Jo 40 vuotta yksityistä ja yksilöllistä hammashoitoa Pikku Robalta

Jo 40 vuotta yksityistä ja yksilöllistä hammashoitoa Pikku Robalta

6666
Hammaslääkäriasema Fossa
– Hammaslääkäripelkoiset asiakkaat hoidamme sovittaessa joko esilääkityksessä tai anestesiassa, kertoo Kari Väyrynen.

Hammaslääkäriasema Fossa on yksityinen kotimainen täydenpalvelun vastaanotto, josta löytyy 11 yleishammaslääkäriä ja seitsemän erikoislääkäriä sekä kolme suuhygienistiä. Kaikki keskeiset palvelut saa saman katon alta.

Fossa on toiminut koko 40-vuotisen historiansa ajan samassa rapussa Pikku Roballa. Vain kerros on vaihtunut viidennestä neljänteen lisääntyneiden palvelujen ja vastaanoton modernisoinnin vuoksi. Nelosessa asema on ollut vuodesta 2006. Aito yksityisyys merkitsee Fossassa toimitusjohtaja, hammaslääkäri Kari Väyrysen mukaan ketterää ja taipuisaa tekemistä sekä nopeaa reaktiokykyä uudistumistarpeisiin.
– Meillä jokainen asiakas otetaan omaksi. Oma hammaslääkäri merkitsee asiakkaalle huolehtivaa ja ennakoivaa hoitoa. Asiakas kutsutaan määräajoin tarkastukseen ja hampaat hoitaa tuttu ammattilainen, myös akuuteissa tapauksissa.

Hammaslääkäriasema Fossan kanssa monet yritykset ovat tehneet sopimuksen työntekijöidensä työterveyshammashuollosta. Se on Väyrysen mielestä erittäin järkevä työsuhde-etu, sillä terve suu on tärkeä osa kokonaisterveyttä.

Arvostettua erikoisosaamista

Hammaslääkäriasema Fossasta löytyvät kokeneiden ja pätevien yleishammaslääkäreiden palveluiden lisäksi kaikkien hammaslääketieteen keskeisten erikoisalojen vahvat osaajat. Oikojalääkäreitä on peräti kolme. Muita erikoisaloja ovat parodontologia, protetiikka, purentafysiologia sekä suu- ja leukakirurgia.
– Meillä on todella kovan luokan arvostettuja ammattilaisia, joista moni toimii myös kouluttajana. Laaja yhteistyö motivoi vahvasti tekijöitä ja tekee työn myös kaikille turvalliseksi, kertoo Väyrynen tyytyväisenä.
– Hammaslääkäripelkoiset asiakkaat hoidamme sovittaessa joko esilääkityksessä tai anestesiassa. Nukutushoidoissa voidaan hoitaa kerralla kuntoon vaikka koko suu.

Hammaslääkäriasema Fossa
Toimitusjohtaja ja hammaslääkäri Kari Väyrynen
Fossan yleishammaslääkärit:

Sisko Isometsä
Anna-Maija Karttunen
Katja Kurhela
Mikko Larjomaa
Iiro Linko
Riitta Linko
Leo Nylander
Hannu Raippalinna
Kari Väyrynen
Valtteri Väyrynen

Suuhygienistit:

Krista Unkeri
Merja Kivinen
Päivi Sundahl

Fossan spesialistitiimi;

Marika Liljeqvist, protetiikka ja purentafysiologia
Laura Tarkkila, parodontologia
Juha Paatsama, suu- ja leukakirurgia
Laura Lammi, oikomishoidot
Johanna Kotilainen, oikomishoidot
Sirpa Arte, oikomishoidot
Satu Apajalahti, suuradiologia

 

Yhteystiedot

Hammaslääkäriasema Fossa
Pieni Roobertinkatu 16 A, 4. krs,
00120 Helsinki

Ajanvaraus
puh. 09 6962 990
www.fossa.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä