Kesälläkin iloa liikunnasta jumpassa, salilla ja altaalla

Kesälläkin iloa liikunnasta jumpassa, salilla ja altaalla

3415
Urheiluhallit

Keho ja mieli kaipaavat ja nauttivat säännöllisestä liikunnasta myös kesällä. Silloin on hyvä aloittaa uusi harrastus tai jatkaa tuttua treeniä, sillä FIX Liikuntakeskuksiin ja Urheiluhallien altaille pääsee vielä kevyemmin kesähinnoin.

FIX Liikuntakeskuksissa ja Urheiluhallien uimahalleissa liikutaan juhannukseen saakka täysillä. Sen jälkeen noudatetaan muutama viikko kesäaikatauluja ja tehdään tiloissa huoltotöitä.
Melkein koko kesän on kuitenkin avoinna joku keskustan liikuntapaikoista. Ohjatut jumpat pyörivät FIX Töölössä 17.7. saakka, Kalliossa 28.6. saakka, Mäkelänrinteessä 2.7. saakka ja Pasilassa 30.5. saakka. Syyskausi käynnistyy sitten taas runsaalla tarjonnalla elokuun alkupuolella.

Superkortilla kannattaa kokeilla

Superkortti kesäkaudelle 1.6.-9.8. maksaa vain 98 euroa ja tarjoaa mahdollisuuden kokeilla ja käyttää kaikkia palveluja niin paljon kuin haluaa ja ehtii. Ohjatuilta ryhmätunneilta salissa tai vedessä, kuntosalista tai altailta voi löytää rohkeasti kokeillen uusia mieluisia liikuntalajeja.
– Mitä aiemmin ostaa kortin, sitä enemmän siitä ehtii hyötyä. Kesällä on myös edulliset kertamaksut: ryhmäliikunta 7 € ja kuntosali 6 €. Alkukesästä on hyvä kokeilla uuttakin, silloin on valmiina aloittamaan mukana heti syyskauden alussa, innostaa liikunnanohjaaja Jaana Hirvonen.

Kesähinnat ovat voimassa kesäkauden myös muissa korteissa.

Hyvästä uimataidosta on hyötyä ja iloa

Urheiluhallien uimahalleissa järjestetään myös kesällä uimaopetusta leikki- ja kouluikäisille sekä aikuisille. Tasoina ovat alkeis-, jatko- ja uintitekniikkakurssit. Kannattaa kysyä vapaita paikkoja.
Uimahallissa on miellyttävä tutustua vesielementtiin ja opetella uutta, koska sää pysyy taatusti lämpimänä ja sukelluksessa pystyy näkemään jotain koko ajan. Jos kurssit tai ryhmät eivät sovi tai haluaa yksilöllisempää opetusta, on viisasta ottaa yksityistunti.

Laulaja Anna Hanski nauttii ryhmäliikunnasta

UrheiluhallitAnna Hanski tunnustautuu ryhmäliikkujaksi, joka pitää siitä, että FIX Liikuntakeskuksia on eri puolilla kaupunkia ja niissä on ryhmäliikuntatarjontaa pitkin päivää.
– Se tekee liikunnan harrastamisesta vaivatonta. Liikkumisen jälkeen olen aina tyytyväinen. Saan siitä vireyttä, hyvää oloa ja jaksamista. Stressi vähenee ja nukun paremmin. Hektistä elämää ei jaksa, jos ei ole kunnossa.

Senioreille liikuntaa vaikka lomamittakaavassa

Liikunnanohjaaja Jaana Hirvonen muistuttaa, ettei varsinkaan seniorien kannata antaa kesän katkaista hyvää liikuntaputkea, vaan ylläpitää kuntoa tekemällä edes jotain, vaikka vähän lomamittakaavassa.
– Vaikka kesällä monen tulee liikuttua ja touhuttua paljon ulkona, saattaa syksyllä tuntua siltä, että joutuu aloittamaan harjoittelun alusta. Varsinkin lihaskunnon kannalta olisi tärkeää, että harjoittelu olisi säännöllistä.
Ohjattu senioriliikunta jatkuu pisimpään FIX Kalliossa ja Mäkelänrinteessä 17.6. saakka. Syyskausi käynnistyy syyskuuhun mennessä. Monille senioreille myös tavalliset, varsinkin rauhallisemmat tunnit ovat sopivia.

Harmaapantterit liikkeelle

Tiistaina 5.5. vietetään maailman astmapäivää. Allergia- ja astmaliitto kannustaa ikäihmisiä, harmaapanttereita liikkumaan päivän merkeissä. Urheiluhallit ja FIX Liikuntakeskukset osallistuvat teemaan tarjoamalla senioritunnit Urheiluhalleilla toukokuussa kahden euron hinnalla kerran/henkilö.
– Loistava tilaisuus tulla mukaan ja vaikka kokeilla jotain uutta. Saliliikkuja saattaa innostua vesiliikunnasta tai päinvastoin, miettii Jaana Hirvonen.

Lataa tästä tarjouskuponki ja aikataulut: seniorit_harmaapantterit_2euroo

Tervetuloa liikkumaan ja nauttimaan!

Yhteystiedot

UH&FIX Kallio, Helsinginkatu 25, 00510 Helsinki. Puh. 09 3488 6450, uhkallio@urheiluhallit.fi

UH&FIX Mäkelänrinne, Mäkelänkatu 49, 00550 Helsinki. Puh. 09 3488 6550, uhmakelanrinne@urheiluhallit.fi

UH&FIX Töölö, Topeliuksenkatu 41 a, 00250 Helsinki. Puh. 09 3488 6600, uhtoolo@urheiluhallit.fi

www.urheiluhallit.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä