Konstailemattomasta kotiruuasta fine diningiin

Konstailemattomasta kotiruuasta fine diningiin

4669
E.T.Charlie Ravintola
Ravintola sopii mainiosti myös juhlallisempaan lounastamiseen.

Koko perheen ruoka- ja seurusteluravintola E.T.Charlie on Haukilahden kodikas lähiöravintola, jonka rennosta tunnelmasta ja monipuolisista ruoka- ja juomavalikoimista voi nauttia pitkin päivää myöhäiseen iltaan, jopa pikkutunneille saakka.

E.T.Charlie on toiminut Haukilahden ostoskeskuksessa alusta alkaen tutulla paikallaan. Yhteistä taivalta on kuljettu pian 27 vuotta. Moni muistelee tätä aikaa mielellään.

Ravintolassa on kunnioitettu monessa asiassa perinteitä eikä ilmettä ja tuttua tunnelmaa ole lähdetty muuttamaan muutoksen vuoksi. Ruokalista on kuitenkin jatkuvan ideoinnin kohteena. Se uusitaan pari kolme kertaa vuodessa.

– Haluamme tarjota asiakkaille virkistävää vaihtelua. Niin lounas- kuin à la carte -listaltamme löytyy varmasti jokaiselle mieluinen vaihtoehto. Lisäksi meillä on pitkin vuotta erilaisia teematapahtumia ja -viikkoja, kuten parsa- ja bliniviikot sekä syksyiset riistaviikot, kertoo ravintolapäällikkö Nina Palomäki-Wiegand.

Juhlapyhinä, kuten äitienpäivänä on tarjolla 32 euron hintainen juhlalounas kello 12–16. Suosittua sunnuntaibrunssia tarjoillaan 18 euron hintaan.

Uusia makuja ja kausiluonteisuutta
E.T.Charlie
E.T.Charlien runsas lounaspöytä ja valoisa ravintolasali kutsuvat syömään arkisin kello 11–15.

E.T.Charlien arkisin kello 11–15 tarjottavalta lounaslistalta löytyy konstailematonta kotiruokaa kohtuuhinnoin. Salaattipöydän ja keiton sekä lämminruokanoutopöydän vaihtoehtoja täydentävät keittiössä valmistettavat leikkeet. Aterian kruunaa jälkiruoka ja kahvi. Lounaan hinta on 10,30, senioreille 9,70 euroa.

Uudelta à la carte -listalta löytyy muun muassa meriravunpyrstöä, kuhaa ja kampasimpukkaa.

– Meiltä saa broileria ja ankanrintaa, sisäfilettä, poroa ja entrecotea. Tarjolla on keveitä salaatteja ja uutuutena pientä naposteltavaa after work -tyyliin. Suunnitteilla on myös tapaslista. Teemme lähes kaiken omassa keittiössämme. Lihatkin tulevat kokonaisina ja leikkaamme ne itse, kertoo keittiöpäällikkö Toni Gilan.

Sana E.T.Charliessa tarjottavasta hyvästä suomalaisesta ruuasta on kiirinyt myös matkailijoiden korviin. Varsinkin aasialaisia ryhmiä vierailee ravintolassa yhä enemmän.

Tilaa, tunnelmaa ja tapahtumia

Kirjainyhdistelmä E.T. tulee ravintola E.T.Charlien nimeen saksan kielen sanoista essen ja trinken, syödä ja juoda. Ravintolan kuten myös Kruununhaassa vuodesta 1980 toimineen saksalaisravintola Zinnkellarin omistaa Wolfgang Wiegand.

E.T.Charlie
Nina Palomäki-Wiegand toivottaa sekä vanhat että uudet asiakkaat sydämellisesti tervetulleiksi.

E.T.Charlie on auki joka päivä, yleensä jo aamuvarhaisesta myöhään iltaan, jopa aamuyöhön. Joka kolmas lauantai lauletaan karaokea ja elävää musiikkiakin kuullaan. Ravintolan aktiiviset tikka- ja lentopallokerho ovat oiva yhteisöllisyyden osoitus.

Asiakaspaikkoja valoisassa ravintolassa on sisällä 150 ja terassilla 50.

E.T.Charlie on avoinna: ma–ti 8–22, ke–to 8–24, pe 8–02, la 12–24 ja su 12–22.

 

Yhteystiedot

E.T. Charlie
Ukkohauentie 11–13, 02170 Espoo
Puh. 050 358 3005
e.t.charlie@kolumbus.fi
www.etcharlie.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä