Kiinteistönvälitystoimisto Estacon Oy LKV viettää 15- vuotisjuhlavuottaan

Kiinteistönvälitystoimisto Estacon Oy LKV viettää 15- vuotisjuhlavuottaan

2045
Estacon 15v
Kiinteistönvälitystoimisto Estacon Oy LKV viettää 15- vuotisjuhlavuottaan

Kiinteistönvälitystoimisto Estacon Oy LKV viettää 15-vuotisjuhlavuottaan! Estacon on vuodesta 2002 Itä- Helsingin ja Itä-Uudenmaan alueella toiminut kiinteistönvälitystoimisto. Päätoimenkuva on tavallisten kotien välittäminen. Samalla yrityksessä on kehitetty osaamista erikoistumalla myös rakentamiseen ja tonttien kehittämiseen. Kaikilla Estaconissa työskentelevillä on pitkää alan kokemusta ja syvällistä asiantuntemusta.

Estacon Santtu Syväpuro
Toimitusjohtaja Santtu Syväpuro

Erikoisosaaminen on yrityksemme vahvin valttikortti. Omakotitalojen myynnissä tarvitaan myös rakennusteknistä osaamista. Asemaamme vahvistaa edelleen hyvä ja pitkäikäinen paikallistuntemus. Koko toimintamme ajan olemme panostaneet harvinaisen erikoisosaamisen lisäksi valtavasti myös asiakaspalvelun kehittämiseen, kertoo toimitusjohtaja Santtu Syväpuro. Hän on työskennellyt kiinteistönvälitysalalla yli kaksikymmentä vuotta.

Asunnon myyminen tai ostaminen ovat isoja asioita, jotka askarruttavat mieltä ja vievät paljon aikaa. Monesta asiasta pitäisi tietää ja ottaa selvää. Estaconin laaja ja kokenut näkemys asuntomarkkinoista on ollut avuksi monelle asiakkaalle, niin yksityishenkilölle kuin kiinteistösijoittajalle. Kodinvälittäjä kannattaa kutsua mukaan jo suunnitteluvaiheessa. Ammattimainen välittäjä tuntee läpikotaisin asuntokauppojen tärkeät lait, asetukset ja säännökset, jotka on otettava huomioon suunniteltaessa asuntokauppaa.

Estacon Niina Tallila
Asuntomyyjä Niina Tallila

Itä-Uudenmaan alueella Estaconin paikallisena välittäjänä toimii Niina Tallila. Niina on nelilapsisen perheen äiti. Hän on aiemmin asunut useissa eri paikoissa pitkin pääkaupunkiseutua ja sittemmin maaseudun rauhassa Itä-Uudellamaalla. Niinan vapaa-aika kuluu useimmiten kotona lempiharrastusten, sisustamisen ja remontoinnin parissa tai lasten ja perheen kahden koiran kanssa touhutessa.

Myös rakentajille täydellinen palvelukokonaisuus

Rakentajan asiakaspalvelu alkaa Estaconissa sopivien tonttien hausta. Päätösten jälkeen hoidetaan haluttaessa materiaalien ja työn kilpailuttaminen. Samoin järjestetään yhdessä Rock-kivitalojen kanssa koko projekti aina ”avaimet käteen” asti.

Kiinteistönvälitystoimisto Estaconin ja Rock-kivitalojen yhteistyö on Syväpuron mukaan rakentajalle turvallinen ja helppo vaihtoehto varmistaa järkevä talosuunnittelu, kilpailukykyinen hinta ja toimitusehdot.

Rockimpi kivitalo

Rock-kivitalot myy edustajiensa kautta yksilöllisiä kivitaloja asiakkaan haluamalla valmiusasteella ympäri maata. Kumpikin yritys toimii itsenäisesti omalla osaamisalueellaan, mutta yhdessä ne muodostavan poikkeuksellisen vahvan, turvallisen ja toimivan kokonaisuuden. Useimmiten toimitussisältö on ”vesikattovalmis asennettuna”. Pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla toteutusmuoto voi olla myös ”avaimet käteen”- ratkaisu.

Yhteystiedot

Kiinteistönvälitystoimisto Estacon Oy LKV
Kiviportintie 37
00950 Helsinki
Puh. 09 321 6464
www.estacon.com

Rock-kivitalot
Kiviportintie 37
00950 Helsinki
Puh. 020 741 2100
www.rockkivitalot.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä