Kauniaisten Apteekki – Grankulla Apotek palvelee aikaisempaa pidempään myös kesällä

Kauniaisten Apteekki – Grankulla Apotek palvelee aikaisempaa pidempään myös kesällä

1488
Kauniaisten apteekki
Kauniaisten apteekissa palvellaan, kuten kaksikielisessä kaupungissa kuuluukin – suomeksi tai ruotsiksi asiakkaan haluamalla tavalla. Lääke- ja muu neuvonta ovat työn keskeistä sisältöä.

Kauniaisten apteekki palvelee asiakkaitaan aikaisempaa pidemmin aukioloajoin myös kesäaikaan. Apteekista saa neuvoja monenlaisiin pulmiin ja tukea terveyden ylläpitoon.

Kauniaisten apteekki – Grankulla Apotek on palvellut Kauniaisissa jo yli 100 vuoden ajan. Se onkin kaupungin vanhin yhä toimiva yritys. Apteekilla on siis paljon perinteitä ja vahva rooli edistää lääkkeiden turvallista ja tarkoituksenmukaista käyttöä.

Kauniaisten Apteekki haluaa palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin. Viime talvena apteekki muutti aukioloaikojaan asiakaskyselyssä ilmenneiden toivomusten mukaisesti. Viikonlopun ja kesän aukioloaikoihin toivottiin kyselyn perusteella pidennystä, joten apteekki palveleekin asiakkaitaan myös kesällä perjantaisin ja lauantaisin aikaisempaa pidempään. Apteekin sijainti ihan Kauniaisten keskustassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä ja esteetön pääsy apteekin tiloihin ovat saaneet kiitosta asiakkailta. Kaksikielisessä kunnassa palvelua saa niin ruotsiksi kuin suomeksikin.

Apteekissa neuvotaan lääkkeisiin ja Kelakorvauksiin liittyvien asioiden lisäksi esimerkiksi ravintovalmisteiden valinnassa ja herkän ihon hoidossa. Apteekin laajassa valikoimassa on paljon myös kesällä tarpeellisia tuotteita koko perheelle. Esimerkiksi aurinkovoiteita ja apuja hyttysenpistoihin kysytään kesällä paljon, kertoo Kauniaisten apteekin johtava proviisori Riikka Renko-Kaski. Asiantunteva henkilökunta neuvoo tuotteiden valinnassa, olipa kyse heinänuhasta, punkin irrottamisesta tai kesäisten vaivojen ennaltaehkäisystä.

Koulutusta ja uusia tuotteita

Kauniaisten apteekki haluaa panostaa henkilökuntansa osaamiseen, jotta asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua terveydenhoitoa ja hyvinvointia koskevissa asioissa, sanoo Renko-Kaski. Henkilökunta kouluttautuu ahkerasti, ja täydennyskoulutusta järjestetään niin farmaseuteille kuin teknisellekin henkilökunnalle.

Myös tuotevalikoimaa päivitetään asiakkaiden toiveet huomioiden. Asiakkaiden pyynnöstä otimme juuri valikoimaan herkkäihoisille suunnitellun Löwengrip Care & Color -sarjan, johon kuuluu tuotteita kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoon, kertoo Renko-Kaski.

Nykyään Kauniaisten Apteekilla on käytössään myös sähköisiä tiedotuskanavia. Ajantasaiset aukiolotiedot näkyvät aina apteekin omilta internet-sivuilta www.kauniaistenapteekki.fi. Sivun kautta voi myös jättää palautetta apteekille. Ajankohtaisista asioista ja tarjouksista tiedotetaan myös apteekin Facebook-sivulla (www.facebook.com/kauniaistenapteekki).

Yhteystiedot

Kauniaisten Apteekki – Grankulla Apotek
Kirkkotie 15, 02700 Kauniainen
puh. (09) 505 1331
1.6.-31.8. ma-pe 9-19, la 9-16
1.9.-31.5. ma-pe 9-20, la 9-16
www.kauniaistenapteekki.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä