Kestäviä ratkaisuja hampaiden terveydeksi

Kestäviä ratkaisuja hampaiden terveydeksi

1672
Hammaslääkäriasema Fixora Porvoo ja Loviisa
Fixoran omistajalle ja toimitusjohtajalle, hammaslääkäri Sari Puustiselle potilassuhteen vaaliminen on sydämen asia.

Suun terveydestä huolehtiminen on tärkeä osa kokonaisterveyttä ja -hyvinvointia. Hammaslääkäriasema Fixoralla ei tyydytä hetkelliseen hoitoon, vaan halutaan tarjota kestäviin ratkaisuihin pohjautuvaa turvallista kokonaishoitoa.

Hammaslääkäriasema Fixora toimii paikallisesti Porvoossa ja Loviisassa. Fixora on suomalainen yksityinen yritys, jota ei sido eikä rajoita mihinkään ketjuun kuuluminen. Hammaslääkäriasema tarjoaa asiakkaille kokonaishoitoja ja kestäviä yksilöllisiä ratkaisuja hampaiden ja suun terveydeksi.

Fixoran omistajalle ja toimitusjohtajalle, hammaslääkäri Sari Puustiselle potilassuhteen vaaliminen on sydämen asia.

– Meille on tärkeää, miltä asiakkaan hampaat näyttävät viiden tai kymmenen vuoden kuluttua. Kun sama hammaslääkäri hoitaa potilasta säännöllisesti, hän pystyy todella seuraamaan suun ja hampaiden tilannetta, esimerkiksi limakalvosairauden etenemistä.

Fixora Porvoo
Fixorassa otetaan potilaita vastaan arkisin joustavasti kello 8–15. Puhelimeen vastataan muulloinkin.
Moderni tekniikka käsityön apuna

Fixoralla on käytössään moderni tekniikka, kuten digitaalinen röntgen, jonka avulla saadaan tarkkoja kuvia erittäin nopeasti ja vaivattomasti tietokoneen ruudulle. Koko leuan tilanteesta saadaan selvyys panoraamakuvauksella.

– Silti hammashoito on tarkkaa käsityötä. Varmaan työ on kymmenen vuoden päästä koko lailla erilaista kuin nyt, mutta ihmiskäsiä ei niin vaan korvata millään, ammattilainen uskoo.

Monipuolista osaamista joustavasti

Sari Puustisen listatessa mitä kaikkea Fixorassa pystytään tekemään suun ja hampaiden terveyden ja kauneuden eteen hän päätyy siihen, että oikeastaan kaikkea muuta paitsi oikomishoitoja, jotka ovat oikomishammaslääkärien erikoisalaa.

– Käytämme paljon posliinia, teemme siis protetiikkaa, eli siltoja ja kruunuja. Paikan päällä teemme implantit eli keinojuuret, jotka ovat kehittyneet valtavasti viime vuosina. Tärkeä työmme osa ovat myös erilaiset esteettiset hammashoidot.

Fixorassa otetaan potilaita vastaan arkisin joustavasti kello 8–15. Puhelimeen vastataan muulloinkin.

– Käytämme vain puhelinajanvarausta, sillä silloin voidaan sovitella aikoja joustavasti potilaiden ja tilanteiden mukaan. Yleensä sopiva aika löytyy parin päivän sisään, lupaa Sari Puustinen.

Hammaslääkäriasema Fixoran palvelut

Perushammashoito:
– tarkastus
– paikkaus
– juurihoito jne.
• digitaalinen kuvaus:
• Intraoraali- ja panoraamaröntgen sekä sensorijärjestelmä
• valkaisuhoidot
• viisaudenhampaidenpoistot ja leikkaukset
• keraamiset paikat, kruunut ja sillat
• implanttihoidot
• purentahäiriöt
• esteettinen hammashoito

Yhteystiedot

Fixora Oy Porvoo
Aleksanterinkatu 36
06100 Porvoo
Puh. 040 764 4747

Fixora Oy Loviisa
Kuningattarenkatu 13 B
07900 Loviisa
Puh. 040 767 3767
www.fixora.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä