Laadukasta kauneudenhoitoa Siilitiellä

Laadukasta kauneudenhoitoa Siilitiellä

2907
Kauneuskeskus Estemed
Julia Turvikas (vas.), Elena Vikström ja Nelli Turkia toivottavat asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan kauneuskeskukseen ja keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa itselle sopivista hoidoista.

Siilitie kuudesta Siilitien metroaseman tuntumasta löytyy laadukkaita esteettisiä ja kosmetologin hoitoja tarjoava Kauneuskeskus Estemed. Oman maahantuonnin ansiosta hoidot voidaan tarjota asiakasystävälliseen hintaan. Hoidoissa käytettävä Revitajal on suomalainen tuote.

Kauneuskeskus Estemed on toiminut vuodesta 2007. Sen palveluvalikoimasta löytyy tehokkaita ja raikkaasti nuorentavia, hoitavia, uudistavia ja virkistäviä hoitoja sekä naisille että miehille.

Estemedin johtaja Elena Vikström on koulutukseltaan lääkäri, joka työskentelee kauneuskeskuksessa kokoaikaisesti. Hän korostaa, että kaikki käytettävät tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja kaikki työt tehdään niin, että lopputulos on luonnollinen.

Parhaiten Estemedin palveluihin ja niiden sopivuuteen omaan kauneudenhoitoon pääsee kosmetologi Julia Turvikkaan mielestä tutustumaan pistäytymällä kauneuskeskukseen. Ovet ovat avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–18.

– Soitto etukäteen varmistaa, että aina paikalla oleva lääkärimme ehtii keskustella asiakkaan toiveista ja tarpeista. Näin voidaan yhdessä suunnitella mahdollinen hoito. Konsultaatiokäynti on aina asiakkaalle maksuton.

Pistoshoitoja ihon nuorentamiseen

Estemedin pistoshoidot on suunnattu ihon nuorentamiseen.

– Mesolankahoito on nykyisin tehokkain tapa kohottaa kasvojen ovaalia muotoa, parantaa vartalon muotoja ja saada merkittävää nuorentavaa vaikutusta ilman leikkauksia. Hoito on mesoterapian ja lankojen yhdistelmä. Hoito on turvallinen ja nopea, koska siinä ei tarvita voimakasta puudutusta eikä pitkää kuntoutusta, kuvaa Elena Vikström.

Mesolankoja on useita eri pituuksia ja malleja. Tulos riippuu pitkälti käytettyjen lankojen määrästä. Injektiomenetelmällä asetettavat mesolangat on valmistettu ihon kanssa yhteensopivasta polydioxanonesta, jota lääketieteessä on käytetty Vikströmin mukaan laajasti jo yli 30 vuotta. Langat hajoavat itsestään kolmessa kuukaudessa eivätkä aiheuta allergiareaktiota tai -oireita.

Kosteutta ja kimmoisuutta

Muista tehokkaista ja lempeistä hoidoista ammattilaiset nostavat esiin kosteuttavan, kimmoisuutta parantavan, pieniä ryppyjä silottavan ja ihon vanhenemista estävän biorevitalisaation.

– Kasvojen luksushoidoksi meillä on uusi Gigi-tuotteilla tehtävä kuorinta siihen kuuluvine jälkihoitoineen.

Hoidot sarjoina ja myös miehille

Parhaan ja pitkäkestoisen lopputuloksen aikaansaamiseksi useimmat Estemedin hoidot suositellaan käytettäviksi vähintään muutaman kerran sarjoina.

Ammattilaiset kannustavat myös miehiä tulemaan rohkeasti hoitoihin. Suunnitteilla on myös miesten omia lauantaita.

Estemedin maahantuomat tuotteet ovat Revitajal täyteaineet ja biorevitalisaatio, Aezian mesolangat sekä Linea Skin biorevitalisaatio. Kauneuskeskus järjestää myös kursseja kauneudenhoitoalan ammattilaisille.

Estemed lymfahaalariKeho kesäkuntoon lymfahaalarilla

Lymfahaalari on paineluterapian uusi hoitomenetelmä, joka edistää veren- ja lymfakiertoa. Tyypillisesti paineluterapiaa käytetään vähentämään ja poistamaan selluliittia. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jolla saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Hoitoa suositellaan tiiviinä sarjakäsittelynä.

Kauneuskeskus Estemed
Kauneuskeskus Estemed sijaitsee Siilitie 6:n pohjakerroksessa. Sisäänkäynti on kerrostalon päädystä.
Yhteystiedot

Kauneuskeskus Estemed
Siilitie 6, 00800 Helsinki
Puh. 046 894 3820
info@estemed.fi
www.estemed.fi

 

 

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä