Kauneutta ja muotia yksilöllisesti

Kauneutta ja muotia yksilöllisesti

1698
Tiukun Hiuspuoti
Yrittäjä Tiina Alisalo palvelee asiakkaita kampaamossaan joustavasti silloin, kun se asiakkaalle parhaiten sopii.

Tiukun Hiuspuodissa on mukava ja rento ilmapiiri, rauhallinen tunnelma sekä esteettisesti kaunis ympäristö. Asiakkaat tulevat sinne aina uudelleen, koska voivat olla myös varmoja, että lopputuloksesta tulee joka kerta hyvä samalla, kun he saavat hetken hengähdystauon arjesta. Yrittäjä Tiina Alisalolla on kokemusta ja vahvaa osaamista alalta. Ensimmäisen yrityksensä hän perusti jo 19-vuotiaana.

– Kun osaa perusteet kunnolla ja käyttää laadukkaita tuotteita, voi työhön soveltaa rauhallisin mielin uusia, asiakkaita kiinnostavia ideoita ja muotimaailman tuulia. Nykyisin on onneksi oikeastaan muotia kaikki, mikä sopii kantajansa persoonaan ja hänen omaan tyyliinsä. Paljon käytetään otsa- ja polkkatukkaa, joihin voi kuitenkin soveltaa erilaisia leikkaustapoja.

Tiina Alisalo on hankkinut monenlaisia kauneudenhoidon oppeja, mutta hän haluaa keskittyä kampaajan työssään erinomaiseen perustekemiseen; naisten hiusten leikkauksiin, värikäsittelyihin, permanentteihin sekä ripsien ja kulmien värjäykseen. Mielellään hän tekee myös hää- ja muita juhlakampauksia.

– Teen itse kaiken alusta loppuun ja nautin, kun saan keskittyä rauhassa jokaiseen asiakkaaseen ja voin tarjota hänelle parasta osaamistani.

Helppo tulla, joustava palvelu

Tiukun Hiuspuotiin on helppo tulla niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autolla. Leppävaaran rautatie- ja bussiasemalta on muutaman minuutin matka kävelykatua pitkin. Autolle löytyy lähistöltä hyvin parkkitilaa.

Tiukun Hiuspuoti on toiminut nykyisellä paikallaan neljä vuotta. Se on avoinna sopimuksen mukaan, usein iltaan asti.

Yhteystiedot

Tiukun Hiuspuoti
Timpurinkuja 2, 02650 Espoo
Puh. 09 510 2502
www.tiukunhiuspuoti.com

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä