Malmin apteekista hyvää palvelua jonottamatta

Malmin apteekista hyvää palvelua jonottamatta

1638
Malmin apteekki
Apteekin meriakvaarion kätköistä löytyy pieniä klovnikalojakin, joita seikkailee myös Nemoa etsimässä -elokuvassa. Kuvassa farmaseutti Leila Mälkönen.

Yksityinen Malmin apteekki tarjoaa hyvää palvelua keskeisellä paikalla Malmin torin laidalla. Osaava henkilöstö pitää huolen siitä, että apteekkiasiointi sujuu joustavasti jonottamatta.

Malmin apteekin avarat ja hyvin toimivat tilat sekä ystävällisesti tarvittaessa auttava ja neuvova ammattitaitoinen henkilöstö tekevät asioinnista miellyttävää ja helppoa. Joustavuus ja toimintatapojen ketteryys ovat myös apteekkari Sirpa Peuran mielestä asioita, joilla pieni yksityinen apteekki pystyy kilpailemaan ja ylläpitämään hyvää asiakaspalvelua kaikissa tilanteissa.

– Meiltä löytyy laaja tuotevalikoima. Silti hyllymme eivät pursu tavaroita, joten oikean valmisteen löytäminen on helppoa. Jos jotain ei ole, tilaamalla saamme sen yleensä seuraavaksi päiväksi. Muutenkin pyrimme pitämään apteekin sisustuksen ja ulkoasun selkeänä, apteekkari kuvailee.

Malmin apteekki
Apteekin kassalla kannattaa vilauttaa S-etukorttia. Kassalla asiakaspalvelussa lääketeknikko Outi Hirvonen.

Ostokset Malmin apteekissa kartuttavat S-Bonusta, mitä moni asiakas pitää tärkeänä etuna. Apteekki kuuluu myös OmaPlusapteekkeihin, joten siellä on jatkuvasti hyviä tarjouksia terveydenhoitoon liittyvissä tuoteryhmissä. Bonuksia ja tarjousalennuksia ei viranomaisohjeiden mukaisesti myönnetä lääkeostoista.

Perinteitä ja uusia tehtäviä

Malmin apteekki on perustettu jo vuonna 1922, joten sillä on pitkät perinteet. Perinteisen lääkehuoltoon liittyvän tehtäväkentän lisäksi apteekin tuotevalikoimaa on laajennettu merkittävästi ja apteekki on ottanut itselleen monenlaisia lisäpalvelutehtäviä. Niistä erityisesti maksullinen lääkityksen tarkistuspalvelu on ollut asiakkaiden mieleen.

Verkkoapteekki täydentää palvelua

Uusia ideoitakin viedään koko ajan eteenpäin normaalin toiminnan ohessa.

– Tarkoituksenamme on esimerkiksi avata syksyn aikana oma verkkoapteekki, jossa asiakas voi selata tuotevalikoimaamme ja tehdä tilauksia mihin vuorokauden aikaan hyvänsä. Tilatut tuotteet voi noutaa apteekista, ne voidaan postittaa tai vaikka kotiinkuljettaa lääkkeiden tapaan Malmilla ja lähialueilla, Sirpa Peura kertoo.

Paikallista toimintaa tukemassa

Malmin apteekki haluaa myös olla mukana tukemassa paikallista toimintaa. ”Taide on lääkettä sielulle” -teemalla tarjotaan Malmitalossa lapsiasiakkaille lokakuussa elokuvaelämys. Tietokoneanimoitu Disneyn ”Nemoa etsimässä” kertoo klovnikaloista, joita elelee myös apteekin meriakvaariossa.

Joulukuun 1. päivä tarjotaan apteekissa glögit ja keväällä on luvassa kulttuuriohjelmaa.

Malmin apteekkiMalmin apteekin lisäpalveluja mm.
  • Maksuton reseptien uudistaminen
  • Kotiinkuljetus 5 euroa (Malmi ja lähialueet)
  • Annosjakelu
  • Lääkkeenoton muistutuspalvelu
  • Lääkityksen tarkistuspalvelu
  • Lääkehoidon kokonaisarviointi
Yhteystiedot

Malmin apteekki
Ylä-Malmin tori 3
00700 Helsinki
Puh. 09 565 6080
www.malminapteekki.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä