Katsastukset joustavasti ja edullisesti

Katsastukset joustavasti ja edullisesti

2383
Rukakatsastus
Rukakatsastukseen on helppo tulla.

Rukakatsastus on kesällä Ymmerstassa aloittanut uusi kotimainen yritys, joka tekee kevyen kaluston määräaikais- sekä rekisteröinti- ja muutoskatsastukset joustavasti ja Espoon edullisimmin hinnoin.

Rukakatsastus
Timo Härkönen tekee tarkkaa työtä joustavasti ja hymyssä suin.

Rukakatsastus sai nimensä yrittäjä Timo Härkösen kotiseudun, Kuusamon Rukan mukaan. Nimivalintaa hän kuvaa itsestäänselvyydeksi. Yhtä selvää hänelle on tehdä viikko pitkää työpäivää ja lentää sitten kotiin. Metsästysaikaan siellä saattaa vierähtää muutama päiväkin. Silloin asiakaspalvelua tulee pyörittämään joku tuttu alan ammattilainen.

– Olen aina tehnyt pitkää päivää. Nyt nautin, kun saan palvella asiakkaita parhaani mukaan omalla tavallani ilman, että minun pitää katsoa kelloa ja laskea ylityötunteja. Siitä tuntuvat palautteen perusteella pitävän myös asiakkaat, yrittäjä tuumaa.

Ajanvarauksella tai ilman

Joustavuus on Rukakatsastuksen perustoimintamalli. Katsastukseen voi tulla ajanvarauksella tai ilman. Netti- tai puhelinvarauksella tulee Timo Härkösen mukaan noin puolet asiakkaista, joille hän takaa täsmällisen katsastusajan. Ilman ajanvarausta tullessaan autoilija saattaa joutua odottamaan tovin.
Toimistotöissä yrittäjää avustaa päivisin tytär Nora Heikkala.

Rukakatsastus
Yhteistyö uusien asioiden parissa isän kanssa sujuu Nora Heikkalan mielestä erittäin hyvin.

Rukakatsastuksen tilat on rakennettu pari vuotta sitten valmistuneen varastohallin keskiosaan. Sijainti on Timo Härkösen mielestä erittäin hyvä, koska ihan lähellä ei ole tarjolla lainkaan henkilö- ja pakettiautojen sekä asuntoautojen ja -vaunujen katsastuspalveluita.

Paikka on siisti ja kaikki laitteet uudet. Asiakastilassa on lasiseinät, joten sieltä on turvallista ja mukavaa seurata katsastuksen edistymistä vaikka kahvikupposen ääressä.

– Lapsetkin viihtyvät täällä hyvin, kun näkevät halliin. Jääkaapissa on pillimehuja ja limsaa. Sieltä saa ottaa kaikkea paitsi minun eväitäni, nauraa yrittäjä.
Rukakatsastus on avoinna ma–pe 8–20 ja la 9–15.

Yhteystiedot

Ruka Katsastus Oy
Kuurinmäentie 12, 02750 Espoo
Puh. 020 718 1870
www.rukakatsastus.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä