Kaikki huollot ja korjaukset ammattitaidolla

Kaikki huollot ja korjaukset ammattitaidolla

1640
S-autohuolto
Sohrab Rahimi on tyytyväinen asiakastyytyväisyysmittarin huikeisiin lukemiin.

S-Autohuollon ensimmäinen vuosi on ollut menestys. Merkkipäivää ja synttärikampanjaa vietetään Itä-Hakkilassa monenlaisten hyvien tarjousten ja arpajaisten merkeissä.

S-autohuolto ilmoitusValtakunnalliseen Autonomi-ketjuun kuuluva S-Autohuolto huoltaa, korjaa ja tarkastaa kaikki autot merkistä ja iästä riippumatta. Monimerkkikorjaamossa käytetään alkuperäisiä tai alkuperäisiä vastaavia varaosia. Tehdyille määräaikaishuolloille ja korjauksille sekä varaosille myönnetään aina takuu.

– Työtä tehdään asiakaslähtöisesti ja työn laatu on meille aina ykkösasia, vakuuttaa yrittäjä Sohrab Rahimi ja näyttää asiakastyytyväisyysmittarin huikeita lukemia. Apunaan yrittäjällä on kaksi ammattilaista. Kaikilla on autoasentajan koulutus ja alan työkokemusta useita vuosia.

Kotkassa tutkintonsa suorittanut Sohrab Rahimi ryhtyi yrittäjäksi, kun palkkatyöstä tuntui puuttuvan jotain. Suvussa on yrittäjiä, joiden esimerkki kannusti. Tradenomi-opinnot Haaga-Heliassa saivat jäädä yrityksen perustamisen myötä.

Tilat Mittatiellä yrittäjä kunnosti itse. Kaikki mittarit ja laitteet ovat uusia ja nykyaikaisia.

S-autohuoltoHenkilö- ja pakettiautot kuntoon

S-Autohuollossa tehdään henkilö- ja pakettiautojen kaikki huollot ja korjaukset ajanvarauksella. Yhteydenottopyynnön voi jättää myös s-postilla. Vain peltikorjaukset teetetään luotettavalla yhteistyökumppanilla.

– Asiakkaan tarpeen mukaisesti pyrimme järjestämään ajan viikon sisällä. Onneksi kaikilla ei aina ole kiire. Huollon ajaksi meiltä voi saada sijaisauton. Huollon yhteydessä katsastamme auton haluttaessa ilman ylimääräisiä kuluja. Meillä on myös noutopalvelu sekä rengasmyynti, kertoo Sohrab Rahimi.
Yrityksiä yrittäjä kehottaa pyytämään tarjouksen palveluista.

Nyt myös rahoitusmahdollisuus

S-Autohuollon asiakas voi maksaa palvelun käteisellä tai kortilla tai hyödyntää nyt myös Innovoicen kanssa yhteistyössä toteutettua lasku- tai osamaksumahdollisuutta.

– Näin auton huoltoa tai korjausta ei tarvitse pitkittää turhaan. Monet asiakkaat ovat tarttuneet tyytyväisinä uuteen mahdollisuuteen, kertoo Sohrab Rahimi.

Yhteystiedot

S-Autohuolto
Mittatie 20, 01260 Vantaa
Puh. 040 505 8810
info@s-autohuolto.fi
www.s-autohuolto.fi
www.facebook.com/sautohuolto

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä