Kesälläkin iloa liikunnasta jumpassa, salilla ja altaalla

Kesälläkin iloa liikunnasta jumpassa, salilla ja altaalla

5088
Urheiluhallit Oy Vuosaaren uimahalli
Kesäkuun 29. aukeaa laajennusosan allasosasto 2, jossa on myös suosittu liukumäki sekä ulkoallasosasto auringonottopaikkoineen.

Keho ja mieli nauttivat säännöllisestä liikunnasta myös kesällä. Silloin on hyvä aloittaa uusi harrastus tai jatkaa tuttua treeniä, sillä FIX Liikuntakeskuksiin ja Urheiluhallien altaille pääsee vielä kevyemmin kesähinnoin.

Vuosaaressa liikuntaa koko kesä

Vuosaaren urheilutalossa ja FIX Liikuntakeskuksessa on mahdollisuus liikkua tauotta koko kesä. Vuosittaiset huoltotyöt tehdään siten, että toinen allasosastoista on aina käytössä. Muissa paikoissa tehdään huoltotöitä pitkin kesää, joten aukioloajat ja ohjattu ryhmäliikuntatarjonta kannattaa tarkistaa etukäteen.

Vuosaaren urheilutalossa alkukesän ajan 28. kesäkuuta saakka on käytössä allasosasto 1, jossa on muun muassa lämminvesiallas ja lasten luola. Kesäkuun 29. aukeaa laajennusosan allasosasto 2, jossa on myös suosittu liukumäki sekä ulkoallasosasto auringonottopaikkoineen.

Ohjatut jumpat pyörivät koko kesän kaikkina viikonpäivinä perjantaita lukuun ottamatta. Myös kuntosaliin pääsee koko kesän ja kortit käyvät aina kulloinkin avoinna olevaan liikuntatilaan.
– Täysi säpinä on siis päällä koko kesän. Meillä käykin todella aktiivisia liikunnan harrastajia ja esimerkiksi seniorien joukossa on asiakkaita, jotka ovat käyneet meillä siitä asti, kun halli vuonna 1979 avattiin, kiittelee hallipäällikkö Tarja Korvenpää.

Myös Malmilla kuntosali ja jumppatilat ovat avoinna koko kesän. Uimahalli ulkoalueineen avataan huoltotöiden jälkeen 22. kesäkuuta.

Superkortilla kannattaa kokeilla

Superkortti tälle kesäkaudelle 9.8.saakka maksaa vain 98 euroa ja tarjoaa mahdollisuuden kokeilla ja käyttää kaikkia palveluja niin paljon kuin haluaa ja ehtii. Ohjatuilta ryhmätunneilta salissa tai vedessä, kuntosalista tai altailta voi löytää rohkeasti kokeillen uusia mieluisia liikuntalajeja. Kesällä on myös edulliset kertamaksut: ryhmäliikunta 7 € ja kuntosali 6 €.

UrheiluhallitLaulaja Anna Hanski nauttii ryhmäliikunnasta

Anna Hanski tunnustautuu ryhmäliikkujaksi, joka pitää siitä, että FIX Liikuntakeskuksia on eri puolilla kaupunkia ja niissä on ryhmäliikuntatarjontaa pitkin päivää.
– Se tekee liikunnan harrastamisesta vaivatonta. Liikkumisen jälkeen olen aina tyytyväinen. Saan siitä vireyttä, hyvää oloa ja jaksamista. Stressi vähenee ja nukun paremmin. Hektistä elämää ei jaksa, jos ei ole kunnossa.

Yhteystiedot

UH&FIX Vuosaari
Vuosaarentie 5, 00980 Helsinki
Puh. 09 3488 6470, uhvuosaari@urheiluhallit.fi
www.urheiluhallit.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä