Kaksikymmentä vuotta kauneuden tiellä

Kaksikymmentä vuotta kauneuden tiellä

2667
Kauneushoitola Andzinska
– Antonina on kasvanut kauneushoitolassa ja varmaan sen takia hän suoritti opinnot ennätysajassa, reilussa vuodessa. Jos sanotaan, että ”pojasta polvi paranee”, niin tässä yhteydessä voi sanoa: ”Tyttärestä kädet paranevat”, toteaa äiti tyytyväisenä.

Kauneushoitola Andzinskassa on juuri vietetty 20-vuotisjuhlaa, jossa yrittäjä Taina Andzinskalle luovutettiin Suomen Yrittäjien kultainen ansioristi. Nyt hänen rinnallaan yrityksessä työskentelee kosmetologiksi valmistunut tytär Antonina.

Kauneushoitola Andzinska perustettiin Olariin ja sieltä se löytyy edelleen. Taina Andzinska aloitti työt ranskalaisella Guinot-sarjalla, joka on kuulunut pitkään Ranskan myydyimpiin ammattisarjoihin. Edelleen hän luottaa Guinot-konseptiin, jossa suurta osaa näyttelevät laitehoidot: Hydradermie kasvoille ja TechniSpa vartalolle.

– Guinot-tuotteista mainittakoon Longue Vie Cellulaire, joka on Guinot-päämiehen, farmasian tohtorin lopputyö. Voide kehitettiin erityisesti palovammapotilaille, uudistamaan ja korjaamaan vaurioitunutta ihoa. Monet meidän uskolliset asiakkaamme kutsuvatkin kestosuosikkia ”palomiestenvoiteeksi”. Se auttaa kaikkiin iho-ongelmiin, yrittäjä kertoo.

Tulosta laadukkailla tuotteilla

Guinot`n rinnalle Taina Andzinska otti pian tuotekehittelyltään maailman kärkeä edustavan Sothys-sarjan, jota hän pitää erittäin innovatiivisena. Siihen kuuluvat muun muassa ilman koneita tehtävät hoidot.

– Uutuutena on Hydra 3 Ha. Se on superkosteuttaja janoiselle talvi-iholle. Meiltä löytyvät myös Sothys-meikit, joissa on suuri valikoima laatutuotteita ja kaksi kertaa vuodessa vaihtuva kausimeikki.

Kauneushoitola Andzinska
Taina (vas.) ja Antonina Andzinska tekevät kaikki hoidot sydämellä

Academie-sarjaan Taina Andzinska tutustui 15% glykolihappopuhdistusaine-esittelyssä.

– Ihastuin ja löysin monta muutakin huipputuotetta, joista olen saanut kiitosta asiakkailtani. Mainittakoon Superseerumi, Prinsessavoide ja Reparateur Yeux. Myös Academie-kollageenitipat ovat vertaansa vailla.

Artdeco-meikkejä yrittäjä pitää hinta-laatusuhteeltaan erinomaisina kauneushoitolan myyntituotteina. Sarjasta löytyy kaikki meikkiin tarvittava siveltimistä ripsitupsuihin.

– Kaikki käyttämämme hoitotuotteet kuuluvat siis kärkimerkkeihin, haluammehan palvella asiakkaitamme laadukkailla ja tulosta tuottavilla tuotteilla. Saimme myös Suomen Vahvimmat 2015 AA-luokituksen Suomen Asiakastieto Oy:ltä. Se osoittaa, että meihin voi luottaa. Meillä käydessään asiakas tukee suomalaista työtä.

Andzinskan palvelut

Laitehoidot
Isolaz-laser: Paras hoito vaikealle akne-iholle ja kollageenin puutoksesta kärsivälle veltolle iholle.
Timanttihionta: Hellävarainen, mutta tehokas kuorinta. Laitteen vuoksi voi unohtaa kivuliaat ihonpuhdistukset.
Mesoterapia: Imeyttää elektroporaation avulla tehokkaasti ihon vaatimat hoitoampullit, esimerkiksi kollageenin ja vitamiinit.
RF, radiofrekvenssi: Lämmön avulla elvytetään oma kollageenin tuotanto. Huippuhoito silmänympärysihon ”harakanvarpaille”.

Juonteiden täytössä käytetään kestävää Ellanse hyaluronihappotäytettä.

Infrapunasauna ja solarium. Kaikki perinteiset hoidot, kuten jalka- ja käsihoidot, kestovärit ripsiin ja kulmiin, meikkaukset ja geelilakkaukset. Lahjakortit hoitolaan ovat toivottuja juhlien aikaan.

Yhteystiedot

Kauneushoitola Andzinska Oy
Kuunsäde 3 B, 02210 Espoo
Puh.040 553 1030, 09 888 4904
Avoinna ma–pe klo 8–20, la sopimuksen mukaan.
www.andzinska.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä