskentelee yleislääkäreiden lisäksi lähes kaikkien erikoisalojen erikoislääkäreitä ja fysioterapeutteja.

Mehiläinen Forum on täyden palvelun lääkärikeskuksen, työterveyshuollon, hammashuollon ja lapsettomuusklinikan muodostama kokonaisuus. Nopean ja laadukkaan hoidon takaa monipuolinen eri alojen ammattilaisjoukko apunaan alan viimeisin teknologia ja osaaminen.

Mehiläinen Forumin lääkärikeskuksessa työskentelee yleislääkäreiden lisäksi lähes kaikkien erikoisalojen erikoislääkäreitä ja fysioterapeutteja. Kysyttyjä erikoisaloja ovat muun muassa gynekologia, ihotaudit sekä silmä- ja korvasairaudet. Myös erikoisosaaminen matkailussa ja rokotuksissa tuovat lääkärikeskus ja Felicitas Helsingin päällikön Miia Savanderin mukaan paljon asiakkaita.

– Koska meillä on paljon lääkäreitä, hoitoon pääsee yleensä nopeasti. Laboratorio- ja kuvantamispalvelut hoituvat yleensä samalla käyntikerralla. Kolmessa toimenpidesalissamme teemme gynekologisia ja pienkirurgisia toimenpiteitä ja ihomuutosten poistoja. Pientoimenpiteisiin pääsee joustavasti usein heti käynnin yhteydessä. Fysioterapeutille pääsee yleensä päivän varoitusajalla.

Erikoismaininnan ansaitsee Miia Savanderin mielestä myös silmäyksikkö, jossa tehdään monipuolisia silmätutkimuksia, muun muassa näkökenttätutkimuksia sekä silmänpohjan valokerroskuvauksia.

Täyttä palvelua myös suunterveydessä

Oma Hammaslääkärisi -asemalla Mehiläinen Forum on täyden palvelun talo myös suunterveydessä. Hammaslääkärien lisäksi yksikössä työskentelee lähes kaikkien erikoisalojen erikoishammaslääkäreitä.

– Meillä on juuri aloittanut toiminnan myös esteettisen hammashoidon klinikka. Teemme myös vaativaa leikkaustoimintaa juuri avatussa uudessa leikkaussalissa. Pelkopotilaita voimme hoitaa käyttäen ilokaasua tai nukutusta, kertoo Kari Mäkipää suunterveyden yksiköstä.

Työterveysyksikkö hoitaa terveysseurannan

Sairaanhoitajan vastaanotolle voi tulla ilman ajanvarausta esimerkiksi verenpaineen mittaukseen, ompeleiden poistoon tai rokotuksiin.
– Meiltä löytyvät kaikki tavalliset rokotukset, joten asiakkaan ei tarvitse hankkia niitä itse, kertoo sairaanhoitaja Katri Kuloheimo.

Forumin lääkärikeskus on myös Mehiläisen suurin työterveysyksikkö, joka huolehtii lähes 30 000 työntekijän terveydestä ja hyvinvoinnista. Asiakasyrityksiä on kaikilta toimialoilta, ja erikoisosaamista on muun muassa asiantuntijaorganisaatioista sekä kuljetusalan ja ravintola-alan yrityksistä. Työssä painottuu vahvasti ennaltaehkäisy sekä työhyvinvointi kaikkine osa-alueineen.

Lapsettomuushoitojen edelläkävijä

Mehiläinen Felicitas Helsinki on lapsettomuushoitojen edelläkävijä ja tuo Mehiläinen Forumin laajaan palveluvalikoimaan oman kiintoisan lisänsä. Klinikalla on käytettävissä uusimmat menetelmät ja hoitomuodot. Hoitojen yksilöllisyyteen panostetaan erityisesti. Jokaiselle asiakkaalle räätälöidään juuri asiakkaan tarpeisiin sopivat tutkimukset ja hoidot, mikä varmistaa hyvän hoitotuloksen.

Felicitaksessa toimii myös Suomen ensimmäinen hedelmällisyysneuvola. Uusi palvelu on tarkoitettu matalan kynnyksen palveluksi kaikille, jotka haluavat kartoittaa hedelmällisyytensä yleistilanteen tai raskauden alkamisen olosuhteet. Naisen kohdalla käynti korvaa tavallisen gynekologisen vuosikontrollin. Käynnin yhteydessä keskitytään myös hedelmällisyyteen vaikuttaviin tekijöihin.

Forumissa lapsettomuushoidon tukena on koko lääkärikeskuksen laaja asiantuntijaverkosto silloin, kun lapsettomuustutkimuksissa tarvitaan muiden alojen erikoisosaamista.

Yhteystiedot

Mehiläinen Forum
Mannerheimintie 20 B, 4.krs
00100 Helsinki
Ma–to 7.30–20, pe 7.30–18, la 10–15
Ajanvaraus joka päivä 7–20
yksityisasiakkaat 010 414 00
työterveysasiakkaat 010 414 0666
Felicitas lapsettomuushoidot 010 414 6650
Oma Hammaslääkärisi 010 273 8000
Ajanvaraus myös netistä
www.mehilainen.fi ja
omahammaslaakarisi.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä