Liukuovet mittatilauksena verkkokaupasta

Liukuovet mittatilauksena verkkokaupasta

2185
Päivän Peili Oy Liukuovitukku.fi
Päivän Peilin 200 neliön näyttelytilat ovat Helsingin Konalassa.

Laadukkaat liukuovet ja kaapistot saa mittatilauksena verkkokaupasta. Tämän innovatiivisen vaihtoehdon toi markkinoille yli 25 vuotta alalla toiminut Päivän Peili Oy. Vuonna 2010 perustetussa liukuovitukku.fi verkkokaupassa on tarjolla laaja valikoima tuotteita, joista jokainen voi yksilöidä tarpeisiinsa sopivimman säilytysjärjestelmän.

Liukuovitukku.fi:n ideana on tarjota laadukkaita kotimaisia säilytysjärjestelmiä aina kilpailukykyisin hinnoin. Verkkokauppaa kehitetään jatkuvasti, jotta asiakkaille voidaan tarjota paras mahdollinen käyttömukavuus. Omia tuotteita on tarjolla laaja valikoima ja tyytyväisiä asiakkaita ympäri maata jo noin 14 000.

Verkkokaupan takana on perheyritys Päivän Peili Oy. Se on toiminut alalla jo yli 25 vuoden ajan ja kasvanut yhdeksi maamme suurimmista mittatilauskaapistojen ja -liukuovien jälleenmyyjistä. Yrityksen perusti Paavo Erikivi, joka sai idean liukuoviin erikoistuneesta kaupasta omien tarpeidensa vuoksi. Tunnetut tuotemerkit ovat Mirrorline, Kirena ja Elfa.

– Olemme ylpeitä, että olemme pystyneet tuomaan näinkin perinteiselle alalle jotain uutta ja innovatiivista. Paljon työtä se on vaatinut ja jatkuvasti on kehityttävä, myöntää liukuovitukku.fi:n toimitusjohtaja Aleksis Erikivi.

Turvallinen ja nopea

Liukuovitukku.fi:n asiakaskunta ulottuu Hangosta Rovaniemelle.
– Toimivan verkkokaupan kompastuskivenä on yleensä sen luotettavuus. Päivän Peili on markkinoilla yksi johtavista yrityksistä, joten myös sen verkkokaupasta tilaaminen tiedetään turvalliseksi. Toimitusaika tuotteille on 1–3 viikkoa joka puolelle Suomea, lupaa Aleksis Erikivi.

Verkkokaupan nettisivuilta löytyy suunnittelua helpottavia työkaluja ja ohjeistusta sekä vastauksia usein esiintyviin kysymyksiin. Chatin kautta vastataan päivittäin useisiin kysymyksiin. Suosittu ostosaika tuntuu sijoittuvan iltayhdeksän tienoille.

– Verkkokaupasta tilataan pääasiassa yksittäisiä tuotteita. Suurin osa asiakaistamme päivittää kotinsa ilmettä näyttävillä liukuovilla vanhojen saranaoviensa tilalle. Suurempien säilytysratkaisujen ja mahdollisimman tehokkaan tilankäytön suunnittelu jätetään sen sijaan mielellään meidän tehtäväksemme.

Myymälästä ammattilaisten palvelua

Päivän Peilin myymälä sijaitsee Helsingin Konalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kuusi vuotta sitten yritys siirtyi uuteen 200 neliön myymälätilaan, jossa ovat esillä kaikki verkkokaupan mallit sekä laaja valikoima malleja, joita verkkokaupasta ei löydy. Myymälän kattavan mallikaappien valikoiman avulla suurien säilytysjärjestelmäkokonaisuuksien hahmottaminen on helppoa.

Myymälän edestä löytyy myös helposti parkkitilaa autolle.

– Kun asiakas tulee myymäläämme, katsomme aina yhdessä, mitä hän haluaa. Ammattitaitoiset myyjämme tuntevat tuotteemme ja osaavat auttaa. Mittaus- ja asennuspalvelumme toimii koko pääkaupunkiseudulla ja varmistaa yhdessä suunnitellun kokonaisuuden täydellisen toteutuksen, lupaa Aleksis Erikivi.

liukuovitukku.fi

Yhteystiedot

liukuovitukku.fi
Info / neuvonta joka päivä klo 10–20 puh. 09 5472 744

Päivän Peili Oy
Ristipellontie 21
00390 Helsinki
(09) 5472 744
Myymälä avoinna:
ma–to klo 11–18 ja pe–la 11–15
www.paivanpeili.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä