Liikunnan tehoa ja iloa upein turvallisin laittein

Liikunnan tehoa ja iloa upein turvallisin laittein

1912
FitFabriken Porvoo
Kuukausimaksuun sisältyy mahdollisuus osallistua kaksi kertaa viikossa ohjattuun, monipuolisesti lihaksistoa ja aerobista kuntoa kehittävään circuit-harjoitteluun

Linda Sonntagin suunnaton intohimo liikuntaan ja asiakaspalvelussa onnistumisen tuottama ilo ovat selvästi aistittavissa porvoolaisen FitFabriken kuntokeskuksen toiminnassa.

FitFabriken pyörähti vauhtiin puolitoista vuotta sitten, kun intohimoinen kuntosalitreenaaja Linda Sonntag löysi kumppanikseen Laura Sorvan ja pääsi näin toteuttamaan pitkäaikaista haavettaan omasta kuntokeskuksesta. Työnjako on selvä ja toimiva. Linda vastaa kuntokeskuksen päivittäisestä toiminnasta ja asiakasohjauksista ja Laura hallinnosta.

FitFabriken PorvooFitFabriken on kaikille tarkoitettu kotoisa matalan kynnyksen kuntokeskus, jonka laitekanta rakentui vuosien omakohtaisen harjoittelukokemuksen pohjalta. Näin myös asiakkaille voidaan tarjota mahdollisuus harjoitteluun ensiluokkaisilla laitteilla.

– Laitekannan kulmakivenä toimivat amerikkalaiset Hoist Rock-It -laitteet tuovat harjoitteluun ainutlaatuiset, kehon asennon optimoivat liikeradat ja tarjoavat näin biomekaanisia ja fysiologisia etuja, joita ei löydy muilta laitevalmistajilta, Linda kertoo.

Tule ja liiku kuten haluat

Kuntosaliharjoittelun lisäksi FitFabriken ammattilaiset tarjoavat asiakkaille henkilökohtaista ohjausta, apua ruokavalioiden suunnitteluun ja painonhallintaan sekä erilaisia valmennuspaketteja.

Kilpaurheilijoille ja urheilujoukkueille tarjotaan yli 20 vuoden kokemuksella tehokasta ja monipuolista lajivaatimuksien mukaan rakennettua fysiikkavalmennusta. Linda itsekin kilpailee fitness-lajeissa, mutta tällä hetkellä hän keskittyy viiden valmennettavansa ohjaukseen ja siinä sivussa oman fysiikan määrätietoiseen kehittämiseen.

Kuntosali on kulkuoikeudella käytettävissä 24/7. Arkisin henkilökunta palvelee asiakkaita kello 12–20. Jokainen uusi asiakas otetaan vastaan lämpimästi ja hänet opastetaan laitteiden käyttöön. Asiakaskunta koostuu 13–80-vuotiaista tavallisista naisista ja miehistä, mutta joukossa on myös enenevässä määrin ammattimaisesti treenaavia aktiiviurheilijoita.

– Meille tullaan ensisijaisesti kehittymään ja nauttimaan liikunnan ilosta, ei esittelemään uusimpia treenivaatteita. Terveydestään ja lihaksistonsa hyvinvoinnista huolehtivat ja aktiivisesti lihasmassaansa kasvattamaan pyrkivät treenaavat meillä sulassa sovussa. Ja saa meille toki kauniistikin pukeutua, jos niin itse haluaa, nauraa Linda.

FitFabriken tarjoaa asiakkailleen myös tuoreita hedelmiä ja kahvia treenin ohessa, sekä pienenä ekstrana myös hiki- ja suihkupyyhkeet sekä kampaamotason hiustuotteet.

Kuntokeskuksen yhteydessä toimivasta myymälästä porvoolaiset löytävät Scitec Nutrition ja Supermass -lisäravinteet, Gorilla Wear -vaatteet, Nocco-juomat sekä kotimaiset Taffer-vetoremmit.

FitFabriken PorvooVoit valita maksutavan

FitFabrikenissa ei asiakkaalta vaadita erillisiä jäsen- tai liittymismaksuja eikä myöskään mielivaltaisia sitoutumisaikoja. Harjoittelun voi maksaa haluamallaan tavalla, kertamaksulla, kuukausi- tai vuosimaksulla tai jollain muulla lailla siltä väliltä ja luonnollisesti kaikki valtakunnassa käytössä olevat liikuntasetelit ja kortit toimivat maksuvälineenä.

Kuukausimaksuun sisältyy mahdollisuus osallistua kaksi kertaa viikossa ohjattuun, monipuolisesti lihaksistoa ja aerobista kuntoa kehittävään circuit-harjoitteluun.

– Liikuntakeskus on myös autoilevan liikkujan unelma, sillä pihalla on suuri ilmainen pysäköintialue, joka erityisesti Porvoossa on jo itsessään pieni ihme, Linda toteaa.

Yhteystiedot

FitFabriken
Merituulentie 32
06150 Porvoo
Puh. 0400 320 870
info@fitfabriken
www.fitfabriken.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä