Kaikilla on oikeus upeaan keittiöön

Kaikilla on oikeus upeaan keittiöön

2003
Kvik Itäkeskus
Mano-keittiö on pitänyt suosikkiasemansa yli kymmenen vuotta.

Kvikissä tiedetään, että hyvin harvat myymälään tulevat ovat ostaneet aikaisemmin uutta keittiötä. Siksi osaavat keittiöasiantuntijat ovat aina valmiina antamaan neuvontaa suurissa ja pienissä asioissa. Näin voidaan yhdessä asiakkaan kanssa löytää paras ratkaisu juuri hänen uudeksi keittiökseen.

Kvikissä kaikilla on oikeus upeaan keittiöön, vaikka tilaa olisi vähänlaisestikin. Yritys tekee kaikkensa pitääkseen hintatasonsa alhaisena laadusta tinkimättä. Sen mahdollistavat kekseliäät ratkaisut ja suuret valmistusmäärät.

Yli 30-vuotiaalla yrityksellä on Suomessa kuusi myymälää. Helsingin Itäkeskuksen myymälä avattiin pienen tauon jälkeen viime marraskuussa. Sen yrittäjäpariskunta Merja Marjeta ja Jukka Kenias jatkavat edelleen myös Lahden myymälän ohjaksissa.

Huonekalumaisuutta keittiöön

Keittiö yhdistetään yhä useammin oleskelutilaan, siksi sen toteutuksessa haetaan huonekalumaisuutta, eleettömyyttä ja ajattomuutta. Samalla tyylillä voidaan sisustaa myös eteis- ja saniteettitilat. Kvik Itäkeskuksessa on myynnissä myös Tank Indoorin liukuovia ja säilytysjärjestelmiä.

Kvik Helsinki Itäkeskus
Senti-keittiö on linjakas kauden uutuus.

– Tanskalainen muotoilu on omassa luokassaan. Se on kaunista ja yksinkertaista ja samalla se yhdistää muodon ja toiminnot. Pelkistetty skandinaavinen tyyli toteutuu mainiosti esimerkiksi jo yli kymmenen vuotta suosikkina olleessa Mano-keittiössämme. Siinä vaakalinjat sitovat designin kokonaisuudeksi niin, että kaikki linjat jatkuvat laatikko- ja kaappimoduulien poikki koosta ja korkeudesta riippumatta. Vetimien sijasta kaapeissa ja laatikoissa on pitkät sormiurat sekä ylä- että alareunoissa, kuvailee Merja Marjeta.

Uutuusmallina Kvik esittelee Senti-keittiön. Siinä käyttöä helpottaa Touch&Slidetoiminto, mikä tarkoittaa sitä, että ovet ja laatikot aukeavat kevyellä painalluksella ja sulkeutuvat pehmeästi.

Lisätila kaupanpäälliseksi

Kvikin vakiokaapeissa on 15 prosenttia enemmän tilaa kuin useimpien muiden keittiövalmistajien kaapeissa. Tämän mahdollistaa 80-senttinen alakaapin runko ja tavallista matalampi sokkeli. Ainutlaatuisessa XXLarge-ratkaisussa on jopa 40 prosenttia enemmän kaappitilaa ja paljon syvemmät pöytätasot.

Kaappien toimitusaika on muutama viikko ja aina mittatilaustyönä tehtävien tasojen 3–5 viikkoa. Kvik myöntää kaikille liikkuville osille 25 vuoden takuun. Oville ja rungoille valmistusvirhetakuu on 10 vuotta. Pöytätasojen takuuaika on viisi vuotta.

Mallistosta löytyvät myös altaat, hanat ja valaistus sekä yhteistyökumppanien kautta asennuspalvelu.

Kvikin kolme palvelutasoa

TEE SE ITSE

Nouda keittiösi myymälästä litteissä paketeissa ja asenna se itse. Helppotajuiset ohjeet helpottavat tee-itseihmisten työtä.

TEE SE MUKAVASTI

Anna ammattilaisten kasata kalusteet valmiiksi. Asenna ne itse omaan tahtiisi.

TEE SE HELPOSTI

Paikallinen Kvik-keittiöasiantuntija auttaa sinua koko prosessin suunnittelussa aina kasauksesta ja toimituksesta uuden keittiön, kylpyhuoneen tai vaatekaapin asennukseen.

Yhteystiedot

Kvik Helsinki Itäkeskus
Kastelholmantie 2
00900 Helsinki
Puh. 020 7529 820

Kvik Lahti
Launeenkatu 70
15610 Lahti
Puh. 020 7289 370

www.kvik.fi

Osallistu lukijakilpailuun tästä