Malmin Prismasta halvimmat ostokset

Malmin Prismasta halvimmat ostokset

1711
Malmin Prisma
Malmin Prismasta löytyy kaikkea tarpeellista ja kivaa myös koulutielle. Janette Ylen näyttää reppumalleja.

Malmin Prisma on tutkitusti paikkakunnan halvin päivittäistavaroiden ostospaikka. Kaiken lisäksi sieltä löytyvät kattavat käyttötavaran ja koko perheen vaatetuksen valikoimat. Kun myymälä palvelee kaikkina viikonpäivinä aamusta aina kello 23 saakka, ei ostosten teko voi juuri helpommaksi muuttua.

Malmin Prisma
Mirva Neva-aho-Simonsen ehdottaa edullista piristystä syyskeittiöön.

Kuluttajaliiton toukokuinen tutkimus osoitti Malmin Prisman olevan selvästi paikkakunnan halvin päivittäistavaroiden ostospaikka. Hintojen halpuutus päivittäistavaroissa jatkuu Prismajohtaja Mirva Neva-aho-Simonsenin mukaan edelleen.

– Samoin jatkuu hedelmä- ja vihannesosastolla suosituksi tulleiden kuukausittain vaihtuvien satokausi-tuotteiden esittely. Kun Yhteishyvän sivuilta www.yhteishyva.fi löytyy samaan aikaan vinkkejä kyseisten vihannesten ja hedelmien käytöstä sekä hyviä reseptejä kotikeittiöön, moneen ruokapöytään on saatu ihan uudenlaisia makuja niin tutuista kuin oudoimmistakin raaka-aineista.

Malmin Prisma on koko loppuvuoden auki myös kaikkina juhlapyhinä joulupäivää lukuun ottamatta, joten säpinää riittää ja monenlaista pientä muutosta ja parannusta on työn alla kaiken aikaa.

Malmin Prisma
Sanna Kouvo tietää, että tuoreelta tuoksuvia leivonnaishyllyjä on vaikea ohittaa.
Asiakkaiden toiveita kuullaan

Kaikki muutokset tehdään Mirva Neva-aho- Simonsenin mukaan asiakaspalvelun parantamiseksi. Osa vinkeistä tuleekin asiakkailta, mutta kaikkia pieniä uudistuksia eivät asiakkaat välttämättä ehkä edes huomaa.

Esimerkiksi Prismajohtaja kertoo yläkerran esillepanon selkeytyksestä, jossa Sportosaston vaatteet on siirretty naisten ja miesten vaatetuksen yhteyteen ja kaikki jalkineet sijoitettu yhteen paikkaan. Syysvaatteiden ja -asusteiden valikoimat ovat nyt runsaimmillaan myös esimerkiksi Danskinin uutuusurheiluvaatteissa.

– Muutokset ovat lisänneet erityisesti kulkutilaa ja mahdollistaneet todella edullisten tuotteiden myynnin suoraan lavoilta. Kun automaatio hoitaa nykyisin kaiken tilauksista alkaen, henkilökunnallemme jää enemmän aikaa asiakaspalveluun sekä prosessien tarkastukseen.

Pankkiasiat kauppareissulla

S-Pankki on jatkanut voittokulkuaan ja monet asiakkaat ovat Mirva Neva-aho-Simonsenin mukaan siirtäneet palkka- tai eläketilinsä sinne.

– Erityisesti pankin vuosimaksuttomat kortit ja pankkiasioiden hoito kauppareissulla pankin palvelupisteessä kiinnostavat asiakkaita. Todella hyvä tuote on myös S-laina, jota voi hakea asiakaspalvelupisteessä tai omassa S-Pankin verkkopankissa 20 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia ja jonka korko on markkinoiden alhaisimpia. Lainapäätöksen tultua rahat napsahtavat S-Pankin pankkitilille.

Yhteystiedot

Prisma Malmintori
Malmin kauppatie 18
00700 Helsinki
Puh. 010 76 67 400
Avoinna ma–la 7–23 ja su 10–23
S-Pankin palvelupiste ma–pe 9–20 ja la 9–18
www.prisma.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä