Kiinteistönvälitys on osa Aktia Pankin palvelukokonaisuutta

Kiinteistönvälitys on osa Aktia Pankin palvelukokonaisuutta

1583
Aktia Kauniainen
Aktian Kauniaisten konttorissa palvellaan asiakkaita vahvalla ammattitaidolla hyvässä yhteistyössä kaikissa pankki-, vakuutus- ja asuntoasioissa.

Aktia Kiinteistönvälitys täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta. Pankin oman kiinteistönvälityksen perustaminen osui hyvään aikaan ja sen kasvutarina on yllättänyt kaikki. Aktia Pankin perustukset valettiin jo vuonna 1825. Tämän päivän Aktia syntyi 1991 kahdeksan säästöpankin fuusiossa.

Aktian Kauniaisten konttori on kahden Aktia Kiinteistönvälityksen ammattilaisen kotipesä. Pankin ja kiinteistönvälityksen tiivis ja välitön yhteistyö koituu usein selkeästi asiakkaan eduksi; talouden kokonaistilanne on hallinnassa eikä lainapäätöksiä tarvitse odotella.

– Asuntokauppaketjussa liikahdukset ovat usein nopeita. Kun asiakas tietää rahoitusmahdollisuutensa, hän pystyy tekemään tarjouksen sopivan kodin löydettyään. Keskitymme hyvään yksityisasiakkaiden palveluun erityisesti Kauniaisissa ja Espoossa, kertoo yli kymmenen vuotta alalla ja alueella työskennellyt kiinteistönvälittäjä Fredrik Hellman.

Kauniainen on haluttu asuinalue, josta löytyy monenlaisia koteja sekä kaikki palvelut kaiken ikäisille suomeksi ja ruotsiksi.

– Kaupungin nykyinen hintataso tulee monelle yllätyksenä. Totuus on kuitenkin, että hintataso ei ole se, mitä se on joskus ollut, toteaa kiinteistönvälittäjä Christel van Assendelft-Nyberg.

Ammattilaiselta oikea hinta-arvio

Harvalla on ammattilaisten kokemusten mukaan oikea kuva kotinsa hinnasta. Varsinkin vanhojen omakoti- ja rivitalojen hinnat ovat painuneet alaspäin. Vanhoihin kerrostaloihin asennetut hissit nostavat niissä hintoja, ja uusien kerrostaloasuntojen hintataso on kova. Talon myyntirahoilla ei saa ehkä kolmiota uudesta kerrostalosta.

– Realistinen hintapyyntö on myyjänkin etu. Siksikin kokeneen ammattilaisen puoleen kääntyminen on järkevää jo siinä vaiheessa, kun suunnittelee asunnon myyntiin laittoa.

Myyntisuunnitelma tehdään aina yksilöllisesti. Hinnan lisäksi päätetään yhdessä kaikesta myyntiin liittyvästä. Usein käynnistetään samalla hiljaisesti uuden kodin etsintäkin.

Huolehdi kotisi peruskunnosta

Ostajat eivät ole nyt kiinnostuneita suuresta asuntoremontista, joten huonompikuntoisten kotien myynti on vaikeaa. Muuten kauppa käy koko ajan tasaiseen tahtiin.

– Juuri ennen myyntiin laittoa ei kannata tehdä remonttia. Siitä ei saa omiaan pois. Sen sijaan on äärimmäisen tärkeää huolehtia kiinteistön tai huoneiston säännöllisestä peruskunnostuksesta. Se palkitaan myyntitilanteessa.

Aktia tarjoaa laadukasta ja kattavaa talouden hoitoa

Kiinteistönvälityksessä on totuttu joustaviin työaikoihin, ja pankinjohtaja Helena Ståhlberg muistuttaa, että joustavuutta löytyy myös pankin puolelta.

– Käymme asiakasneuvotteluja ajanvarauksella aamuvarhaisesta iltaan asti. Konttoriimme onkin helppo poiketa vaikka ennen tai jälkeen työpäivän. Aktian asiakkaat voivat myös hoitaa käteisasiansa joka päivä kello 10-13. Modernien sähköisten palveluiden ohella tietyissä paikoissa kivijalkakonttoreilla on ja tulee jatkossakin olemaan oma tärkeä tehtävänsä. Näin on myös Kauniaisissa, uskoo pankinjohtaja. Konttori täyttää ensi vuonna 50 vuotta.

Pankinjohtaja on erittäin tyytyväinen konttorin saamasta superhyvästä asiakaspalautteesta.

– Kaikkein tyytyväisimpiä ovat ne asiakkaat, jotka käyttävät palvelujamme laajasti. Lainanhoidon rinnalla kannattaa aina säästää. Kun laina on maksettu pois, on mukava, kun samalla on vuosien varrella kertynyt muuta varallisuutta. Konttorissa hoituvat myös vakuutusasiat ja meillä on tiivis yhteistyö Aktian Yksityispankin kanssa. Tilamme luovat toiminnalle hyvät raamit. Täällä on kiva asioida ja tehdä töitä. Tärkeintä meille onkin, että jokaisella asiakkaallamme on hyvä ja turvallinen olo.

Yhteystiedot

Aktia Pankki Oyj
Kauniainen
Tunnelitie 1
02700 Kauniainen

Asiakaspalvelunumero 010 247 010 palvelee laajasti arkisin kello 8–20. Sieltä voi myös varata ajan konttoriin.
www.aktia.fi
www.aktialkv.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä