Matot ja kookkaat tekstiilit puhtaiksi vaivattomasti

Matot ja kookkaat tekstiilit puhtaiksi vaivattomasti

3141
Pesutupa Viherpeippo

Pesutupa Viherpeipossa onnistuu mattojen, kookkaiden kodintekstiilien sekä työvaatteiden puhdistus vaivattomasti väljissä sisätiloissa ympäri vuoden. Valittavissa on sekä itsepalvelu- että palvelupesu.

Harva enää nykyisin odottaa kesää ja raskasta mattopyykkipäivää. Valtaosa asiakkaista haluaa yrittäjä Sami Huotarisen mukaan mattonsa valmiiksi puhtaiksi pestyinä ja kuivina ja lakanansa siististi mankeloituina.
– Toista oli silloin yli kaksikymmentä vuotta sitten, kun yritys aloitti pääkaupunkiseudun ensimmäisenä mattojen ja isojen tekstiilien pesuun erikoistuneena itsepalvelupesulana.

Itsepalveluna tai palvelupesuna

Viherpeippoon on helppo tulla painavienkin pestävien kanssa. Auton voi ajaa aivan katutasossa sijaitsevan pesutuvan oven eteen. Kulkuyhteydet Viherlaaksoon Turuntien kupeeseen, lähelle Kehä II:n päätepistettä, ovat eri suunnista hyvät. Yrityksellä on myös noutopalvelu.
Kaikkien tekstiilien, mattojen ja työvaatteiden pesut voi tehdä itsepalveluna tai teettää edullisesti palvelupesuna. Jos haluaa pestä pyykkinsä itse, kannattaa varata aika etukäteen turhan jonottamisen
välttämiseksi.

Isoista koneista hyvä pesutulos

Viherpeipossa on käytettävissä 23:n ja 15:n kilon pesukoneet sekä lingot ja kuivausrummut. Siellä on hyvä pestä mattojen lisäksi isoja tekstiilejä, kuten vuodevaatteita, joiden pesuun kotikoneet eivät sovellu.
– Myös kotieläimiä pitävät perheet ovat olleet tyytyväisiä suurten pesukoneidemme tehoon, Huotarinen kertoo.
Isoon koneeseen mahtuu kaksi noin 160 cm x 240 cm:n kokoista mattoa ja yksi pienempi matto. Koneen käyttö maksaa itsepalveluna 22 euroa ja palvelupesuna 42 euroa. Pienen koneen, johon mahtuu yksi iso ja pieni matto, käyttö maksaa 15/26 euroa. Hintaan sisältyvät pesuaineet sekä erillinen linkous. Pesuaika on 30–60 minuuttia. Pesun aikana voi käydä asioilla tai oleskella odotustiloissa lehtien ja kahvi- tai kaakaokupposen kera.

Vaativat matot laakapesuna

Matot voi kuivattaa kuivausrummun ohella myös koneellisessa kuivaushuoneessa. Valmista tulee yön aikana.
Laakapesussa voi pestä tai pesettää hellävaraista käsittelyä vaativat matot. Laakapesun palveluhinta on materiaalista riippuen 8.50–18 euroa/m2 ja itsepalveluhinta 3,5 euroa/m2.

Viherpeippo on avoinna arkisin klo 9–20 ja lauantaisin klo 9–15.

Yhteystiedot

Pesutupa Viherpeippo
Kavallinpelto 13, 02710 Espoo
Ajanvaraus: puh. (09) 8493 100
info@viherpeippo.fi
www.viherpeippo.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä