Kauniit hiukset hyvällä hinta-laatu-suhteella

Kauniit hiukset hyvällä hinta-laatu-suhteella

1803
Kallion Klipoteekki
Tarja Ryyminin korvissa keikkuvat kampa ja sakset kuvastavat hauskasti parturi-kampaajan mielityötä.

Parturi-kampaaja Tarja ”Tallu” Ryyminillä on vahva hiusalan kokemus. Jatkuvalla kouluttautumisella hän täydentää osaamistaan ja varmistaa ajan hermolla pysymisen. Niinpä ammattilaisen käsissä syntyy varmoin ottein sekä perinteisiä että trendikkäitä hiuksia.

Kun Tarja Ryymin perusti Kallion Klipoteekin reilut kymmenen vuotta sitten, hän teki liikkeestä oman näköisensä ja itselleen mieluisan. Aiemmin tällä Kaarlenkadun ja Helsinginkadun kulmassa sijaitsevalla paikalla oli ollut vuodesta 1978 alkaen parturiliike.

– Kivoja kanta-asiakkaita on tullut mukavasti vuosien saatossa ja heiltä saan paljon sellaista palautetta, että täältä saa laadukasta työtä hyvällä hinta-laatu-suhteella, yrittäjä toteaa vaatimattomasti. Tarja Ryymin tekee myös kotikäyntejä tuttujen asiakkaiden toivomuksesta esimerkiksi heidän vanhempiensa luo.

”Elämä on hiuskarvan varassa”

Kallion Klipoteekki on koko perheen parturi-kampaamo. ”Elämä on hiuskarvan varassa”, toteaa yrittäjä hymyissä suin elämänfilosofiakseen. Mieluiten hän kertoo leikkaavansa hiuksia, erityisesti Sassoon leikkauksilla.

– Niillä saadaan helposti hoidettavia ja yksilöllisiä kampauksia. Aika usein laitetaan myös väriä ja asiakkaan toivomuksesta teen sekä permanentteja että kampauksia, mikä tuokin mukavaa vaihtelua työhön.

Tarja Ryymin hakee yritykseensä hyvää ja vastuullista kaveria kumppaniksi.

Kallion Klipoteekki on pääsääntöisesti auki arkisin 10–17 ja lauantaisin 10–14 sekä sopimuksen mukaan. Liikkeessä on myös myynnissä laadukkaita kotihoitoon tarkoitettuja tuotteita.

Yhteystiedot

Kallion Klipoteekki
Kaarlenkatu 13, 00530 Helsinki
Puh. (09) 753 7171
Kotisivuilta voi tehdä ajanvarauksia 24/7
www.klipoteekki.com

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä